55лв. карта на ден за Банско!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
55лв. карта на ден за Банско!!!
Банско удари скиорите с 55 лв. за ски карта на ден
От: Александър Иванов
05.12.2005 12:38
Цената на картата за половин ден е 35 лв. Снимка: Булфото
55 лв. ще струва еднодневната карта за използването на ски съоръженията в Банско, сочи официалната информация от курорта.
Това е почти двойно увеличение от цената за сезон 2004/05, както Dnes.bg вече информира. За миналата година цената на картата беше 28 лв. Тази година сезонът започва на 17 декември.
В таксуването от 55 лв. се включва и депозит от 5лв., който се плаща задължително за всяка карта. Депозитът се връща на касата, след като скиорът свърши да се пързаля. Картата пък за половин ден, но от 13 часа до 17.00 часа, ще струва 35 лв.
Децата под 12 години ще плащат 30 лв. за един ден пързаляне.
След уеднаквяването на цените за българи и чужденци, вероятно нашенци ще се ползват с вратичката, оставена от собствениците на съоръженията, с предлаганата 35% отстъпка за постоянни клиенти, или 35 лв. на ден, плюс 5 лв. депозит.
Отстъпката при ползване на ски оборудване е 20%. 12 лв. по-евтино излиза ски пропускът, ако бъде купен до края на годината.
Ако си вземете карта за 6 дни ще спестите само 20 лв. и ще платите 280, вместо 300 лв. По-сериозна е отстъпката за картата за две седмици, като цената й е 540 лв.
За целия сезон картата ще струва 1340 лв. За еднократно ползване на кабинковия лифт цената на билета в двете посоки е 16 лв. за възрастни и 8 лв. за деца.
Източник: dnes.bg
От: Александър Иванов
05.12.2005 12:38
Цената на картата за половин ден е 35 лв. Снимка: Булфото
55 лв. ще струва еднодневната карта за използването на ски съоръженията в Банско, сочи официалната информация от курорта.
Това е почти двойно увеличение от цената за сезон 2004/05, както Dnes.bg вече информира. За миналата година цената на картата беше 28 лв. Тази година сезонът започва на 17 декември.
В таксуването от 55 лв. се включва и депозит от 5лв., който се плаща задължително за всяка карта. Депозитът се връща на касата, след като скиорът свърши да се пързаля. Картата пък за половин ден, но от 13 часа до 17.00 часа, ще струва 35 лв.
Децата под 12 години ще плащат 30 лв. за един ден пързаляне.
След уеднаквяването на цените за българи и чужденци, вероятно нашенци ще се ползват с вратичката, оставена от собствениците на съоръженията, с предлаганата 35% отстъпка за постоянни клиенти, или 35 лв. на ден, плюс 5 лв. депозит.
Отстъпката при ползване на ски оборудване е 20%. 12 лв. по-евтино излиза ски пропускът, ако бъде купен до края на годината.
Ако си вземете карта за 6 дни ще спестите само 20 лв. и ще платите 280, вместо 300 лв. По-сериозна е отстъпката за картата за две седмици, като цената й е 540 лв.
За целия сезон картата ще струва 1340 лв. За еднократно ползване на кабинковия лифт цената на билета в двете посоки е 16 лв. за възрастни и 8 лв. за деца.
Източник: dnes.bg
Последна промяна Giorceto на 05 Дек 2005, 19:35, променена общо 1 път
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
http://banskoski.com/ceni.xhtml
както и се говори че българите ще се третират като редовни клиенти и картата реално ще струва 32.50 .. но дано .. така пише поне в форума на банскоски .. иначе става ужас ;(
както и се говори че българите ще се третират като редовни клиенти и картата реално ще струва 32.50 .. но дано .. така пише поне в форума на банскоски .. иначе става ужас ;(
Tия верно ги уеднаквиха
Ама е тва е - толкова добре да лъжеш, че накрая да си повярваш
. За сравнение сезонната карта на Гармиш е 360 евро по информация от преди малко. Курортчето под Гармиш пък я предлага за 280 и не е хич малко, като база. за 280 евро на Банско... ммм колко казаха 2 седмици или 10 дни ще изкара някой?

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
мдам ... номера е да си в някой клуб ... и зимаш сезонна на 500лв ...
добре, че съм гъзар =)
добре, че съм гъзар =)

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Значи няма да отида в Мадона ди Кампильо или във Вал Д'Изер където картите са около същите пари и има около 4 х писти и условия ми ще пълня джобовете на тези... Мдаа
Че то 4 човека с кола дизел да тръгнат от БГ до Мадона ди Кампильо и да си вземат апартамент там за една седмица пак ще е по-добре (цена/качество)... Пичовете от ПИБ - Болкън Холидеиз - Юлен се осраха нещо тоя път...
Аре сега, чакам да ме убедят че по-убаво от Банско нема...

Че то 4 човека с кола дизел да тръгнат от БГ до Мадона ди Кампильо и да си вземат апартамент там за една седмица пак ще е по-добре (цена/качество)... Пичовете от ПИБ - Болкън Холидеиз - Юлен се осраха нещо тоя път...
Аре сега, чакам да ме убедят че по-убаво от Банско нема...

Power is Nothing Without Insanity
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Toni70 написа:Това е с 10 лева по евтино от миналата година
как го сметна това ... че... ми куца май математиката !?

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Юзър написа:...и от 318 ИС
И от ИС-а и от Банско по-хубаво има,
ама са си наши и им се кефим,пък до Алпите се ходи през лятото,а ИС-а с сменя с двуколесно

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Cobra написа:Юзър написа:...и от 318 ИС
И от ИС-а и от Банско по-хубаво има,
ама са си наши и им се кефим,пък до Алпите се ходи през лятото,а ИС-а с сменя с двуколесно
Никой не казва, че Банско е лошо... Напротив! Просто ме е яд, че цените ги направиха като в Алпите, пък докато се стигне до там има още хляб да изядем и да се бачка по въпроса...
Power is Nothing Without Insanity
не zнам на Банско никога не съм карал ама на няколко пъти на Пампорово, даже май веднъж с чужденци бехме
и пращаме по един малък да ходи да ни zеме 5 карти zа деца до 12г. и с тях джиткахме
номера е само да не се качваме наведнъж, че батките на станцията могат да zаподоzрат, ама ние не караме zаедно така и така
а на Гармиш-Партенкирхен ти трябва 1 седмица ако искаш да си карал по всички писти(тва ми го хвали един колега и ме кара да ходя с тях), така че сигурно е по-яко от при нас...
...ама аz иzбирам българското уе ей

а на Гармиш-Партенкирхен ти трябва 1 седмица ако искаш да си карал по всички писти(тва ми го хвали един колега и ме кара да ходя с тях), така че сигурно е по-яко от при нас...
...ама аz иzбирам българското уе ей

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3