Възможно ли е регистриране на кола над 200 коня на инвалид?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hameleona
-
-
- Кара: Cayenne S и това от аватара
- Мечтае да кара: квото отърва
- Детайли за колата: 4.5 V8
Re: Възможно ли е регистриране на кола над 200 коня на инвалид?
Демирев написа:Аман от шибани цървули,...........
Е,деее. Не така .Всеки може да ти пише в темата щом си я направил публично достояние,а не си питал някого конкретно на лични Така че би трябвало да си понесеш мъжки и негативите.
За дребния тарикатлък,ловенето на маймуни с трици и боята от пръдня всички сме си говорили предполагам.
Аз се питам само толкова много ли се спестява от тази манипулация,че да си заслужава една безплатна винетка,синьо стикерче за паркиране и ако има данъчно облекчение някакво. Та тая кола би върнала всеки в първи клас ако се наложи смяна на турбина или по-сериозна профилактика на двигателя. Едно истинско поддържане на точно този автомобил с точно този двигател изисква такава сума на година,че едни 400-500 спестени лева са смешни за да оправдае целта средствата.
Поздрави и добре че във форума на бентли няма подобни теми.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аман от шибани стиснати псевдо-тарикати пък казвам аз!Като си голям паралия и можеш да си купиш 330д що не му платиш и данъка,винетката и паркинга в синята зона?!
Аз щото спазвам закона съм шибан цървул явно.Ще ти дойде време и на теб и тогава ще те оправят хубаво

Аз щото спазвам закона съм шибан цървул явно.Ще ти дойде време и на теб и тогава ще те оправят хубаво

8.32
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Са ако неспрете да се държите като шибани българи ще закатанчим темата!!!
Та по темата,горното написано е вярно,знам щото аз съм инвалид и ползвам такива преференций. До 2000кубика и до 100к.с. което не е пояснено според мен е че трябва да отговаря на едно от двете ограничения....Демек може да е 20 000кубика но ако е 99к.с. става за инвалидна ,както и обратното!!!
Едно време можеше и С-класи да се регистрират на инвалиди...
Та по темата,горното написано е вярно,знам щото аз съм инвалид и ползвам такива преференций. До 2000кубика и до 100к.с. което не е пояснено според мен е че трябва да отговаря на едно от двете ограничения....Демек може да е 20 000кубика но ако е 99к.с. става за инвалидна ,както и обратното!!!
Едно време можеше и С-класи да се регистрират на инвалиди...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Демирев написа:Аман от шибани цървули, които не могат да четат пет пъти написано едно и също нещо и не желаят да подминат.
Казъл галоша дето се прави на тарикат а цървулите плащат като идиоти било винетки Минетки било ГО и други такива законно измислени плащания общо взето за нищо насреща. А такива, като "колегата" да си се търкалят със коли за по една торба пари със син стикер с количка на предното стъкло и да се правят на п***ки за 200 лв годишно

ПП. Много ясно че ще има спам, темата е такава (по-скоро целта на темата).
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2