Въпрос за момиче..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Re: Въпрос за момиче..

Мнение от UBAH5 » 18 Окт 2010, 17:08

Radoslav318i написа:Готино е, но не мисля да ангажирам толкова хора, иначе идеята е хувава.. впрочем май не трябваше да е пускам тая тема щото се изложих и сигурно си мислите, че това момиче ще ми е първото не но е,, :wave: просто, тя е доста различна от другите в днешно време.. а за снимките мога да кача но да не вземе да стане някой гаф :shock: :roll:

Най-много да разбере от форума :lol:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Окт 2010, 17:26

Колега, като гледам тази връзка няма да е за сватба и деца, така че може би ще е най-добре да я използваш да се отракаш (да станеш пич както се казва :mhihi: ).
Като аз ЛИЧНО по отракване разбирам да се научиш 1. Да контролираш сам себе си и 2. Да се научиш да контролираш жените (а не обратно :mhihi: ).
Схеми от сорта на "ХХХ и бегай" са нещо елементарно, което всеки може да направи и което не допринася за твоето развитие (като пич 8) )

И от мен имаш трите най-общи, но и най-ценни правила когато става дума за жени.
Да знаеш, че ще са ти много полезни ако не научиш да ги използваш КОНКРЕТНО във всяка ситуация: :smoke:

1 - Жените нарочно се правят на каквото не са, за да предизвикат реакция на мъжа насреща - с единствената цел да го преценят колко струва. Много жени, които не са ХХХ, нарочно правят ХХХ-ски номера. И ако реакцията насреща е бой, псувни и сръбска музика, заключението обикновено е "Тоя е ебаси селянина прост" :mhihi: Ако мъжкият индивид успее да запази самообладание - веднага се качва рейтинга и популярността му :smoke:

2 - С пълна сила важи принципът "Забранените неща са най-сладки". Ако има някаква искра между мъж и жена и мъжът покаже безразличие ("Нядавам се с теб завинаги да си останем приятели" :mhihi: ) - жената си немаш представа как почва да оре и да търси начин да го спечели :mrgreen:

3 - Най-хубавите жени са най-лесни за сваляне - колкото и странно да ти звучи :smoke: Обяснението обаче е много просто - всеки редови кютюк от мъжки род като види нещо много хубаво от женски род и веднага, без да пробва дори, достига до заключението "Тази не е за мен" или респективно "Таа е баси долната ХХХ" (това в неурбанизираните райони на България) :mhihi: И кво става - хубавите момичета стоят самотни, щото никой не смее да им обърне внимание или просто да ги заговори :kuku: И всеки приличен мъжки индивид, който успее да заговори такова момиче без да му трепери гласа или омекнат коленете - има особено значителни шансове за успех :yes:

ПС Има една серия на "Двама мъже и половина", която трябва да гледаш - с участието на Енрике Иглесиас :) Та общо взето в половината от горните ситуации трябва да се държиш а ла Чичо Чарли, а в останалите - а ла Енрике :D

Айде успех :wave: (и умната :mhihi: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 17:26

:oops:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 18 Окт 2010, 17:26

Колега не и признавай чувствата си, трябва така да направиш ,че тя да ти признае свойте или поне да ти ги намекне.
Ако и обръщаш твърде много внимание и твърде много лафиш с нея има шанса да се превърнеш в мъжка приятелка и никога нищо повече.
Повечето жени не харесват путйо под чехъл, но това незначи, че другата крайност - пълен селянин шут който си мисли, че е голям мъж и гледа лошо в дискотеката, към която прибягват много мъже е правилна. Златната среда трябва да се постигне.

А и най важното твойто момиче е още в училище. В този период са малко глупави женския пол и въобще не знаят какво искат. Повечето от тях харесват по възрастни мъже. Затова се опитай да се държиш и погледнеш на нещата все едно си 10 години по възрастен.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 17:32

Мисля, че бмв ридер го каза най-точно , а за момичето нищо ли няма да кажете :mhihi:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 18 Окт 2010, 17:35

Radoslav318i написа:Мисля, че бмв ридер го каза най-точно , а за момичето нищо ли няма да кажете :mhihi:

махна снимката ли бре :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Окт 2010, 17:38

Колеги, май са хакнали тийнпроблем и като го отвориш препраща към повера :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе, вчера слушах едно предаване по телевизията и след него мисля да ти препоръчам да си потърсиш 36 годишна майка на 2 деца и да влюбите като за последно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега сериозно!
Не си я слагай толкова на сърцето, колкото повече се самофилмираш толкова повече ще хлътваш, пък щом още си и в даскало... карай да върви, няма да ти е първата(предполагам) няма да ти е и последната ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Окт 2010, 17:43

Дай снимка на майка и поне...!? :D
П.П Какво стана, има ли развитие?
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 17:46

Почана се ся с тъпотиите пак :bgflag: Снимка на майкаи.. :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Окт 2010, 17:47

titto написа:Дай снимка на майка и поне...!? :D
П.П Какво стана, има ли развитие?

и на баба и :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Radoslav318i » 18 Окт 2010, 17:52

Май тука има достя дядовци.. :paranoid: :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Окт 2010, 18:01

Всичките съвети дето са ти дали са много хубави, ама внимавай много, че тая работа със момиче от класа е малко.. Дано стане нещо, и после недай си боже да се скарате, ще настрой всички момичета срещу теб и т.н., така че внимавай. и УМНАТА :) :wave:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 18 Окт 2010, 18:10

Тоя подфорум трябваше да затрият.Не street racing.
Тука е голямото излагане на марката.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Окт 2010, 18:40

Забравих да кажа, гледай филма Ghosts of Girlfriends Past, може да не ти помогне, но в никакъв случай няма да ти навреди. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Окт 2010, 18:48

Radoslav318i написа:Май тука има достя дядовци.. :paranoid: :mhihi:
Ма е.ачи, не като теб поклисари :mhihi:
Бегай у тинейджър-чайка.цоп :winky: (или на Попа с рози)!
Айде УСПЕХ!(че отивам да гледам "Стъклен дом" :D )
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата