форумни емоции...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

форумни емоции...

Мнение от exotique » 22 Окт 2010, 0:30

Бмв пауа.....или форумът на истинските ентусиасти..."клюкалнята".
Много често влизам в този форум.Колите с марката БМВ са ми страст,дори и в момента да не карам такова.Карал съм,чупил съм,возил съм се.Да,това е БМВ.Никога няма да се промени.Влизам във форумът-Искра Фидосова-дебела депутатка в лимузина от миналият век.Преглед не можело да се мине без да си платил всички данъци към държавата.Странни теми.Наистина странни.Вместо да дискутираме новини и емоции ,свързани с любимата марка,подфорум "Извън Темата"се превръща в едно истинско огледало на новините по ТВ.Защо???Важно ли е да оплюваме чуждите недъзи,или нежеланието на по-голямата част от народа да плаща данъци?Дотолкова ли скапаното ежедневие е погълнало и свободното ни време?Не,просто хората без да искат се пускат по масовият поток от информация и започват да приемат нещата ,такива,каквито ги виждат по медиите.Но дали това е така?Дали наистина това е важно за вас(нас)???Дали факта,че ни облъчват с всемъзможни негативни случки не ни прави зомбита???Дали ще ни се оправи живота ако слушеме и гледаме колко гаден е на други?Или колко красив и уникален?Дали това ще ни накара да прегърнем близкият човек,който е до нас,или ще ни потопи в собствените си мъки и несбъднати мечти???Това зависи от всеки един от нас.Начинът,по който мисли,по който трепери,по който се възприема,е начинът по който ЩЕ живее.Всеки Един От Нас.
Последна промяна exotique на 22 Окт 2010, 11:09, променена общо 1 път

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: форумни емоции...

Мнение от SKISA » 22 Окт 2010, 7:55

:yes:
вярно е ,че понякога течението ни завлича!!
но пък тва е общността!! обсъжда се от кефа ни с колите ,до хемероиди и от къде да си купя памперс за баба ми....!!
не се ядосвай.
а факта ,че написаното е без правописни грешки заслужава уважение.
дори само ако пишеше "емоций..." сигурно нямаше да го отворя да го прочета.
респект!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 22 Окт 2010, 12:26

Според правилата:
6. Форумът на BMW Клуб България не е място, където да се разискват персонални проблеми или дискусии, които не са свързани с автомобилите. За тази цел има десетки други Интернет форуми! Теми с друга насоченост са допустими само в секцията „Извън темата”, но това не Ви дава правото да я пълните с безумни теми
От друга страна:
Извън Темата
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Масата от хората нямат култура. Не искам никой да засегна. Примерно и мен да ме подхванат на тема "оперно изкуство" няма да се получи диалог.
Вярно е, че медиите ни занимават с глупости. Има безумни новини. Но същественото и итинското се изпуска.
Медиите са власт.
Ще задам три въпроса. Нека всеки сам си отговори.
От къде е мис България 2009?
Кой е световния шампион по бокс за жени за 2008?
По коя медия и кой дискутира проблема с отчитането на сметките на M-tel?

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 22 Окт 2010, 15:14

Тази дискусия е за "Извън темата" и затова я местя там
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 22 Окт 2010, 15:59

exotique написа:Бмв пауа.....или форумът на истинските ентусиасти..."клюкалнята".
Много често влизам в този форум.Колите с марката БМВ са ми страст,дори и в момента да не карам такова.Карал съм,чупил съм,возил съм се.Да,това е БМВ.Никога няма да се промени.Влизам във форумът-Искра Фидосова-дебела депутатка в лимузина от миналият век.Преглед не можело да се мине без да си платил всички данъци към държавата.Странни теми.Наистина странни.Вместо да дискутираме новини и емоции ,свързани с любимата марка,подфорум "Извън Темата"се превръща в едно истинско огледало на новините по ТВ.Защо???Важно ли е да оплюваме чуждите недъзи,или нежеланието на по-голямата част от народа да плаща данъци?Дотолкова ли скапаното ежедневие е погълнало и свободното ни време?Не,просто хората без да искат се пускат по масовият поток от информация и започват да приемат нещата ,такива,каквито ги виждат по медиите.Но дали това е така?Дали наистина това е важно за вас(нас)???Дали факта,че ни облъчват с всемъзможни негативни случки не ни прави зомбита???Дали ще ни се оправи живота ако слушеме и гледаме колко гаден е на други?Или колко красив и уникален?Дали това ще ни накара да прегърнем близкият човек,който е до нас,или ще ни потопи в собствените си мъки и несбъднати мечти???Това зависи от всеки един от нас.Начинът,по който мисли,по който трепери,по който се възприема,е начинът по който ЩЕ живее.Всеки Един От Нас.

:yes:
Точно тези думи търсих :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 22 Окт 2010, 17:30

До някъде е така, но какво още да се напише за БМВ. И има ли нещо което не е написано за любимата ни марка. Да не говорим за Е36, където всичко е изследвано до ниво атомен строеж. Ако излезе някоя новина свързана с БМВ, естествено се отразява веднага. Но това не се случва всеки ден и в паузата е естествено да се пускат теми свързани с други аспекти от живота.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 22 Окт 2010, 17:35

4. Не злоупотребявайте с обяснението на подфорума, поставено под заглавието му, а именно "На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!" - администраторите са хора с чувство за хумор и не издавайте ниския си коефициент на интелигентост, ако не можете да схванете "тънката мисъл".

Като знам колко хора пишат в Извън Темата, и колко малко пъти е прегледаната тази тема.... viewtopic.php?f=4&t=94821
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Окт 2010, 20:40

е па турете бодлива тел и всичко извън БМВ да се изтрива....!! що се излагате ,бе хора!? ясно че тука сме хора ,които освен прекрасните си БМВта обсъждат кво ли не още....! не виждам къв е проблема! да! ние сме БМВ-общност,но сме и хора с всичките си проблеми,виждани,политически и футболни пристрастия и любовни или селскостопански проблеми.....! не злоупотребявайте.....!!! че как се определя злоупотребата!? ако е простотия-ок! да се заключи,ма като е нещо ,касаещо повече хора що да не се обсъди!?

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 22 Окт 2010, 21:55

SKISA написа:е па турете бодлива тел и всичко извън БМВ да се изтрива....!! що се излагате ,бе хора!? ясно че тука сме хора ,които освен прекрасните си БМВта обсъждат кво ли не още....! не виждам къв е проблема! да! ние сме БМВ-общност,но сме и хора с всичките си проблеми,виждани,политически и футболни пристрастия и любовни или селскостопански проблеми.....! не злоупотребявайте.....!!! че как се определя злоупотребата!? ако е простотия-ок! да се заключи,ма като е нещо ,касаещо повече хора що да не се обсъди!?

Точно :yes: ... и все пак това е "Извън Темата"... следователно обсъждаме неща които малко или много ни засягат... няма лошо(как може да се види нещо лошо в това направо незнам :dunno: ) ... все пак това е само 1 раздел от форума...нормално е да има такова място където да се обсъждат малко нещата от живота...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 22 Окт 2010, 23:13

Вярно е, че това е раздел "Извън темата",ама и много хора изобщо не мислят какви теми пускат- примери за пълни простотии има колкото искате, просто разровете форума... Интересното е, че подфорума в който са простотиите е най-посещаван- айде, да кажем всеки има нужда да разпусне и го прави в "Извън темата" и е разбираем интереса към раздела... Ама нещо качеството се загуби в тоя форум (като цяло, не само спамерския раздел) и става все по-зле май...

Винаги съм четял "Извън темата" (а преди и "Страхотни истории"), но нещо нивото падна жестоко в последно време... Едно време всеки ден (по няколко пъти на ден) ровех дали има нови теми да прочета/напиша нещо (а с какъв кеф четях нещата на ati ...), а сега... Сега мятам по едно око само, макар и често форума да ми е отворен по цял ден...

ПС: Сега очаквам някой да изтърси: "Като не ти харесва- горе вдясно има един червен хикс" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 22 Окт 2010, 23:21

Аз не мога да разбера само,защо на някого,като не му харесват определени теми(нормални става въпрос),е някакъв проблем? Толкова ли е трудно,изобщо да не отвориш темата или да я отвориш и прочетеш за какво става въпрос и да дадеш Х-са горе и да я подминеш.Все едно да се заслушаш в разговор на улицата между някого,да не те кефи за кво си говорят и да им държиш сметка.Няма как на всички да се харесва едно и също нещо,абсолютно нормално е. :dunno:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 22 Окт 2010, 23:28

Не е проблем като не ми харесва някоя тема да я подмина- аз ги и подминавам де... Проблемът е, че то свястна тема която да си заслужава да се прочете се среща веднъж на 3 месеца- и това в добрите случаи ;)

Да казвам ли, че редовно пишещите из този форум като цяло са има-няма 100-на човека, и то главно са спамери (сега пък дано не се засегне някой...)- е, не ми е кеф да спамя тук и не ми харесват много от темите... Толкова е просто къде е проблема в цялата работа...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 22 Окт 2010, 23:42

Ами и на мен може да не ми харесва, ама какво от това? Факт е,че на доста хора пък им харесва. Хубавото е че имаш избор,да не четеш на сила :mhihi: .Възползваш се и всичко е 6.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 22 Окт 2010, 23:43

Поста на колегата exotique е толкова....че чак не можах да разбера за кво точно иска да се пише в извън темата :mrgreen:
За БМВ ли? Че то целия форум е за тва, цъкаш ей тук index.php
и четеш тва което ти е кеф...А Дали ще прегърнеш любимия човек, за добро или лошо, щом го правиш е ОК...в живота ги има и двете...
А според мен извън темата си е баш за тва което е.....
А и примерно една малоумна тема, от пръв поглед , като тая с пожарогасителите, можеше да се напишат полезни неща...ма се заключи бързо. Смисъл, че както си е простотийка и базик, така си има и сериозни теми, и човек може да научи нещо.....

п.п. А за другото си има модове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 22 Окт 2010, 23:51

А и понякога е доста забавно, с теми от рода на: "Обичам Пенка, ма незнам ко да и кажа" :mhihi: Или "Жената хърка кат банциг,чудя се дали да я метна от терасата или заради секса преди тва си струва да търпя"

Следваща

Назад към Извън Темата