Абе т'ва мода ли е к'во ли???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Абе т'ва мода ли е к'во ли???

Мнение от Делян » 23 Окт 2010, 0:33

Той всеразбиращия dimithur още не се е намесил в тая тема бре,ама викаш по дефалт би трябвало да е писал :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 23 Окт 2010, 1:00

В 10 часа вечерта на вик "Ей, тъпак, я ела тук" се връщаш...Май наистина си тъпичък! Не го приемай като обида. Няма нищо срамно да не обърнеш внимание на подобни неща и да си продължиш! Срамното е да те намушкат разни наркоманизирани идиоти и вашите да реват в болницата или...

Друг път - биеш тотален игнор. ;) 8)
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 23 Окт 2010, 1:17

Бои бе братко, докато не им доиде акъла в тъпите глави !!! :bang: :ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 23 Окт 2010, 1:19

:paranoid: кви теми пак....
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Окт 2010, 1:20

ME4KY написа::paranoid: кви теми пак....

Кви отговори пак :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 23 Окт 2010, 1:58

И края на тая история винаги ще е с много "ако"-ако някой от тях имаше нож,ако ти имаше бухалка,ако те имаха пищов и т.н.Аз за това предпочитам ако ще и 150кг. машина за убиване да съм(а аз определено не съм)-абсолютно избягване и игнор на такива ситуации/хора.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 23 Окт 2010, 2:45

аз пък веднъж си вървя гол до кръста в циганската викам мрете цигани дойдоха 2 фамилии по 30 4овека... ама съм тренирал 2 години карате мислех да не се занимавам ама ми скочиха наведнъж и нямаше как натръшках ги сичките .....

офф не мога да разбера какво им става на тия цигани бива ли такова нещо в демокрация живеем :kuku:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 23 Окт 2010, 9:35

Изначало в държвата нещата са обърнати нагоре с краката и от там идва липсата на ценностна система. Израстващото поколение намира утеха в пороците.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 23 Окт 2010, 9:44

отрепки...на всякъде има,и лошото е че броят им не намалява,а обратното.Гледат някви филми и се надъхват...аве смешна история.Празнувахме един рожден ден на едно заведение на около 5-6 маси имаше момчета по на 17-18,понаизпиха се и се почна...
тия само да чукат камани стават.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 23 Окт 2010, 11:30

ktv написа:Изначало в държвата нещата са обърнати нагоре с краката и от там идва липсата на ценностна система. Израстващото поколение намира утеха в пороците.
:yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 23 Окт 2010, 12:41

Дето се вика "споко пич"
Като гледам сегашните управляващи и като имам наблюдения към предстоящите поколения... докато доиде моя ред - на моето поколение .... а камо ли чак на твоето ... държава нема да е останала така че няма за какво да се притеснявате... тук циганите да му мислят щото както е тръгнало само те ще останат.

В момента колеги съм в Москва.... вече близо месец... Доидох тук за да завърша магистратура (с малко закъснение де - на 26 съм) Та казвам това защото тук не е по различно откъм младежта и те се забавляват и те пият и тн. но това само след 18 много рядко ще видите непълнолетен на улицата вечер просто куките ще го закопчаят ако пие и после тежко и горко на родителите... същото трябва да става и в България.... Все още се надявам че след 3 години като се прибера в България (кото е сигурно че искам да си живея в БГ) ще имам достатъчно опит и знания... за да изградя добра база за по нататък...

Както и да е. Към колегата автор на темата.... гледай малко по егоистично на тоя живот... погледни така на нещата колкото повече изпадняци връстници имаш толкова по голям шанс ти имаш стига да искаш да постигнеш нещо така че това че са пропаднали означава че имаш доста по малко конкуренция ... все пак трябва да знаеш че овцете лесно се водят стига овчаря да знае какво прави...

Поздрави колеги
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 23 Окт 2010, 14:44

LiTtLeRoCk написа:И като се има предвид,че някога тези деца ще станат родители :puke:

що бе , кво , някои станахме ... ама и живота се промени ... тц тц тц
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Окт 2010, 15:00

Аз пък в тоя дух на темата ... преди 3 дена отивам да напазарувам, че зверски ми се приядоха принцеси със каймичка и кашкавалче и сиренце, яйчица и шпек :smoke: , та отивам да напазарувам аз до близката бакалия. И сега внимание !!

Беше 18.00 часа (светло), колата я бях оставил на улица на която минават МНОГО хора ! А магазина е точно на ъгъла, тоест слизам от колата, правя 10тина крачки - 4 от които покрай стена и влизам в магазина. Излизам след около 5 минути с пълна чанта и планове как сега ще се напукам по народно му, заобикалям отново прословутият ъгъл и заварвам един сиганин на видима възраст 16-17 години наврян до кръста във вратата. Гъза му стърчи вънка, а той ми ровичка нещо в колата :shock: :shock: :shock: :shock: . Застанах зад него, понеже нямаше как да ме види и почнах да обмислям кво да го правя. Дойде ми на акъла да го наритам хубаво, както ми се беше арно огъзил, обаче тъкмо като си го помислих и тоя тръгна да се измъква назад със телефона ми в ръка (за пояснение ,това ми е телефона - http://www.welectronics.com/gsm/Samsung ... g-c260.jpg - най-голямата му екстра е будилника и калкулатора, ама аз си го обичам щото много държи на бой) . Та нямаше време повече за мислене и със свободната ръка му засилих главата към гредата между вратите. Лично аз очаквах да тръгне да бяга, но ме изненада като ме шибна в брадата. И тогава започнах да го меля, изтървах си чантата, хора се събраха, измъкнаха го изпод мен, скараха ми се що съм го бил ... а питам аз, къде бяха тея хора, когато беше очевидно че тоя драгливия тараши кола ....

Та исках да ти кажа че без повод можеш да си изкараш боя, какво остава с повод. Другия път да не се обръщаш на подвиквания. Да не си к*рва :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 23 Окт 2010, 15:59

извода е,че има келеши много дето като пиинат 100 мл твърд алкохол стават безсмъртни и това не е от скоро от 10 години е така. И за съжаление по зле ще става за напред но това си е чалга културата. Няма как да я изкореним вече...

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 23 Окт 2010, 19:56

radio_manbg написа:......Както и да е. Към колегата автор на темата.... гледай малко по егоистично на тоя живот... погледни така на нещата колкото повече изпадняци връстници имаш толкова по голям шанс ти имаш стига да искаш да постигнеш нещо така че това че са пропаднали означава че имаш доста по малко конкуренция ... все пак трябва да знаеш че овцете лесно се водят стига овчаря да знае какво прави..........

Прав си, ама не съвсем. Първо, ако средата са ти такива хора, неизбежно това ти влияе в недобра посока поради липсата на конкуренция и второ, ако на някой мечтата му е да стане овчар, по- добре да се занимава с истински овце.
Иначе Москва е един от най-скъпите градове в света и човек, живеещ там вероятно има достатъчно ресурс, следователно проблемите тук са му доста далечни. Нищо лично :D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата