PVC дограма- помощ с избора
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DidoManolov
- Потребител
-
- Кара: BMW Compac 316i
PVC дограма- помощ с избора
И на мен ми се наложи да се позанимавам със строителство, стигнах до избора на дограма, но съм доста бос с информацията , чета по разни форуми но всеки си хвали неговото
Та ако някой може да помогне с малко инфо ще е чудесно.
Тук в СтЗ ми предлага една Jersey Polymer , някой чувал ли я тази марка и какви отзиви има за нея?
Желязото в нея е 1,5 мм - това достатъчно ли е или не , колко трябва да е минимума за да съм спокоен че ще ме изкара дълго време дограмата.
Обкова реших да е Maco - всички разправят че бил хубав.
Помагайте с инфо
Благодаря предварително!

Тук в СтЗ ми предлага една Jersey Polymer , някой чувал ли я тази марка и какви отзиви има за нея?
Желязото в нея е 1,5 мм - това достатъчно ли е или не , колко трябва да е минимума за да съм спокоен че ще ме изкара дълго време дограмата.
Обкова реших да е Maco - всички разправят че бил хубав.
Помагайте с инфо
Благодаря предварително!
Re: PVC дограма- помощ с избора
Приятелю здравей. Занимавам се с продажбата на ПВЦ профили и работя с фирмите които произвеждат дограма. Нормално е всеки да си хвали неговото , вече почти всичко е на късмет, като почнеш от какви клечки за уши да си вземеш та до купуването на апартамент. Всяка фирма си има и плюсове и минуси. Няма най-добра фирма, която да ти предложи качество, добра сума и добър монтаж. Колкото и лошо да звучи това. Поне от 5 годишният ми опит с такива фирми съм придобил тази информация. Мога просто да ти дам информация за видовете неща, а ти от там нататък ще си правиш избор и сметка.
Относно желязото, ние продаваме 1,2 и 1,5 дебелина, като 1,5 го слагат само на цветни дограми. Прави си извода, щом 1,5 слагат е супер. Ако е така разбира се, ти няма как да разбереш, трябва да разрежеш целия прозорец и да мериш желязото вътре със шублер и пак не е сигурно че е толкова. Може да ти кажат че желязото е 2,0 мм и да ти сложат 1,0 за 90 стинки метъра
Обковът Масо доста е прехвален, аз продавам Сигения. Така и сега обобщавам. В къщи имам 2 прозореца Масо и 4 със Сигения. Масото върви по-трудно, а Сигенията по-гладко и не заради това че го продавам го хваля, а от личен опит.
А относно профила, за първи път чувам за него
Ние продаваме Профилинк 3,4 и 5 камерен профил. Вървежните в момента са този , Етем (нов на пазара), Вайспрофил (те са по-стари и от нас) и доста други марки..можеш още да четеш из интернет. Посети им официалните сайтове, ще ги видиш като структура самите профили и като лицева част, едните са със заоблени форми, други по с чупки и т.н. Това е общо взето, ако искаш някаква по-друга информация на ЛС. Надявам се, не съм нарушил правилата на форума с повечето имена които съм дал. (реклама) Ако е така, да се изтрият, нямам нищо напротив, не ми е била това целта 
Относно желязото, ние продаваме 1,2 и 1,5 дебелина, като 1,5 го слагат само на цветни дограми. Прави си извода, щом 1,5 слагат е супер. Ако е така разбира се, ти няма как да разбереш, трябва да разрежеш целия прозорец и да мериш желязото вътре със шублер и пак не е сигурно че е толкова. Може да ти кажат че желязото е 2,0 мм и да ти сложат 1,0 за 90 стинки метъра

Обковът Масо доста е прехвален, аз продавам Сигения. Така и сега обобщавам. В къщи имам 2 прозореца Масо и 4 със Сигения. Масото върви по-трудно, а Сигенията по-гладко и не заради това че го продавам го хваля, а от личен опит.
А относно профила, за първи път чувам за него

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Аз пък съм от Вайса
тука конкуренция нещо
Само Вивапласт не си слагай, продавам Вайс Профил, от Стара Загора съм, 0899946211 ми е номера, обади ми се и може да пийнем по кафенце да ти обясня за дограмите, а ти ще си вземеш каквото решиш

Само Вивапласт не си слагай, продавам Вайс Профил, от Стара Загора съм, 0899946211 ми е номера, обади ми се и може да пийнем по кафенце да ти обясня за дограмите, а ти ще си вземеш каквото решиш

the project is ready....

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Шуко или Саламандер бих ти препоръчал аз. С обков Сигения.
В къщи сме със Саламандер и много сме доволни.
В къщи сме със Саламандер и много сме доволни.
Dido_stz написа:Аз пък съм от Вайса![]()
тука конкуренция нещо
![]()
![]()
![]()
Да, колегата в случая е прав. Вивапласт не струват! Както бях написал по горе Вайспрофил са едни от добрите, така че няма да сбъркаш и при него ако отидеш

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Четвърта година съм с Кьомерлинг със Сигения
Никви проблеми.
Никви проблеми.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
7ма година с Рехау и Мако. никакъв проблем до сега . 5-камерна имам сички видове отваряния- включително "Фолксваген" и акордеон.... нищо не е мръднало или виснало.
NeoPrint написа:В къщи сме със Саламандер и много сме доволни.
+1
И аз съм със Саламандер и вече 4 години нямам никакви проблеми.
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Ако държиш на PVC само Саламандър или Шуко!!!Но моя съвет е да сложиш алуминиева на ETEM 45.Вечно нещо!!!
- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
quickshare написа:Ако държиш на PVC само Саламандър или Шуко!!!Но моя съвет е да сложиш алуминиева на ETEM 45.Вечно нещо!!!
За вкъщи не слагай алумин защото няма никакви инзолационни свойства

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Bojidar написа:NeoPrint написа:В къщи сме със Саламандер и много сме доволни.
+1
И аз съм със Саламандер и вече 4 години нямам никакви проблеми.
Още един глас за Саламандър (5 камерната)! Имам 3 апартамента с нея и не е мръднала, а едната е на близо 10 години.

- DidoManolov
- Потребител
-
- Кара: BMW Compac 316i
Колеги благодаря за информацията. Явно се оказва че от най голямо значение е майстора който ще ти я прави.
Интересно че никой не е чувал за тези профили Jersey polymer а офертата ми е доста ефтина , може би ще се наложи да се откажа защото без отзиви не ми се рискува.
Интересно че никой не е чувал за тези профили Jersey polymer а офертата ми е доста ефтина , може би ще се наложи да се откажа защото без отзиви не ми се рискува.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- koky_1
- Потребител
-
- Кара: На бензин
- Мечтае да кара: На газ, мас и оцет
Малко извънредно се намесвам в темата на човека,но искам да попитам, какво ще кажете за профилинк 5 камерна PVC? 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2