форумни емоции...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: форумни емоции...
Или за плъховете и мишките.. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Форума "извън темата" е именно да се изкажат различни гледни точки и на колеги които не са толкова на вътре с материята по устройство на автомобила БМВ,именно това прави форума интересен и посещаван...
Е разбира се нахлуват доста деца и започват с лексиконните теми-продължи думата,майка ми не ме пуска на вън,баща ми не ми дава да пия...
Иначе интересни са темите в които има някаква полемика,сблъсак на мнения (в културния диапазон) и някой новини..
Е разбира се нахлуват доста деца и започват с лексиконните теми-продължи думата,майка ми не ме пуска на вън,баща ми не ми дава да пия...
Иначе интересни са темите в които има някаква полемика,сблъсак на мнения (в културния диапазон) и някой новини..
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ми то и да се пусне някоя по интересна и злобондневна тема, много бързо ще бъде заключена, щото някой не го кефи
Остават тъпите теми...

Никой не мое ма връне на селу!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ко ли не съм чел у тоя форум. То затова е и форум, да може всеки да се изказва свободно. Аз незнам какъв е критерия на администриращия форума екип, който преценява кое е важно, кое не е, кое е глупава тема, кое сериозна такава.... В крайна сметка, това е форум преди всичко за хора, не за коли. Ако BMW беше някакъв бог, да му се кланяме. BMW е част от живота ни, не живота ни. А самият живот е пъстър и многообразен, като подфорум "Извън темата".
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Е добре, живота е пъстър.
Но все пак това е форум на БМВ клуб България.
Нормално е да е насочен към обсъждане на теми свързани с БМВ, автомобилите, автомобилния спорт и т.н.
Не може да се иска този форум да запълва 100% от интересите и интернет-времето на потребителите.
Има си форуми за всичко - политика, спорт, здраве, тийн-проблеми , майки, бебета и т.н.
Ако всеки почне да си пуска теми за каквото му скимне какво ще стане?
Или всяка една новина да се пуска като отделна тема, защото българина има мнение и е компетентен
във всяка една област ?
Няма как извън темата да поеме всичкия този поток и да не стане една голяма каца с л....а .
Тук във всяка една тема всеки си пуска мнението без да е прочел предишните, просто се чувства задължен да пише.
Вижте полезните теми в техн. раздели - там участниците четат и пишат и се получава дискусия, а не всеки да напише
каквото е чул и да се опитва да се заяде с предходния юзер (защото само неговото мнение чете).
От всички форуми, които посещавам (те са с най-различна тематика) този е с най-либерално отношение към глупостите.
Но все пак това е форум на БМВ клуб България.
Нормално е да е насочен към обсъждане на теми свързани с БМВ, автомобилите, автомобилния спорт и т.н.
Не може да се иска този форум да запълва 100% от интересите и интернет-времето на потребителите.
Има си форуми за всичко - политика, спорт, здраве, тийн-проблеми , майки, бебета и т.н.
Ако всеки почне да си пуска теми за каквото му скимне какво ще стане?
Или всяка една новина да се пуска като отделна тема, защото българина има мнение и е компетентен
във всяка една област ?
Няма как извън темата да поеме всичкия този поток и да не стане една голяма каца с л....а .
Тук във всяка една тема всеки си пуска мнението без да е прочел предишните, просто се чувства задължен да пише.
Вижте полезните теми в техн. раздели - там участниците четат и пишат и се получава дискусия, а не всеки да напише
каквото е чул и да се опитва да се заяде с предходния юзер (защото само неговото мнение чете).
От всички форуми, които посещавам (те са с най-различна тематика) този е с най-либерално отношение към глупостите.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Спрете да четете Извън темата и влизайте повече в техническите подфоруми. Тогава няма да имате такива чудения
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
влизам в техническите ,откакто пак имам Е30! преди тва просто немаше кво да правя там. Е61цата не ми се разваля,карам си ,прочел съм за тия години кое-що...! чий да го там!? за тва вискам най-вече в страхотни и в извън,щото просто там ми е най-интересно. верно е ,че има некви кьопави теми и откачени мнения ,ма то па за тва има и модове. ако тяхното мерило е правилно ще остават само читави теми. па дори и да не са свързани само с БМВ,с моторните спортове и прочие.... аз не виждам къв е проблема. всяка година по тва време преди нова година се почва подобна дискусия и аз до сега не съм си променил мнението. все същото е .
отговори от вида:
-"кат не ти аресва - кръстчето горе!" не ме кефят ,щото некакси не чуствам некой ,дето го казва да е собственик на форума или общността и за тва и не го приемам .
- "не ни се плаща за тва - толко!" също не е отговор ,щото има и такива ,дето ще работят тва без да искат да им се плаща. то не е задължително като работа и всеки може да се откаже като му е тежко.
- "няма време!" ми няма ,ама групата на зелените вече е внушително и би трябвало ако се разпределя работата да стига времето.
- "много е простотията и скрапа в мненията" - с тва съм съгласен, но при такава голяма общност няма как да няма и плява. заради нея ,обаче не бива да страдат читавите....
такива некви работи....! и са ако се каже и че тая тема не е за тука и се премести в "мнения и препоръки..." ,както обикновенно става, там ще я прочетат точно 10 човека ,а тука 110... и мненията ще са по-меродавни и представителни....!
отговори от вида:
-"кат не ти аресва - кръстчето горе!" не ме кефят ,щото некакси не чуствам некой ,дето го казва да е собственик на форума или общността и за тва и не го приемам .
- "не ни се плаща за тва - толко!" също не е отговор ,щото има и такива ,дето ще работят тва без да искат да им се плаща. то не е задължително като работа и всеки може да се откаже като му е тежко.
- "няма време!" ми няма ,ама групата на зелените вече е внушително и би трябвало ако се разпределя работата да стига времето.
- "много е простотията и скрапа в мненията" - с тва съм съгласен, но при такава голяма общност няма как да няма и плява. заради нея ,обаче не бива да страдат читавите....
такива некви работи....! и са ако се каже и че тая тема не е за тука и се премести в "мнения и препоръки..." ,както обикновенно става, там ще я прочетат точно 10 човека ,а тука 110... и мненията ще са по-меродавни и представителни....!
прекалено много обръщате внимание на Извън темата
все пак същността на форума е в техническите секции
а там нещата са добре ... или ще ми кажете друго?

все пак същността на форума е в техническите секции
а там нещата са добре ... или ще ми кажете друго?

SKISA написа:... всяка година по тва време преди нова година се почва подобна дискусия...!

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
exotique написа:Бмв пауа.....или форумът на истинските ентусиасти..."клюкалнята".
Много често влизам в този форум.Колите с марката БМВ са ми страст,дори и в момента да не карам такова.Карал съм,чупил съм,возил съм се.Да,това е БМВ.Никога няма да се промени.Влизам във форумът-Искра Фидосова-дебела депутатка в лимузина от миналият век.Преглед не можело да се мине без да си платил всички данъци към държавата.Странни теми.Наистина странни.Вместо да дискутираме новини и емоции ,свързани с любимата марка,подфорум "Извън Темата"се превръща в едно истинско огледало на новините по ТВ.Защо???Важно ли е да оплюваме чуждите недъзи,или нежеланието на по-голямата част от народа да плаща данъци?Дотолкова ли скапаното ежедневие е погълнало и свободното ни време?Не,просто хората без да искат се пускат по масовият поток от информация и започват да приемат нещата ,такива,каквито ги виждат по медиите.Но дали това е така?Дали наистина това е важно за вас(нас)???Дали факта,че ни облъчват с всемъзможни негативни случки не ни прави зомбита???Дали ще ни се оправи живота ако слушеме и гледаме колко гаден е на други?Или колко красив и уникален?Дали това ще ни накара да прегърнем близкият човек,който е до нас,или ще ни потопи в собствените си мъки и несбъднати мечти???Това зависи от всеки един от нас.Начинът,по който мисли,по който трепери,по който се възприема,е начинът по който ЩЕ живее.Всеки Един От Нас.
Форумът е такъв, какъвто е и за това има обективни причини- той е в унисон с онова, което се случва в тая объркана държава. Относно медиите мога да кажа, че трябва да ги има, защото те са част от съвременното общество. Верно, голяма част от информацията в тях е по- скоро дезинформация и за отклоняване на вниманието на това общество, но човек трябва да я филтрира, и пак да е информиран.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
И още нещо- в така нареченото общество процесите имат определена и непроменима от нас посока, която следваме, с охота или без. В крайна сметка всички плуваме в една река и оня, който е срещу течението рискува да не му останат сили за да доплува там, накъдето ни носи течението.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SKISA
-
-
зависи от плувеца,краси.....! и от течението де....
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Мен пък много ме радва този раздел и ежедневно го следя. Може би най-полезния след техническите. Във форума има много хора, които работят в различни сфери и точно това имам предвид като казвам, че е полезен. Ако се абстрахирате от идиотските теми, които поне могат да те разсмеят и да те разсеят от сивото ежедневие, тук има доста полезна информация. Ще дам примери - какъв лаптоп да си купя, фотоапарат, каква дограма да сложа? И сега ако някой ми каже ми отиди в Техномаркет или Технополис и ще ти кажат - ми не няма! ще ти предложат нещо, което им е на промоция и им е приоритет да го продадат щото зимат повече левчета бонус, а за 50 лева повече можеш да си вземеш в пъти по-добро. И какво толкова има в обсъждането на новините не разбирам?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
А сигурен ли си , че ако попиташ/потърсиш
в специализираните форуми за хардуер или фотография няма да получиш по-добър отговор?
Там все пак повечето потребители са на "ти" с въпросните неща, както тук повечето са на
"ти' с БМВтата и автомобилите.
в специализираните форуми за хардуер или фотография няма да получиш по-добър отговор?
Там все пак повечето потребители са на "ти" с въпросните неща, както тук повечето са на
"ти' с БМВтата и автомобилите.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- SKISA
-
-
начи той и кен блок разбира повече от дрифт ,както и льоб ,ма аз по неква си моя причина питам хора, които познавам и са ми приятели....! за тва явно хората питат тук. щото се чустват на своето си място ,сред свои и вярват и за тва питат и за печки, и за фото ,и за колата, за тъщата ....за кво ли не! така правят общностите....! що!? да не се препълни сървъра ли е проблема!?
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3