55лв. карта на ден за Банско!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Re: .

Мнение от Иво » 07 Дек 2005, 1:29

Babuna написа:Наскоро бях в Банско и мога да кажа, че този курорт е много, много зле. Може би само пистите му са читави, ама всичко останало... :evil:

:ok: :yes:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mk4 » 07 Дек 2005, 1:29

Penchev написа:alx , не е само обработката на пистите проблема... Аз ходя на ски там от 1990 година,когато Банско си беше едно малко селце.Постепенно станахме свидетели на разрастването,което от 2-3 години насам стана с такъв "удар",че развитието на инфраструктурата изостана плачевно :!: :confused: Сега там има много строежи,много кал и дупки-локви,няма тротоари и т.н. Онзи ден монтираха светофар на кръстовището,където се пресичат улицата покрай р."Глазне и тази по която се прави неделния пазар ... Не може да искат такива пари от хората,като насреща предлагат само 66 км. писти :evil: Хората са си изградили курортите с поне 200 км писти (и то не големите) - подкрепям адаша ти от Англия :!: А относно Първа инвестиционна и холдинга изобщо,в момента нещо силите ги няма,не е това,което беше миналия сезон :idea:

Аз лично както винаги бих избрал Боровец - истинския курорт :idea:
Е не са наляти толкова пари там скоро,но базата и разположението им е по-добро/а - мое мнение ...

За цените ако е така,просто им плюя на тъпия "курорт" :arrow: по-добре да се кара навън :evil: :evil: :evil:

Георги Пенчев

Напълно подкрепям мнението ти много си прав аз от много от давна карам ски състезавал съм се знам много добре какво беше на банско и сега какво е.Мисълта ми е че в момента няма конкурентно способен курорт като Банско който да предлага това оборудване подготовка на писти и т.н.Затова те са ръководещият ски курорт в момента и не може да ги опрекнеш за нищо там са наляти сумати пари.В момента на Банско за новогодишните празници 79% от хората са чужденци.Миналата година имаше цени за Българи цени за чужденци а сега вече не е така цените са еднакви за всички.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 08 Дек 2005, 12:10

Цените на всички ски курорти ще бъдат еднакви за българи и чужденци поради гласуван закон от Народното събрание. За да не са в нарушение спрямо закона, цените за ски карта на Банско ще са 50лева за един ден. По заобиколен път са опоменати намаления за "редовни клиенти" 35% (под което се разбира българи) и 50% за "младежки ски клубове"(под което би трябвало да се разбира за студенти и учащи. това още не е ми е потвърдено на 100%) От тук излиза,че реално поскъпването на картата за българи е с 4.5 лева. Картата ще бъде 32.5 лева. Още не е доуточнено дали 25 лева ще бъде картата за студенти и учащи или ще бъде само за организации със спортен характер. Цените на останалите курорти също ще бъдат покачени драстично. На Витоша еднодневна карта ще бъде 22 лева и 6 лева за кабинковия лифт.Общо сумата за един ден ще бъде 28 лева, което прави малка разликата с тази на Банско. На Боровец и Пампорово се очаква до няколко дена да бъде оповестена цената на картите. Вариантите за там са да бъде следвана ценовата политика на Банско с предвидени намаления за "редовни клиенти" или твърда и малко по ниска цена за която няма предвидени намаления. При всички положения цените за последните 2 ски центъра ще са в диапазона между 30 до 35 лева реална цена.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Дек 2005, 19:19

naskoksan написа:хотелска стая в хотел 5*
(никой не знае как ги получил) - 100 евра

Насе,днес се прибрах от банско,бях в едноименния хотел - миналата година двойната стая там беше точноп 70 лв а тази :arrow: 170 лв :evil: :evil: :evil: :bang: :bang: :maad: :ranting:

От къде накъде ??? Нито хотела е променен/разширен/реновиран , нито нищо :?: :!: Цената е за двойна стая във вискоия сезон ...

Поговорих с рецепциониската и тя ми каза,че чак и е неудобно да съобщава цените по телефона на клиенти :mhihi: Там е ад :!:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 08 Дек 2005, 19:35

Ами пълни са с чужденци, защо да имат други цени за Българи... от патриотизъм? Жалко, че нивото им не отговаря на цените, ама за съжаление успяват да си намират наивни клиенти. А НАЙ - вероятно тези клиенти не плащат такива цени, а доста по - ниски, заради отстъпките с които се ползват чуждите туроператори. Не е тайна например, че септември, в 4ри звезден хотел на Елените (All Inlclusive) може да се почива на седмица за 100 евро, заедно със самолета до БГ.
За радост това не го виждам като стабилно състояние на нещата. Все пак Банско е далеч от един истински ски курорт по дължина и състояние на пистите, да не говорим, че на моменти се чудиш в дискотека ли си или на пистата... :mhihi: Лошо ша стане, ако научим англичаните да пият само :D

Предишна

Назад към Извън Темата