55лв. карта на ден за Банско!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
И се самозабравихаAlex 320i Cabrio написа:... Пичовете от ПИБ - Болкън Холидеиз - Юлен се осраха нещо тоя път...

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Alex 320i Cabrio написа:Значи няма да отида в Мадона ди Кампильо или във Вал Д'Изер където картите са около същите пари и има около 4 х писти и условия ми ще пълня джобовете на тези... Мдаа![]()
Че то 4 човека с кола дизел да тръгнат от БГ до Мадона ди Кампильо и да си вземат апартамент там за една седмица пак ще е по-добре (цена/качество)... Пичовете от ПИБ - Болкън Холидеиз - Юлен се осраха нещо тоя път...
Аре сега, чакам да ме убедят че по-убаво от Банско нема...
Веднага те убеждавам.
Отиваш в Банско първото което става е падаш в няколко мнооо сериозни дупки
след това едвам намираш къде да паркираш. След това влизаш в супер луксозен хотел за 300 кинта стаята на вечер.
По някое време решаваш да излезеш вечерта да се поразходиш и да видиш
местните забележителности но още не направил пет крачки и стъпваш
в още димящо кравешко говно.
Супер а
Back to nature
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
alx , не е само обработката на пистите проблема... Аз ходя на ски там от 1990 година,когато Банско си беше едно малко селце.Постепенно станахме свидетели на разрастването,което от 2-3 години насам стана с такъв "удар",че развитието на инфраструктурата изостана плачевно
Сега там има много строежи,много кал и дупки-локви,няма тротоари и т.н. Онзи ден монтираха светофар на кръстовището,където се пресичат улицата покрай р."Глазне и тази по която се прави неделния пазар ... Не може да искат такива пари от хората,като насреща предлагат само 66 км. писти
Хората са си изградили курортите с поне 200 км писти (и то не големите) - подкрепям адаша ти от Англия
А относно Първа инвестиционна и холдинга изобщо,в момента нещо силите ги няма,не е това,което беше миналия сезон
Аз лично както винаги бих избрал Боровец - истинския курорт
Е не са наляти толкова пари там скоро,но базата и разположението им е по-добро/а - мое мнение ...
За цените ако е така,просто им плюя на тъпия "курорт"
по-добре да се кара навън
Георги Пенчев

Аз лично както винаги бих избрал Боровец - истинския курорт

Е не са наляти толкова пари там скоро,но базата и разположението им е по-добро/а - мое мнение ...
За цените ако е така,просто им плюя на тъпия "курорт"

Георги Пенчев
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Навън я само но мога да разбера как така става че на нас ни е по ефтино на вън а чужденци идват да карат тук щото им било по евтино.
Или май не идват
. Как нема да дигнат толкова цените като имат да връщат 200 милки евра господата собственици 
Или май не идват

хотелска стая в хотел 5*
(никой не знае как ги получил) - 100 евра
вечеря в мазна банска кръчма
с оркестър от цигани - 150 евра
карта за лифта - 28 евра
бутаницата и побоищата
по километричните опашки по
лифтовете, мръсотията и калата в града,
шума от многобройните строежи и
неадекватното и навъсено обслужване -
PRICELESSSSS
(никой не знае как ги получил) - 100 евра
вечеря в мазна банска кръчма
с оркестър от цигани - 150 евра
карта за лифта - 28 евра
бутаницата и побоищата
по километричните опашки по
лифтовете, мръсотията и калата в града,
шума от многобройните строежи и
неадекватното и навъсено обслужване -
PRICELESSSSS
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
кофтито е,че няма да бъде само на Банско така
вижте тук за повече инфо - http://www.extremno.com/newsite/index.p ... c=4214&hl=
и в форума на Банско един много добър коментар за вдигането на цените http://forum.banskoski.com/bg/viewtopic ... 6482#16482

вижте тук за повече инфо - http://www.extremno.com/newsite/index.p ... c=4214&hl=
и в форума на Банско един много добър коментар за вдигането на цените http://forum.banskoski.com/bg/viewtopic ... 6482#16482
Tux0 Ca !

Конкурентни цени от Германия - Гармиш Партенкирхен (сходни са и в цяла Австрия) - нощувка във фериенхаус, което си е къща или етаж от къща - напълно обзаведен, често с дневна, кухня, телевизия, хладилници, миялни машини... при над 4 души около 15 евро на човек. Миналата година в Интерлакен - Швейцария дойде 11 евро на човек, а беше страхотно.
Скипас (картата) е както писах в момента около Гармиш (в курорти с пъти по - големи от Банско) 21 евро за възрастни, на Гармиш е 35. Е да ама за 280 си взимам карта за сезона, което са 560 БГ лева и всичко това с уговорката, че Банско не предлага същите условия или сняг като Алпите.
Пътните до Австрия са 250 евро, ако е на газ или дизел идва под 100 лева на човек... за една седмица определено може да кара човек по - евтино и качествено в Алпите
Скипас (картата) е както писах в момента около Гармиш (в курорти с пъти по - големи от Банско) 21 евро за възрастни, на Гармиш е 35. Е да ама за 280 си взимам карта за сезона, което са 560 БГ лева и всичко това с уговорката, че Банско не предлага същите условия или сняг като Алпите.
Пътните до Австрия са 250 евро, ако е на газ или дизел идва под 100 лева на човек... за една седмица определено може да кара човек по - евтино и качествено в Алпите

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Бахти всички плюете по курорта!
Добре де,аз тая година да видим......хмм 2 пъти бях да ски в Италия,и не останах с впечатление да е по-евтино,да писти има повече,да несравнимо качество на услугите,
но само аз ли съм единствения дето при вида на Пирин и македонската музика неусетно се усмихва!
Съгласен съм със всичко което казахте,но и тази година и за напред ще ходя и ще си плащам картите,за да мога да си карам там където се чувствам добре и там където са всичките ми приятели от СФ
Пък нека има и по-добри места,и за тях има време

Добре де,аз тая година да видим......хмм 2 пъти бях да ски в Италия,и не останах с впечатление да е по-евтино,да писти има повече,да несравнимо качество на услугите,
но само аз ли съм единствения дето при вида на Пирин и македонската музика неусетно се усмихва!
Съгласен съм със всичко което казахте,но и тази година и за напред ще ходя и ще си плащам картите,за да мога да си карам там където се чувствам добре и там където са всичките ми приятели от СФ

Пък нека има и по-добри места,и за тях има време

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Най-добрите места са дивите места
А не на Банско на тоя гъч и някакъв глупендер ми мина със ските си през борда и му тегли една огромна резка 

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Абе тея са много тъпи. Кой чужденц ще отиде в Банско ако каратата струва колкото и по света? То ако продължава така аз ще спра да си идвам за ски, пък да не говорм за някой чужденец.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
.
Наскоро бях в Банско и мога да кажа, че този курорт е много, много зле. Може би само пистите му са читави, ама всичко останало... 

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3