Mtel и срива им?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Mtel и срива им?

Мнение от Сондьора » 14 Окт 2010, 22:37

Болите...щом не ти го спират кво те интересува..

Странно, що на служебните нема смс, нема нищо....

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 15 Окт 2010, 10:56

vankatagsi написа:Аз да питам следното: Не ми идва сметката като смс,а и не ми спират телефона. Ако ида в офиса на м-тел ще мога ли да си го заплатя или после на куп всичко трябва да плащам?

Подозирам, че няма да можеш понеже никой не знае към момента колко дължиш.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 15 Окт 2010, 11:00

vankatagsi написа:Аз да питам следното: Не ми идва сметката като смс,а и не ми спират телефона. Ако ида в офиса на м-тел ще мога ли да си го заплатя или после на куп всичко трябва да плащам?

Няма смисъл да ходиш, сметката не ти е излязла, и аз съм така и ходих и ме върнаха, никой обаче не казва кога ще ми излезе сметката :dunno:
F**k them all!

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 15 Окт 2010, 12:13

ITK написа:сметката не ти е излязла, и аз съм така и ходих и ме върнаха, никой обаче не казва кога ще ми излезе сметката :dunno:

Тази идиотия е от 5-ти септември и вече сме 15-ти октомври....45 дена не могат да си оправят лайната! Бааахти! И после всичко накуп с лихви и надплащания според предната сметка.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 15 Окт 2010, 13:31

Демирев написа:
ITK написа:сметката не ти е излязла, и аз съм така и ходих и ме върнаха, никой обаче не казва кога ще ми излезе сметката :dunno:

Тази идиотия е от 5-ти септември и вече сме 15-ти октомври....45 дена не могат да си оправят лайната! Бааахти! И после всичко накуп с лихви и надплащания според предната сметка.

Нямаш лихви и надплащания бе! Кажи ми от къде идват тия надплащания, какво разбираш ти под надплащане? Лихва нямаш дори след 1г. да отидеш да си платиш сметката, просто ще имаш неустойка по договора, но не и лихва ... :ranting: Аман от интриганти и измислени герой, не може да си сметне колко е говорил и някой му е "надписал" сметката. Т'ва е щото сега в отдела за "Надписване на сметки" набират нови хора и те искат да се изявят, разбираш ли? :dummy:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 15 Окт 2010, 15:56

jordanov написа:
Демирев написа:

Нямаш лихви и надплащания бе! Кажи ми от къде идват тия надплащания, какво разбираш ти под надплащане? Лихва нямаш дори след 1г. да отидеш да си платиш сметката, просто ще имаш неустойка по договора, но не и лихва ... :ranting: Аман от интриганти и измислени герой, не може да си сметне колко е говорил и някой му е "надписал" сметката. Т'ва е щото сега в отдела за "Надписване на сметки" набират нови хора и те искат да се изявят, разбираш ли? :dummy:

Трябва да се мрънка се пак, иначе не е интересно.

Аз си проверявам минути, проверявам си сметка, нещо не мога да разбера що трябва да се оплаквам...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 15 Окт 2010, 19:14

При мен си пристигат фактурите и наистина няма надписване на месечните ми сметки.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Окт 2010, 7:27

Абе тия нашите журналисти к'ви са гъзолизници,зели че дали наградата "мениджър на годината" на шефа на мтел,баси мениджъра :mhihi: :clap: :banghead: :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 16 Окт 2010, 10:06

Борис_Малинов написа:При мен си пристигат фактурите и наистина няма надписване на месечните ми сметки.

късметлия :yes:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от Nikolai_CooL » 16 Окт 2010, 14:52

При мен ми излиза цялата фактура за септември , а работата е там , че сме 3 номера на 1 фактура :mhihi:
Иначе за този месец натрупването на паричката сметка си е нормално и не го бавят.
Май лека - полека започват да оправят системката :mrgreen:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 16 Окт 2010, 20:42

BiTurbo написа:
dimithur написа:
ME4KY написа:смс2 :mhihi: :mhihi:
имаш 18 години но нямаш нова кола или 20 000 ?с БЕЗПЛАТЕН смс на номер 999 може да се включиш в играта за 60 голф6 и 1 милион в парични печалби
:kuku: :kuku:

Те преди нали даваха 88 поло-та, пък глобул "отвърнаха на удара" със 100 А-класи :mhihi: Как па не видех у един форум, некой некога да се похвали, че е спечелил барем една :mhihi: Най-интересното беше, че от Балканстар, не бяха и чували за поръчка на 100 бр А-класи, вероятно глобулци са си ги внесли специално от Занзибар, или пък от Северна Патагония :mhihi: :mhihi: :mhihi: И Боби Цанков (мир на праха му) в прав текст ви каза в очите, че ви лъжат с тея игри ... и пак продължава да има балъци :dunno:

Относно А класите и аз имам познати, които набиха 4000лв. в СМС-и идо средата на играта бяха вече с 4 А-класи напред, така че....... който играЙ пИчели, който не играЙ нИ пичели :mhihi:

един колега от форума беше наредил 15 А класи на паркинга си :mhihi: ,кат го питах каза 4е са от тея игри и 4е са набили една торба пари,верно колите беха едни и същи и пак ми намириса на нещо,ама като видях и вътре оборудването 4е е едно кам едно най-бедно и повервах :shock: :shock:
нема споменавам колегата,или ме е метнал или не :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 16 Окт 2010, 20:49

И мойто гледам се е появила :mrgreen: Обаче има ташак някакъв, мойта е по-ниска . В началото на септември получих смс, че ми е излязла фактурата на стойност 18.12 . Са днеска гледам е-фактурата си 17.72 :mhihi: Явно на новия софтуер не са успяли да подкарат това със закръглянето на стотинките :mrgreen: И понеже стана голям скандал вече, са решили да го пуснат така, пък сигурно в движение ще "оправят" нещата. :mhihi: Сами се издадоха, нещастници ;) Живот и здраве и аз май ще минавам на виваком, требва да видя кога ми изтича договора ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2010, 21:02

И аз получих СМС но не пише колко пари имам да давам :dummy: :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 16 Окт 2010, 21:10

bum_bum написа:И аз получих СМС но не пише колко пари имам да давам :dummy: :dunno:

Питай *88 или там мтел-а в телефона ако ти го подържа апарата.
Мен ме изненадаха с едни 80лв деа техната мама. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2010, 21:26

Бал съм ги, ще ходя да я плащам направо и да питам и да не питам по-малка няма да стане. :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата