Я кажете сега...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Я кажете сега...
Айде утре пак съм с жълт картон или БАН! Според вас заслужавам ли го? Пийнал съм си, драго ми е, искам да споделя радостта си с вас!
За да не получавам ЛС-та по-късно я гласувайте и си кажете какво да ми е наказанието.
По принцип човек като си пийне и желае да си е с най-близките. И му е най-мило да си говори с тях. Е аз не мога да си говоря с вас, ама мога да ви напиша колко много си ви уважавам и колко много ви обичам! Разберете, че не серем у форумаа току-тъй!
Утре пак ще ми се карат модовете и админите, ама аз пак ще си го обичам този форум!
За да не получавам ЛС-та по-късно я гласувайте и си кажете какво да ми е наказанието.
По принцип човек като си пийне и желае да си е с най-близките. И му е най-мило да си говори с тях. Е аз не мога да си говоря с вас, ама мога да ви напиша колко много си ви уважавам и колко много ви обичам! Разберете, че не серем у форумаа току-тъй!
Утре пак ще ми се карат модовете и админите, ама аз пак ще си го обичам този форум!

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Па влезни в чата да си поговорим тогаа 

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Май няма да има БАНани утре а 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Re: Я кажете сега...
X-citer написа:Айде утре пак съм с жълт картон или БАН! Според вас заслужавам ли го? ....
Къв БАН, бе? Нали си ТОЛЕРИРАН....

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аве Любо,га ша се отрежем пак
и да налазим форума ,масово 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ааа луд си аба аз имах имен ден вчера не ти ама ти за мене си се почерпил нали

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Новини
-
Момчета, (Явор и Любо), по принцип съм с пословично търпение но това дотогава, докато и вие се съобразявате с обстоятелствата и с идеята на този форум.
Ще си ходим заедно по мероприятия, ще си пием заедно, ще си припомняме старите времена и простотийте, които сме правили заедно, но опитате ли да ми се качите на главата няма да виждате и на картинка форума.
Темички от този тип си ги пускайте в Манията. Тук сгащя ли пиянски изцепки и лиготий още веднъж - ще стане много неприятно. Ако искате - убете се сами, но после без мрънкане по телефона.
Ако нещо в текста не е ясно, обадете се да пием кафе и ще ви го нарисувам.
Ще си ходим заедно по мероприятия, ще си пием заедно, ще си припомняме старите времена и простотийте, които сме правили заедно, но опитате ли да ми се качите на главата няма да виждате и на картинка форума.
Темички от този тип си ги пускайте в Манията. Тук сгащя ли пиянски изцепки и лиготий още веднъж - ще стане много неприятно. Ако искате - убете се сами, но после без мрънкане по телефона.

Ако нещо в текста не е ясно, обадете се да пием кафе и ще ви го нарисувам.
9 мнения
• Страница 1 от 1