Застрахователни неволи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Застрахователни неволи

Мнение от jordanov » 24 Сеп 2010, 15:00

Или чрез брокер ... Те правят голям обем застраховки на компаниите и умеят да изискват.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 24 Сеп 2010, 15:08

jordanov написа:Или чрез брокер ... Те правят голям обем застраховки на компаниите и умеят да изискват.

мда... или гледат да ти вземат парите и да направят застраховката в компанията, която им дава най-висок процент комисион, въобще как смяташ че е възможно един човек да познава добре продуктите на повечето застрахователи, за да може реално погледнато да задоволи интересите на клиента, а не своите...хех
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 25 Сеп 2010, 21:40

dbanchev написа:За това си застрахойте колите там където имате познати хора, които могат да ви съдействат :winky: . В такава държава живеем, че без връзки и хора нищо не става. :dunno:

Имам човек в дженерали въпреки това го гризван за момента...
Такива профани като тея няма...
Бягайте далече от тях.
Не съм имал нито една щета с която да нямам проблем...
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от k1ss3r » 21 Окт 2010, 17:34

Емо виж на ЛС,моля.

Храниш ги Лев Инс ама я си кажи са тък пред всички каде ти е застрахована 5-цата? на 8300 ?
ако искасш да си вземеш щетата ,която са ти отказали ми се обади и ще ти кажа каде ти е грешката :) мисля че е поправима но нищо не обещавам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Окт 2010, 14:34

dimithur написа:
uCnaHeTcA написа: :dunno: Чакай сега.. За гражданска или каско говорим... :conf: Какво общо трябва да има вината на водача, с каското :dunno: Нали за тва е каското... Като не е виновен водача, си има гражданска... :dunno: Инъче кел фЪйдЪ от т'ва каско, щом ще се гледа и вината ?? :dunno: Не целя да се заяждам, просто питам, тъй като ми звучи някак... и аз незнам.. :dunno:

Еми явно щото после по някаква схема си взимат парите от гражданската на виновния водач, де да знам :dunno: И верно, как очаквате да си застраховате кола за 3к лева като платите 250 и после да чакате да ви се плаща по хиляда лева за щета. Тоя проблем се разрешава много лесно - купувате си нови коли и там няма никакви застрахователни неволи, особенно па ако са лизингови колите ;)

Чекай ся, каква е същността на застрахователните дружества? Да поемат риска или да преебават народа?
Щото ако каското е 2-3к за е36 по-добре да си слагам пари в банката, м?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 28 Окт 2010, 19:14

Та още проблеми...тея боклуци сега искат да ми РЕМОНТИРАТ фара :kuku:
Обаче тука вече не са познали. Днес бях при адвокат и общо взето не спря да се смее и да се чуди как може да са толкова нагли.
Отиваме на съд където ще си платят за всичко + разходите по делото и лихви на цялата сума която е около 13%
С риск да се повторя, хора не се поддавайте и не се отказвайте. В 99% от случаите застрахователните компании нямат шанс стигне ли се до съд. А стигне ли се до съд и победите те плащат абсолютно всички разходи, както за адвоката ви така и за самото дело.
Мисля, че е крайно време хората в България да се научат да си отстояват правата и да се занимават с неволите си иначе си оставаме едни оФце
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата