Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
вчера се видях със едно приятелче във фитнеса и какви гърди е направил като маса не е истина, а даже не вдига от хоризонтална лежанка, само за горни, долни гърди и флайс, не ми се повярва. Чудя се дали и аз да не махна хоризонталната лежанка.
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
ditko1 написа:вчера се видях със едно приятелче във фитнеса и какви гърди е направил като маса не е истина, а даже не вдига от хоризонтална лежанка, само за горни, долни гърди и флайс, не ми се повярва. Чудя се дали и аз да не махна хоризонталната лежанка.
направени са изследвания в някакъв университет и там се казва, че бенч пресите с дъмбели натоварват повече гърдите, отколкото с щанга... пробвай така

- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Айде и аз да попитам колегите за Animal Pack-овете на Universal - мнения - помня че преди време bum_bum беше поръчвал
и по специално за cuts-а -взех го преди време и само му се дзверя - да не ми дойде твърде хардкор - не съм го и отварял още даже
целта ми е да посваля малко и да поизчистя около корема и паласките - пролетта ползвах dyma-burn-а на Dymatize , пък сега рискувах с animal-а
И също има ли значение, и с кои, от другите пакове може да се ползва.....
Предварително ви благодаря
и по специално за cuts-а -взех го преди време и само му се дзверя - да не ми дойде твърде хардкор - не съм го и отварял още даже

целта ми е да посваля малко и да поизчистя около корема и паласките - пролетта ползвах dyma-burn-а на Dymatize , пък сега рискувах с animal-а

И също има ли значение, и с кои, от другите пакове може да се ползва.....
Предварително ви благодаря

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Анимал Пак са мега силни витамини.
Аз ги пия доста редовно (рядко ги сменям с някои по-слаби) и съм доволен.
Все пак от витамини чудеса не можеш да очакваш, но се усещат.
Друг е въпроса , че има и други силни витаминни комплекси и реално погледнато Анимал Пак-а е скъп.
Може да погледнеш NOW Adam
ПП: само от витамини какво очакваш всъщност?
Описанието по сайтовете на АнималПак-а е доста надъхващо
Аз не виждам логика да се лишиш от едно от 3-те базови упражнения.
Аз ги пия доста редовно (рядко ги сменям с някои по-слаби) и съм доволен.
Все пак от витамини чудеса не можеш да очакваш, но се усещат.
Друг е въпроса , че има и други силни витаминни комплекси и реално погледнато Анимал Пак-а е скъп.
Може да погледнеш NOW Adam
ПП: само от витамини какво очакваш всъщност?
Описанието по сайтовете на АнималПак-а е доста надъхващо

ditko1 написа: Чудя се дали и аз да не махна хоризонталната лежанка.
Аз не виждам логика да се лишиш от едно от 3-те базови упражнения.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
За хоризонталната лежанка - най-малкото смяна/премахването на това упражнение ще даде ефект - мускула ще се стресира от това
Поне аз така си мисля де...

Si non confectus, non reficiat.
- scipo
- младши ентусиаст
-
Zagy написа:За хоризонталната лежанка - най-малкото смяна/премахването на това упражнение ще даде ефект - мускула ще се стресира от товаПоне аз така си мисля де...
нз дали ще даде ефект, защото все пак дават, че именно лежанката развива най-добре гърдите
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Незнам на кого беше, но някой голям културист е де, той казва, че по най-нови опити той и с хорака, с които тренира заместват хоризонталната лежанка с такава от наклон. т.е. искам да кажа винаги хоризонталната да е 2ра или 3та подред упражнение, защото знаеч почти всеки я слага първо упражнение. Мой съвет е не я махай, както казват колегите, това е много базово упражнение, просто не отделяй такова внимание на нея и помни - всичко е до организъм, генетика и тн.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Аз от няколко месеца съм променил реда. Първо наклонена, след това хоризонтална. Резултата от тази промяна е изключителен. Растежа в гърдите е очебиен, силата ми се вдигна на около 20%, като през този период съм ползвал BCAA и суроватачен протеин...
Аз също гледам да правя хоризонталната лежанка като второ или трето упражнение упражнение. Винаги почвам под наклон. Също така не я правя всяка тренировка за гърди, но не смятам да я премахвам изобщо.
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица

ама не в родината, че там дърварско много
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
scipo написа:Zagy написа:За хоризонталната лежанка - най-малкото смяна/премахването на това упражнение ще даде ефект - мускула ще се стресира от товаПоне аз така си мисля де...
нз дали ще даде ефект, защото все пак дават, че именно лежанката развива най-добре гърдите
Да , но се имаше предвид , че самата смяна е от значение . Упражненията за дадена група трябва да се редуват през няколко месеца , защото иначе растежа спира и се качва само сила . В този смисъл , ако половин година си правил лежанка , може за месец два да напънеш на другите упражнения - лег от наклон, флайс , сгъване на дъмбели и тн .
И мисля , Крисо каза , че не трябва да се забравят краката и клековете , защото макар и косвено те помагат за развитието на всички останали мускулни групи .
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз от две седмици почнах течни аминокиселини просто ефекта е много по-добър от тези на хапчета визирам Amino 2700 просто и аз не очаквах такава разлика!:)
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- scipo
- младши ентусиаст
-
Nukem написа:Аз от две седмици почнах течни аминокиселини просто ефекта е много по-добър от тези на хапчета визирам Amino 2700 просто и аз не очаквах такава разлика!:)
винаги добавките на прах или течни се усвояват по-добре от тези на хапчета, просто хапчетата са по-удобни за приемане... аз съм пил тези аминокиселини и не мога да кажа за ефект, все пак са само аминокиселини

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
scipo написа:Nukem написа:Аз от две седмици почнах течни аминокиселини просто ефекта е много по-добър от тези на хапчета визирам Amino 2700 просто и аз не очаквах такава разлика!:)
винаги добавките на прах или течни се усвояват по-добре от тези на хапчета, просто хапчетата са по-удобни за приемане... аз съм пил тези аминокиселини и не мога да кажа за ефект, все пак са само аминокиселини
Amino 2700 - от таблетиран протеин , какво да очакваш ... Истината е прах и течни , като вторите малко скъпи идват .
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Течните амини винаги са били по-добрият избор.... но не винаги ги уцелват на вкус... аз едно време като си купих Aminogame 1500 на Biogame (но вършеха работа!) и за малко да повърна на 1-вата лъжица...
Но имайте в предвид, че човек не винаги може да влачи със себе си буркани с течности... и хаповете са доста по-добрият и лесен избор... а аминокиселините не са само в твърди таблетки... има и softgels, дето вътре пак е течност...
Но имайте в предвид, че човек не винаги може да влачи със себе си буркани с течности... и хаповете са доста по-добрият и лесен избор... а аминокиселините не са само в твърди таблетки... има и softgels, дето вътре пак е течност...