Nokia E52 - Ключ моля
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Nokia E52 - Ключ моля
Здравейте, отскоро използвам Нокиа Е52 но имам проблем
Сутринта телефона беше изгаснал сам, докато се зарежда през нощта и неможе да се стартира
Явно е че има проблем но какъв? И по важното е дали ако се ремонтира ще продължи да работи нормално? Доколкото знам веднъж почнат ли проблемите със софтуера няма лечение......
Някакви предложения?

Някакви предложения?
Последна промяна barty на 10 Ное 2010, 12:01, променена общо 1 път

Re: Nokia E52
Аз имах същия проблем
Купих си Нокиа 6303к с черния панел от Глобул с идеята, че беше по-ефтин като го взема с глобулска сим, но го ползвах с м-телския ми номер. И така всяка сутрин си гаснеше сам...телефона си беше в гаранция, 4-5 пъти беше в техния сервиз на поправка и такам. Проблема се оправяше единствено, когато поставя глобулската сим. Тъпотия.
Иначе аз сега ползвам Е52 и Е71 и съм много доволен

Купих си Нокиа 6303к с черния панел от Глобул с идеята, че беше по-ефтин като го взема с глобулска сим, но го ползвах с м-телския ми номер. И така всяка сутрин си гаснеше сам...телефона си беше в гаранция, 4-5 пъти беше в техния сервиз на поправка и такам. Проблема се оправяше единствено, когато поставя глобулската сим. Тъпотия.
Иначе аз сега ползвам Е52 и Е71 и съм много доволен

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На мен ми стана същото със SE K510i. Телефона е на 5 години някъде, преди няколко месеца както си спя, усетих че извири че се изключва. Проблема беше че си спомням че имаше батерия. При опит да го включа да се зареди, не ставаше. Занесоха го на сервиз и се оказа че е мръсен,там точно където се слага зарядното, а мястото е открито. След това на един приятел стана същото със К750 и просто почистих със спирт и клечка за заби, местата където се докосват чопчетата, както и пластинките на батерията. Включи се веднага 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Я вземи пробвай един Хард Ресет. Лошото е, че ако стане губиш всичко което е на телефона... Сим карта и мемори карта не ги пипа, но не пречи да ги махнеш за всеки случай... Ако не знаеш как- процедурата е следната:
Когато устройството е в изключено състояние натискате и задържате (едновременно) зелена слушалка, 3, * (звезда) и бутона за включване! Държите докато Ви попита за страната в която живеете!
Малко е трудно да държиш 4 бутона, ама това е положението... Резултат обикновенно има след 10-на секундно задържане. Ако не стане от 1-ят път пробвай отново- дори и за момент да изпуснеш някой от бутоните и резултат няма да има...
ПС: Ако не стане и е в гаранция го носи директно в сервиза на Нокиа- където и да го дадеш пак там ще отиде, поне ще спестиш 1-2 дена...
ПС2: За там гар. карта НЕ ти трябва, лично проверено...
Когато устройството е в изключено състояние натискате и задържате (едновременно) зелена слушалка, 3, * (звезда) и бутона за включване! Държите докато Ви попита за страната в която живеете!
Малко е трудно да държиш 4 бутона, ама това е положението... Резултат обикновенно има след 10-на секундно задържане. Ако не стане от 1-ят път пробвай отново- дори и за момент да изпуснеш някой от бутоните и резултат няма да има...
ПС: Ако не стане и е в гаранция го носи директно в сервиза на Нокиа- където и да го дадеш пак там ще отиде, поне ще спестиш 1-2 дена...
ПС2: За там гар. карта НЕ ти трябва, лично проверено...
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Гадна работа се указаха тез е52, купих си го нов моя изкара един месец и умре софта, хубаво че е гаранционен, ше ги зачакам тез от сервиза още седмица и май ша ми дават нов
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега как излизаш от приложенията и менютата на телефона-с копчето за излизане на основен екран или всяко едно меню и приложение му даваш изход (EXIT)?защото ако излизаш от менютата и приложенията директно с онова копче ти остават активни приложения и следователно ти черпят от батерията и я сабарят.аз с моя така правих и се видях в чудо-падаше ми батерията за няколко часа
даже ходих в офис на мтел да се карам
.после разбрах че съм бил в грешка и започнах да боравя с тела нормално.също както каза колегата -един ХАРД РЕСЕТ на телефона и може да се оправи,ако не стане бегай в сервиза даго оставиж.пожелавам ти успех с телефона колега защото и аз го имам и е много доър и съм доволен от него 

- ms
-
-
Забрави ти от много приложения стартирани да му умре телефона... Да свърши батерия- може, да забие тотално и да не реагира на нищо- може, но да не може да се стартира после- нЕма начин... Аз съм с Нокия С6 и не един и два пъти съм го претоварвал до там да забие и оправията е била само с рестарт, но се стартира после без грижи и ме хваща яд колко съм тъп- отдавна не бях ползвал смартфон и все забравях да давам "Изход", а не червена слушалка... Хард ресет е най-простото за опитване- така или иначе не ще да включи, по-зле няма да стане, а закара ли го на сервиз шанса да загуби всичкото инфо вътре е доста голям... Така поне ще си спести няколко дена (разбирай 20-на дни, ако се наложи да ходи до Унгария) в сервиза...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
barty написа:Здравейте, отскоро използвам Нокиа Е52 но имам проблемСутринта телефона беше изгаснал сам, докато се зарежда през нощта и неможе да се стартира
Явно е че има проблем но какъв? И по важното е дали ако се ремонтира ще продължи да работи нормално? Доколкото знам веднъж почнат ли проблемите със софтуера няма лечение......
Някакви предложения?
Ако е гаранционен - носи го в магазина. Ако не е - флашни го един път. Ако не се оправи - сервиз.

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Страшен боклук са тия Е52ки. Вадиш я чисто нова от кутията, включваш и нема никои. Аиде за платка 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Благодаря на всички отговорили
Въпросът ми е по-скоро дали да се занимавам със сервизи, защото почнат ли проблемите спасение няма
или с нов софтуер се решава проблема завинаги?
Апарата е гаранционен, ще отиде на сервиз и ще видим...... Но повече Нокиа няма да си взема
Ще заложа на Сони Ериксон или Самсунг 

Въпросът ми е по-скоро дали да се занимавам със сервизи, защото почнат ли проблемите спасение няма

Апарата е гаранционен, ще отиде на сервиз и ще видим...... Но повече Нокиа няма да си взема

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
barty написа:... Ще заложа на Сони Ериксон или Самсунг

Щом е гаранционен какво се чудиш, носи го в магазина да го оправят. На тебе като ти се прецака Windows-а кво правиш, връщаш компа и взимаш друг ли?

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
barty написа:Благодаря на всички отговорили![]()
Въпросът ми е по-скоро дали да се занимавам със сервизи, защото почнат ли проблемите спасение нямаили с нов софтуер се решава проблема завинаги?
Апарата е гаранционен, ще отиде на сервиз и ще видим...... Но повече Нокиа няма да си вземаЩе заложа на Сони Ериксон или Самсунг
Сони Ериксон

- HuKoTuH40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: форд мондео мк2
- Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL
Аз ползвам е55 добър телефон самоче в началото ми даваше подобен проблем вечерта нагласям да звънне на сутринта,
сутринта се събуждам с известно време закъснение и почвам да псувам а телефона седи като забил цъкам и се пуска .
Флашнах го и се оправи, известно време след това тръгвам да звънна на един приятел ама нито звук нито нищо слушалката мълчи, айде в сервиза оказа се говорителчето, че е заминало ....
ПП:Финландските чеда бяха много здрави преди сега нещо почнаха да стават мн. бъгави.
сутринта се събуждам с известно време закъснение и почвам да псувам а телефона седи като забил цъкам и се пуска .
Флашнах го и се оправи, известно време след това тръгвам да звънна на един приятел ама нито звук нито нищо слушалката мълчи, айде в сервиза оказа се говорителчето, че е заминало ....
ПП:Финландските чеда бяха много здрави преди сега нещо почнаха да стават мн. бъгави.
- ms
-
-
xpl0d написа:barty написа:... Ще заложа на Сони Ериксон или Самсунг
... На тебе като ти се прецака Windows-а кво правиш, връщаш компа и взимаш друг ли?![]()
![]()
Тъй де- от един калпав апарат си вадиш генерален извод за марката... Аз лично съм с Нокия от мнооого години и скоро си взех поредният смартфон (С6) и съм както винаги доволен от марката... Но всеки си знае за себе си

ПС: Сервиза е лесен, но оставаш без телефон за поне 20 дена- първо пробвай всичко което може ти да направиш и тогава им го носи за ремонт...
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2