Ау!!!
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Ау!!!
Мислех да го пише тва в основния ама една тука ме разубеждава-бегай ма!!!
Начи току що прибихме един човечец с моя брат-е така за нищо-ми кво праи в 2 часа пред НДК а? Нема да обяснбявам кво милсат наще за мене щото ще лъсне истината къв боклук съм-НЕ Е истина!!! А между другото некой май ми използва душ-гела...ебати наглото а? А е сега ше пиша на оня да го вида към мъж е, че ме дразни от мноо време-аре бе банваш ли кво ли-ела да те понявъртола малко бе пич.......Оп, е сега вече решавам къде ще ходя-Дали е истината-не трябваше да си ходя от Марайа преди сега-ма кво да напраа, че има примоцциа на брашно...абе аре да ходиме некъде на голо че тука вече ми е мнооого топло-аре пишет е анкета иначе се прибирам ебати....................................
Начи току що прибихме един човечец с моя брат-е така за нищо-ми кво праи в 2 часа пред НДК а? Нема да обяснбявам кво милсат наще за мене щото ще лъсне истината къв боклук съм-НЕ Е истина!!! А между другото некой май ми използва душ-гела...ебати наглото а? А е сега ше пиша на оня да го вида към мъж е, че ме дразни от мноо време-аре бе банваш ли кво ли-ела да те понявъртола малко бе пич.......Оп, е сега вече решавам къде ще ходя-Дали е истината-не трябваше да си ходя от Марайа преди сега-ма кво да напраа, че има примоцциа на брашно...абе аре да ходиме некъде на голо че тука вече ми е мнооого топло-аре пишет е анкета иначе се прибирам ебати....................................
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Всеки, който посмее да оскверни БМВ заслужава да бъде пребит! За това го отнесе и онзи пипон! Просто беше объркал колата 

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
според мен и 2 мата са пяни и незнаят и те какво е станало

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
може и те да са се сбили помежду си
п.с. ама е малко вероятно

п.с. ама е малко вероятно
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
11 мнения
• Страница 1 от 1