Телефон
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- stinkata
- Потребител
-
- Кара: E34 '94 525 TDS, '90 524 TD
Телефон
Неможах да намеря такава тема. Може ли някои да ми каже от каде мога да намеря схема на телефона на Е34. По точно как е вързан към радиото.Телефона е заводски и седи по средата между двете седалки.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Re: Телефон
уточни модела на телефона, щото има много видове телефони
а и ако се поразтърсиш из гугъл ще намериш, аз така свързах на мойта 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Turbo_Ted написа:уточни модела на телефона, щото има много видове телефониа и ако се поразтърсиш из гугъл ще намериш, аз така свързах на мойта
анджък, телефони за Е34 има много модели за това най добре снимки

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
А тез въпросните телефони с какви сим карти работят че когато копувах колата братото каза че ми трябва 5волтов сим от старите модели че новите като ги бутнеш и загиват били 1.5волта ?!??! Някой да има инфо ..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
BABHOMED написа:А тез въпросните телефони с какви сим карти работят че когато копувах колата братото каза че ми трябва 5волтов сим от старите модели че новите като ги бутнеш и загиват били 1.5волта ?!??! Някой да има инфо ..
да загиват не съм забелязал, защото не малко съм си играл с такъв телефон, пък още си ми работи СИМ-а

иначе просто не ги приемат въпросните карти и толкова....

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
viewtopic.php?f=35&t=177561&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD с това мога да помогна
- stinkata
- Потребител
-
- Кара: E34 '94 525 TDS, '90 524 TD
Мерси за отоворите. Ето я по принцип и снимката на телефона.Аз междувременно се разрових и намерих случайно схема на която е показано че само една жица управлява радиото свързах я с радиото и сега ефекта е че когато набираш и когато звъниш на телефгонния номер в колата радиото минава в "муте" при първия случеи веднага а при втория след около 5 секунди.
Новият ми въпрос е по тази жица за управление може ли чрез изменяне на волтажа да е карал оргиналното радио да звъни през тонколоните?
и
Новият ми въпрос е по тази жица за управление може ли чрез изменяне на волтажа да е карал оргиналното радио да звъни през тонколоните?

и

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
stinkata написа:Мерси за отоворите. Ето я по принцип и снимката на телефона.Аз междувременно се разрових и намерих случайно схема на която е показано че само една жица управлява радиото свързах я с радиото и сега ефекта е че когато набираш и когато звъниш на телефгонния номер в колата радиото минава в "муте" при първия случеи веднага а при втория след около 5 секунди.
Новият ми въпрос е по тази жица за управление може ли чрез изменяне на волтажа да е карал оргиналното радио да звъни през тонколоните?![]()
и
Тонколонките отпред в краката на колите с телефони са по различни - имат по още един извод за да се върже телефона към тях

- BABHOMED
- ентусиаст
-
Днес хванах една карта и се опитах да пусна телефона но уви и в него я слагах и в модула в багажника и нищо неще да я засича и това е ....Да не би да е кодиран ? (колата е взимата от шоурум в България,в смисъл произведена е за тук ако има някакво значение)
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

BABHOMED написа:Днес хванах една карта и се опитах да пусна телефона но уви и в него я слагах и в модула в багажника и нищо неще да я засича и това е ....Да не би да е кодиран ? (колата е взимата от шоурум в България,в смисъл произведена е за тук ако има някакво значение)
А pin кода на картата махна ли го преди да я сложиш?
- BABHOMED
- ентусиаст
-
Не...Мисля че трябва да го поиска..

Е34-ка ми беше с такъв телефон като на снимката по-горе. Работеше перфектно, но когато сложа карта с пин не я приемаше. Не помня какво точно пишеше на дисплея. Махни пина и пробвай.
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
дайте и на мен едно телефонче да гъзарея и аз малко 

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене