Застрахователни неволи
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Застрахователни неволи
Или чрез брокер ... Те правят голям обем застраховки на компаниите и умеят да изискват.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
jordanov написа:Или чрез брокер ... Те правят голям обем застраховки на компаниите и умеят да изискват.
мда... или гледат да ти вземат парите и да направят застраховката в компанията, която им дава най-висок процент комисион, въобще как смяташ че е възможно един човек да познава добре продуктите на повечето застрахователи, за да може реално погледнато да задоволи интересите на клиента, а не своите...хех
dbanchev написа:За това си застрахойте колите там където имате познати хора, които могат да ви съдействат. В такава държава живеем, че без връзки и хора нищо не става.
Имам човек в дженерали въпреки това го гризван за момента...
Такива профани като тея няма...
Бягайте далече от тях.
Не съм имал нито една щета с която да нямам проблем...
Емо виж на ЛС,моля.
Храниш ги Лев Инс ама я си кажи са тък пред всички каде ти е застрахована 5-цата? на 8300 ?
ако искасш да си вземеш щетата ,която са ти отказали ми се обади и ще ти кажа каде ти е грешката
мисля че е поправима но нищо не обещавам
Храниш ги Лев Инс ама я си кажи са тък пред всички каде ти е застрахована 5-цата? на 8300 ?
ако искасш да си вземеш щетата ,която са ти отказали ми се обади и ще ти кажа каде ти е грешката

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
dimithur написа:uCnaHeTcA написа:Чакай сега.. За гражданска или каско говорим...
Какво общо трябва да има вината на водача, с каското
Нали за тва е каското... Като не е виновен водача, си има гражданска...
Инъче кел фЪйдЪ от т'ва каско, щом ще се гледа и вината ??
Не целя да се заяждам, просто питам, тъй като ми звучи някак... и аз незнам..
Еми явно щото после по някаква схема си взимат парите от гражданската на виновния водач, де да знамИ верно, как очаквате да си застраховате кола за 3к лева като платите 250 и после да чакате да ви се плаща по хиляда лева за щета. Тоя проблем се разрешава много лесно - купувате си нови коли и там няма никакви застрахователни неволи, особенно па ако са лизингови колите
Чекай ся, каква е същността на застрахователните дружества? Да поемат риска или да преебават народа?
Щото ако каското е 2-3к за е36 по-добре да си слагам пари в банката, м?
Та още проблеми...тея боклуци сега искат да ми РЕМОНТИРАТ фара
Обаче тука вече не са познали. Днес бях при адвокат и общо взето не спря да се смее и да се чуди как може да са толкова нагли.
Отиваме на съд където ще си платят за всичко + разходите по делото и лихви на цялата сума която е около 13%
С риск да се повторя, хора не се поддавайте и не се отказвайте. В 99% от случаите застрахователните компании нямат шанс стигне ли се до съд. А стигне ли се до съд и победите те плащат абсолютно всички разходи, както за адвоката ви така и за самото дело.
Мисля, че е крайно време хората в България да се научат да си отстояват правата и да се занимават с неволите си иначе си оставаме едни оФце

Обаче тука вече не са познали. Днес бях при адвокат и общо взето не спря да се смее и да се чуди как може да са толкова нагли.
Отиваме на съд където ще си платят за всичко + разходите по делото и лихви на цялата сума която е около 13%
С риск да се повторя, хора не се поддавайте и не се отказвайте. В 99% от случаите застрахователните компании нямат шанс стигне ли се до съд. А стигне ли се до съд и победите те плащат абсолютно всички разходи, както за адвоката ви така и за самото дело.
Мисля, че е крайно време хората в България да се научат да си отстояват правата и да се занимават с неволите си иначе си оставаме едни оФце
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4