Помощ за котенце :(
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Помощ за котенце :(

Приятели, преди няколко дни намерих котенце, явно домашно, ударено от автомобил на пътя при нас. Прибрах го със мозъчно сътресение, счупена челюст и без едно око:( Котето се възстановява и вече мърка, но за да продължи да живее трябва да му се направи операция за отстраняване на смазаното око и възстановяване на челюст...а. По принцип поемам всички разноски досега, но операцията ще струва 200-300 лева и ми идва нагорно, ако някой от вас има желание да помогне да продължи да живее котето моля ви да се свържете с мен тук или на мобилен телефон. Ще публикувам новини за него непрекъснато. Предварително благодаря на всички отзовали се на молбата ми!
тел. за връзка 0887544851 - Евгени (Vasilen)
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Re: Помощ за котенце :(
колега,а какво смяташ да правиш след това с котето.може да звучи малко кофти,ама ако решиш да го пуснеш,шансовете му за оцеляване са на половина.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Дано се намерят повече хора като теб.. Евала за добродушието. Аз не бих го направил за котка...

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Състоянието на котката се подобрява. Вече мърка и търси контакт. Вероятно вижда силуети защото се ориентира да ходи.
Утре ще е операцията в която ще опитат да оправят и челюста и окото, ако не успеят заедно ще направят втора такава.
Днес е на системи за хранене и антибиотици, подготовка за утрешната операция.
Благодаря на всички които се включиха!

Утре ще е операцията в която ще опитат да оправят и челюста и окото, ако не успеят заедно ще направят втора такава.
Днес е на системи за хранене и антибиотици, подготовка за утрешната операция.
Благодаря на всички които се включиха!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бях писал ЛС на Vasilen, но не е отговорил.
Мога да помагам с храни, аксесоари и лекарства, ако трябва нещо -> ЛС!
Къде ще се гледа животинката след лечението, измислили ли сте й дом?
Мога да помагам с храни, аксесоари и лекарства, ако трябва нещо -> ЛС!
Къде ще се гледа животинката след лечението, измислили ли сте й дом?
Ако можеш пиши и тyк http://www.facebook.com/index.php?lh=3671c39eec573bf18cf8fdde48531f06&#!/BulgarianAnimalLiberation или тyк http://city4people.eu/
Надявам се да се съберат средства и да се оправи котето..Милото, имало е късмет, че си го намерил.
Евала..
Наистина, нямаш ли сметка?
Надявам се да се съберат средства и да се оправи котето..Милото, имало е късмет, че си го намерил.

Евала..

Наистина, нямаш ли сметка?
То докато се направи сметка и кел файда ... по-добре колегата да каже какви са текущите и евентуални бъдещи разходи, да се съберем САМО тези, които наистина имаме желание да помогнем и да направим нещо ... у форума само си говорим ...
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Много благодаря на всички които откликнаха и имат желание за помощ.
Отговорил съм на колегата на личното, но за съжаление по рядко влизам във форума.
Котката вече е по-добре, лекарите в клиниката където съм я завел казаха, че ще опитат с една операция да отстранят едното око и кръвоизлива във второто както и да оправят счупената челюст, ако не стане ще се наложи втора операция.
Ще публикувам сметка, и ще сканирам бележките от клиниката. Проверил съм в няколко клиники и дават една и съща цена за операцията.
Разходите които съм направил до момента нямат значение, преценил съм-мога да ги поема, само тези между 200-300 лв за операцията ми идват в повече. Утре като свърши ще ми кажат и колко е точно.
Още веднъж благодаря на всички изявили желание да помогнат!
Евгени Стефанов Александров
банков код FINVBGSF ПИБ АД
BG97 FINV 9150 10BG N00D GZ
Отговорил съм на колегата на личното, но за съжаление по рядко влизам във форума.
Котката вече е по-добре, лекарите в клиниката където съм я завел казаха, че ще опитат с една операция да отстранят едното око и кръвоизлива във второто както и да оправят счупената челюст, ако не стане ще се наложи втора операция.
Ще публикувам сметка, и ще сканирам бележките от клиниката. Проверил съм в няколко клиники и дават една и съща цена за операцията.
Разходите които съм направил до момента нямат значение, преценил съм-мога да ги поема, само тези между 200-300 лв за операцията ми идват в повече. Утре като свърши ще ми кажат и колко е точно.
Още веднъж благодаря на всички изявили желание да помогнат!
Евгени Стефанов Александров
банков код FINVBGSF ПИБ АД
BG97 FINV 9150 10BG N00D GZ
May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Операцията на котката е минала супер успешно!
Оправена е супената челюст, повреденото окото е отстранено, по-здравото око е почистено от кръвоизливи.
Екипа от лекари казаха, че са успяли на 100% онова което са планирали като интервенция.
Коленнопреклоно благодаря на всички вас, сумата която бе събрана от форума е в размер на 100 лв. и помогна много! Цялата операция струва разбира се повече, но довечера ще копирам документите и ще ги пусна в темата. Разбира се ще има и снимки на котката като се възстанови за да и се радваме!
Оправена е супената челюст, повреденото окото е отстранено, по-здравото око е почистено от кръвоизливи.
Екипа от лекари казаха, че са успяли на 100% онова което са планирали като интервенция.

Коленнопреклоно благодаря на всички вас, сумата която бе събрана от форума е в размер на 100 лв. и помогна много! Цялата операция струва разбира се повече, но довечера ще копирам документите и ще ги пусна в темата. Разбира се ще има и снимки на котката като се възстанови за да и се радваме!
May the BMW force be with you!
Само едно нещо мога да направя, като собственик на такава животинка -
Дано има повече хора като теб.
Ако има нужда още от някаква помощ, прати ми едно лично, ще помогна с каквото мога.

Дано има повече хора като теб.
Ако има нужда още от някаква помощ, прати ми едно лично, ще помогна с каквото мога.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2