Помощ за покупка на 6-та серия!pls.
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Re: Помощ за покупка на 6-та серия!pls.
BONO написа:Между другото ,цената на понито е добра .
еми внос от чили,какво искаш

- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
охо гледам стари познайници по телевизията. Въпросната автокъща се намира до стадион Хр. Ботев гр. Пловдив. Само от там купувайте, там никога никой не са излъгали.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на тая кола много странното нещо дето ми изглежда, е че има секви м-волани не знам си кви двд-та тв-та, новата навигация, новия климатик, обаче е с най-простите седалки.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
на репортажа , най-интересното беше края . Кьдето водещата обобщи . "Значи да не вярваме на КАТ" , след като гостьт й упорито се опитваше да я обеди в обратното .
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колата е отдавна в mobile.bg и обявата е пускана няколко пъти, така че схемата с застрахователите от чужбина и обявата за кражба не важи и малко се измести темата, иначе колата ще я проверя в КАТ Хасково 100% имам си мой човек там, иначе това е сигурно единствената 6-ца с ръчни скорости която съм виждал
, ако човека е сериозен и даде да я закараме в Пловдив да я видим на диагностика и излезе читава ще се вземе 100%!
В събота ще я гледаме и селд това ще пиша!

В събота ще я гледаме и селд това ще пиша!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Колега , май не си гледал репортажа . Там показват точно как , КАТ е безпомощен в това , да провери дали дадена кола е била "открадната" . На пример , тази 6-ца е закупена от 3-то лице в Италия . Там бива застрахована . След което колата се кара в БГ и се препродава на даденото лице(жертвата) , в повечето случай от сьочастника . След което , човека от автокьщата или частника (сьочастника) , се обажда на човека от Италия , и казва че колата е продадена , което значи че човека от Италия , вече може да сьобщи че колата е открадната . Едва тогава колата се записва в регистрите като крадена . Така че колата може и 5 години да се продава и да не е обявена като крадена . Твоя човек и шеф на КАТ да е , няма как да разбере как седят нещата . Не искам да те разобеждавам , ама в БГ си е малко "сом тайм уин , сом тайм люн" .
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Като прочетох цялата тема и сичките мнения направо ми стана тъпо за колега, смисъл имаш пари, искаш определена кола и накрая като е земеш, може да излезе, че е крадена.. а тогава....ебахти филма

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Еми за тея пари може да докараш нещо от немско ми се струва... дето ако я вземеш от собственика направо, а не от някой джамбаз, вероятно ще останеш доволен.
Пък и тук е единствената ръчка, там ще е една от десетките
Успех и да се похвалиш
Пък и тук е единствената ръчка, там ще е една от десетките

Успех и да се похвалиш

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ils
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: Сток Е36-ца.
Тук си мисля, че Димитър е прав
Определено ми прилича случая на фалирал бизнесмен
Един приятел така се сдоби с A8-ца, 2005, 3.7 мотор за 25 000 лв. Ония му дължал пари и какво да му даде ... ами колата
Ама имаше няколко дребни ремонта за 2-3 хиляди по нея ... много скъпи за поддържка тия коли бря ... и моя човек мисли да я маха, а не е като да няма пари 

Един приятел така се сдоби с A8-ца, 2005, 3.7 мотор за 25 000 лв. Ония му дължал пари и какво да му даде ... ами колата

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Днес ходих да я гледам 6-та, какво да кажа уникален автомобил, много ми хареса, човека е на зор и затова я продава!
Иначе ми разказа че идвало някакво момче от някакъв "форим на бмв" или нещо такова
и я пробвало, въртяло гуми и много я натискало а нямало пари и го е издразнило, че е ръчкало така колата! Я да си признае веднага колегата:)))!
Иначе ми разказа че идвало някакво момче от някакъв "форим на бмв" или нещо такова

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
Nukem написа:Днес ходих да я гледам 6-та, какво да кажа уникален автомобил, много ми хареса, човека е на зор и затова я продава!
Ще я взимаш ли колега?
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Nukem написа:Днес ходих да я гледам 6-та, какво да кажа уникален автомобил, много ми хареса, човека е на зор и затова я продава!
Иначе ми разказа че идвало някакво момче от някакъв "форим на бмв" или нещо таковаи я пробвало, въртяло гуми и много я натискало а нямало пари и го е издразнило, че е ръчкало така колата! Я да си признае веднага колегата:)))!
Не е зле от Е36 на Шестичка да се качиш

Успех и милион безаварийни ако я вземеш

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2