Абе т'ва мода ли е к'во ли???
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- zliqtpodzеmenkrоаsаn
- Потребител
-
- Кара: качанки
- Мечтае да кара: е30 с един фар
Абе т'ва мода ли е к'во ли???
Абе тва мода ли е кво ли? Т'ва нащо извратено поколение (към което спадам и аз де
) ...
Просто съм възмутен от гледката ... хората които чакаме да оправят държавата ни ...
на всеки ъгъл са се събрали разни 14до17 годишни ...
едните са "биячи" които са на по 1 шамар,други разни 13 годишни кифли готови да правят разни работи за кола с водка,трети просто мразят,т.нар. хейтъри ,други пък просто си поркат и не казват нищо...щото немогат ли ... незнам ...
Та ,както знаете петък вечер е! Обаче аз не съм като другите набори,т.е не изпитвам неустоимо желание всеки петък да се прибирам на мотика у нас ... та ще ви разкажа историята така:
Часът е някъде 20:38,аз тъкмо съм се навечерял и избирам занимание за вечерта под звуците на Фил Колинс и In The Air Tonight .
Проблемът е ,че баща ми няма цигари,а на него явно не му се слиза надолу.Ясно пак ще съм аз,пък и тъкмо ще се разходя малко. Слагам бързо един официален анцунг
(и добре ,че направих така,щото с дънки нямаше да ми е удобно) и горнището и пътувам надолу
.Естествено с двойката,все още нямам книжка
. Часът е някъде 21:00 и пресичам една тъмна улица,а там гледката която описах по-горе някви кръводарители решили да се правят на пиячи."Няма нищо лошо,но няма и хубаво " мисля си... та отивам до най-близкия нонстоп където не искат години за алкохол и цигари
.Купувам 2 кутии червено боро половин кило бирени фъстъци и 4 китката и назад към "home sweet home". Вече е към 21:17 и минавам през същия маршрут...
отрепките от по-горе саа напреднали с около 5-6 метра мисля си "
" . Та както минавах покрай тях единия ми подвикна нещо от сорта "Ей тъпанар чаакай" естествено доколкото пияното му състояние позволяваше. Изчаках го ,помислих си ,че може пък да му трябвва помощ...
Идва индивида и ми вика давай парите (което беше и генералната му грешка,щото ако беше ме помолил за някоя стинка щях може би да му дам..) и просто се обърнах и си тръгнах... в същия момент усещам как копелето ме хваща за ръката на която имам гривна подарък от баба ми и се мъчи да я изтръгне...
тук е момента да вметна ,че от 1.5 години тренирам кик бокс ,а преди това 2 години съм се занимавал с карате... та докъто се опитам да го махна от мен,надойдоха още 5 копеленца и зеха да се правят на оборотни
. Е по принцип не скачам на бой,ама се наложи ... навъргалях ги... май си намерих в/у какво да разсъждавам...
п.с В никакъв случай не искам да разбирате ,че съм горд ,че съм се сбил с 3-ма пияни тиинове,но искам просто да попитам толкова ли е популярно да се изявиш като бияч? Ами ако не бях с тренирал? Ами ако беше сестра ми ? Ако беше ваш/а брат сестра? Бихте ли го допуснали? Къде са родителите в този момент питам аз?
(моля ви не започвайте с коментари с/у мен,щото от моя гледна точка нищо лошо не съм направил-самозащита)
Искам да отправя една молба към хората-Надявам се, а и знам ,че голяма част от вас ще бъдат отговорни родители,но към тези които оставят децата си на самотек-моля ви хора,заради тях пропадаме.Чакате от нашето поколение да оправи положението ,но с извинение го осираме заедно още повече... нека заедно спрем с това!

Просто съм възмутен от гледката ... хората които чакаме да оправят държавата ни ...
на всеки ъгъл са се събрали разни 14до17 годишни ...
едните са "биячи" които са на по 1 шамар,други разни 13 годишни кифли готови да правят разни работи за кола с водка,трети просто мразят,т.нар. хейтъри ,други пък просто си поркат и не казват нищо...щото немогат ли ... незнам ...
Та ,както знаете петък вечер е! Обаче аз не съм като другите набори,т.е не изпитвам неустоимо желание всеки петък да се прибирам на мотика у нас ... та ще ви разкажа историята така:
Часът е някъде 20:38,аз тъкмо съм се навечерял и избирам занимание за вечерта под звуците на Фил Колинс и In The Air Tonight .
Проблемът е ,че баща ми няма цигари,а на него явно не му се слиза надолу.Ясно пак ще съм аз,пък и тъкмо ще се разходя малко. Слагам бързо един официален анцунг

отрепките от по-горе саа напреднали с около 5-6 метра мисля си "

тук е момента да вметна ,че от 1.5 години тренирам кик бокс ,а преди това 2 години съм се занимавал с карате... та докъто се опитам да го махна от мен,надойдоха още 5 копеленца и зеха да се правят на оборотни

п.с В никакъв случай не искам да разбирате ,че съм горд ,че съм се сбил с 3-ма пияни тиинове,но искам просто да попитам толкова ли е популярно да се изявиш като бияч? Ами ако не бях с тренирал? Ами ако беше сестра ми ? Ако беше ваш/а брат сестра? Бихте ли го допуснали? Къде са родителите в този момент питам аз?
(моля ви не започвайте с коментари с/у мен,щото от моя гледна точка нищо лошо не съм направил-самозащита)
Искам да отправя една молба към хората-Надявам се, а и знам ,че голяма част от вас ще бъдат отговорни родители,но към тези които оставят децата си на самотек-моля ви хора,заради тях пропадаме.Чакате от нашето поколение да оправи положението ,но с извинение го осираме заедно още повече... нека заедно спрем с това!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Абе т'ва мода ли е к'во ли???
Всичко идва от семейството, като баща му се връща изморен от работа цял ден, нито му е до възпитание на детето, нито нищо, сяда и почва да яде и да пие. Детето какъв пример да вземе? Е на такива, родителите трябва много солидни глоби да отнесат. Радвай се, че си имал уменията да се предпазиш, защото можеше тая вечер да си в болницата вече
. И аз съм на 17, и ми харесва да се забавлявам, но всичко си има граници 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Няма контрол вкъщи,това е проблема на днешното поколение.
- zliqtpodzеmenkrоаsаn
- Потребител
-
мдам! Т'ва е проблема,ама за жалост никой не прави нищо.... 

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
zliqtpodzеmenkrоаsаn написа:... та докъто се опитам да го махна от мен,надойдоха още 5 копеленца и зеха да се правят на оборотни
zliqtpodzеmenkrоаsаn написа:п.с В никакъв случай не искам да разбирате ,че съм горд ,че съм се сбил с 3-ма пияни тиинове
Другите 3 трезви ли бяха?

От друга страна съм напълно съгласен с теб, днешната младеж не става

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
И като се има предвид,че някога тези деца ще станат родители 

- zliqtpodzеmenkrоаsаn
- Потребител
-
абе писах темата още треперещ от случилото се
Аз по душа съм некъв такъв сприхав,та затова се записах на източно бойно изкуство-за душевен мир ама ...
а иначе не се ли питате от къде аджеба и защо днешното поколение не става?
Не е ли за това ,че предишните поколения измислиха лсд-та екстазита да друсат войниците си? Сигурен съм ,че поне 2-ма от тях бяха и друсани... с алкохола същата работа-на всеки ъгъл се продава... на къде вървим незнам
*съжалявам ,че пиша малко неграмотно ,но не есъм свикнал да пиша с тая подредба и се бъркам малко

а иначе не се ли питате от къде аджеба и защо днешното поколение не става?
Не е ли за това ,че предишните поколения измислиха лсд-та екстазита да друсат войниците си? Сигурен съм ,че поне 2-ма от тях бяха и друсани... с алкохола същата работа-на всеки ъгъл се продава... на къде вървим незнам

*съжалявам ,че пиша малко неграмотно ,но не есъм свикнал да пиша с тая подредба и се бъркам малко

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бой на разпаряне и тва е.наистина ако е бил някой друг,особено момиче,нямаше да има приятен край случката
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Разбрахме че са те набили тримата ти набори. Айде вдигна ти се рейтинга.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
LiTtLeRoCk написа:И като се има предвид,че някога тези деца ще станат родители
Ти с тази водка в ръка, така гордо позиращ във форум пълен с непълнолетни дори малолетни , какъв пример им даваш?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Демирев написа:LiTtLeRoCk написа:И като се има предвид,че някога тези деца ще станат родители
Ти с тази водка в ръка, така гордо позиращ във форум пълен с непълнолетни дори малолетни , какъв пример им даваш?
Каква водка,какъв пример,какви 5лева

Демирев написа:LiTtLeRoCk написа:И като се има предвид,че някога тези деца ще станат родители

Едит... Според прочетеното си правя извод, че автора е набил 3ма или 5тима, а не, че него са го набили, както спомена в предното си мнение

Последна промяна uCnaHeTcA на 23 Окт 2010, 0:26, променена общо 1 път
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
А непълнолетните и малолетни к'во търсим тука(каки сигурно

По-интересно е момата на аватар кво търси... Нищо лично, просто не го заслужава тоя...
Ryapoff написа:Демирев написа:LiTtLeRoCk написа:И като се има предвид,че някога тези деца ще станат родители
А непълнолетните и малолетни к'во търсим тука(каки сигурно)???
По-интересно е момата на аватар кво търси... Нищо лично, просто не го заслужава тоя...

Едит, за да не пълним темата с нови постове и глупости - Вече разбрах

Последна промяна uCnaHeTcA на 23 Окт 2010, 0:27, променена общо 1 път
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
По темата: В предишния ми пост написах, че непълнолетните и малолетни нямаме работа във форум за автомобили.
не по темата: А аватара на колегата си е съвсем нормален, по-интересен е аватара на Димитър, там се кипри момата, виден убиец, а кара: ги с некъв глок беше...
Надявам се ме разбра?
П.П.: Казвам, че нямаме работа, но т'ва не означава, че трябва да ме гоните.
не по темата: А аватара на колегата си е съвсем нормален, по-интересен е аватара на Димитър, там се кипри момата, виден убиец, а кара: ги с некъв глок беше...
Надявам се ме разбра?
П.П.: Казвам, че нямаме работа, но т'ва не означава, че трябва да ме гоните.

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3