Паркинги и Гаражи и ПАЯЦИ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Паркинги и Гаражи и ПАЯЦИ...

Мнение от vicho » 07 Дек 2005, 14:35

............................

кой са му вдигали колата???? а?

хич не е приятно... ма*а им...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Дек 2005, 14:50

вярно е един път утива баща ми да си плати тока аба буквално и 1 минута нямаи тея с паяка вече пътуваха много са бързи :shock: :shock: за наше нещастие
П.П нали знаеш че ако ги хванеш на място като я дигат не плащаш 30 лева за паркинга само акта
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 07 Дек 2005, 14:54

Тия хиени само спират паяка , изкачат се едно има бомба снимат с апарата и за 1мин колата ти я нема :evil: Ако ги фанеш на место снимката се трие и се черпите :winky:
долен хранител
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 07 Дек 2005, 15:21

Големи гадове са, но според мой познат винаги правят следната груба грешка. Ето извадка от неговият иск към съда):
:) Актът за установяване на административно нарушение, въз основа на който е издадено обжалваното наказателно постановление е съставен при съществено нарушение на разпоредбите на раздел ІІ от ЗАНН – регламентиращ реда и начина за образуване на административно наказателно производство.
На първо място – АУАН № ...... от ........2005 г. е съставен и подписан от лице, което не е установило ЛИЧНО, в качеството на длъжносто лице по смисъла на чл.189, ал.1 от ЗДвП, извършено нарушение. Изискването на закона – по арг. от чл.41 от ЗАНН е актосъставителят да е КОНСТАТИРАЛ извършването на нарушението, т.е актосъставителят и длъжностното лице, констатирало нарушението следва да са едно и също лице. Актосъставителят е главният свидетел на нарушението. В конкретния случай това не е така, което се доказва от следната фактическа обстановка:
АУАН беше съставен от дежурния полицай, след като отидох да взема автомобила си от гаража на “Паркинги и гаражи”ЕАД. Това беше около ... часа на .....2005 г. Полицаят, който ми състави акта беше дежурен в павилиона на паркинга зад театър “София”. Същият не е присъствал при констатиране на нарушението, а изготвя актове за нарушения на базата на докладни записки на лица, за които няма данни да са оторизирани да състовят актове за нарушения, но дори и да имаха това право се поставя въпроса, защо не са го сторили лично. На практика акта за установяване на «нарушението» е съставен от лице, което по цял ден в рамките на работната смяна не напуска павилиона на паркинга, поради което няма как да е бил свидетел и да е констатирал каквото и да било нарушение.
Ако искате по-подробно ще добавя, но по-късно.
:twisted: :twisted: :twisted:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 07 Дек 2005, 15:26

мойта никога не са я вдигали, не zнам вие къде ги спирате тия коли :mhihi:

а тва което кастро каzва ми се струва идейно, ама не са ли се усетили и не се ли воzи по една кука вътре във всеки паяк?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Дек 2005, 16:04

ivo написа:мойта никога не са я вдигали, не zнам вие къде ги спирате тия коли :mhihi:

а тва което кастро каzва ми се струва идейно, ама не са ли се усетили и не се ли воzи по една кука вътре във всеки паяк?

Да но той няма как да ти напише акта, защото ти няма личните данни :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladen4o » 07 Дек 2005, 16:05

аз ползвах отстъпки за редовен клиент ,ама си извадих инвалидна карта та нямам скорошни случки.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 07 Дек 2005, 16:37

Преди 1 седмица бях спрял срещу хотел Принцес до Централна гара. Взех това, за което бях отишъл и връщайки се виждам паяка успоредно до служебния Форд. Обясних им, че за малко бях спрял там по работа и се отървах без акт за неправилно паркиране. Само ми взеха 18 лева за да ми освободят колата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 07 Дек 2005, 23:38

Ами на мен преди време ми вдигнаха полско фиатче от Витошка - бях го паркирал близо до НДК, а специално се оглеждах за знаци. После видях знака в клоните на дърветата :evil: . Та тогава много се чудех дали да не им го подаря :twisted: , ма все пак ми трябваше и ходих да го взема - 30 кинта на място + още 20 за акт, който и до днес не съм плащал :mhihi: .
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 07 Дек 2005, 23:52

почти успяха, ако не бях ги видяла. С отскок бях до колата и с такъв крясък, че полицая слагащ скобите щеше да получи инфаркт. :mhihi: Ох, как се хвана за мястото около сърцето с думите "акъла ми изкарахте" :mhihi:

Наказаха ме с 17,00 лева, снимка която не получих и фалшива касова бележка, на "името" на друг номер автомобил за прибраните пари.

Никак не е приятно, да видиш дори как някой закача скобите за гумите на автомобила ти.

Вичо, в Пежо форума преди година един образ успя да ги осъди за неправомерно вдигане, та и тези не са велики и вечни.
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mk4 » 07 Дек 2005, 23:56

karaibrahim написа:Искам само да вметна тънко в разговора - сина на шефа на паркинги и гаражи кара... Кайен Турбо. :winky:

Е аз да карам поркам си болиме к*а ако ще въртолет да си купи.Като застане на сфетофара до мене може да отворя с мъка прозореца и да го питам как се казва ако ми обърне внимание

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Дек 2005, 0:00

Eva* написа:Вичо, в Пежо форума преди година един образ успя да ги осъди за неправомерно вдигане, та и тези не са велики и вечни.

мислиш ли, че ми се занимава да ги съдя и т.н.
пак да ходя по мъки, че днес малко ми беше, като си представя само как някой друг ми пипа колата и и и ... абе нямам нерви направо не е истина...

иначе благодаря за подкрепата на всички...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 08 Дек 2005, 0:40

Eva* написа:...Наказаха ме с 17,00 лева, снимка която не получих и фалшива касова бележка, на "името" на друг номер автомобил за прибраните пари...

На мен защо ми взеха 18? Тоя в камиончето нещо писа и си ми върна талона. След това пита КАТ-аджията "Ша му пишеш ли акт?" инзвънземного вика "Не, не, мани го..." и си заминаха. Нищо не са ми давали освен талона.
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Дек 2005, 4:14

мене ми я дигаха на морето .. за 5 мин .. айде 40 кинта .. а там паркингите беха левче на час ама я .. гявол да минем по тънко да не си дам левчето :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 08 Дек 2005, 22:12

err0r написа:На мен защо ми взеха 18? Тоя в камиончето нещо писа и си ми върна талона. След това пита КАТ-аджията "Ша му пишеш ли акт?" инзвънземного вика "Не, не, мани го..." и си заминаха. Нищо не са ми давали освен талона.

Мисля, че АКТ пишат само след като ти я откарат и си я вземеш от Паркинги и гаражи. Ако си там на мига и ти я закачат ти взимат само глоба за неправилно паркиране или поне ти пишат фиш. Разликата от 1 левче не знам от къде идва, ама аз се направих на "ербап" и си поисках документ, удостоверяващ глобата, под предлог че съм служебно там. Тъпото беше, че след като си тръгнаха се загледах в Касовата бележка, на нея се мъдреше съвършенно друг регистрационен номер на друг автомобил. Де да се бях загледала по-рано, щях да ги накарам наистина да чукнат сумата, а не да си я делят после. Кат ще давам глоба, поне да си отива дет трябва.

а това, дето взимат всеки път талона и преписват от него мисля, че е заради статистиката за деня - толкова спрени или глобени или нещо такова, а и така могат да хванат и някой краден автомобил.
Да караш Peugeot е страст!

Следваща

Назад към Извън Темата