Няма да я карам една година
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Munich Machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 34
Re: Няма да я карам една година
Мивка, пастиране, полиране, антикор отдолу, газ в цилиндрите, без акумулатор и я остави където можеш, стига да не я разбият.

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
нали ще е в двор, купи една тента за 20-30лв. от практикер, вдигни я на трупчета да не ти заминат гумите, бензин 20-30л. и си свиркай. няма никви грижи според мен толкова .. 'баси любовта към колата.. пък тя си е ок ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И какво от това, че я навалял дъжд, ми това е кола все пак, има коли, които с десетилетия така и не виждат гараж и нищо им няма, прекалено много се вманиачавате 

Никой не мое ма връне на селу!
Бате, зави я с наилон и изсмучи въздуха да се вакумира. Нема да имаш грижи десетилетия... Ааа, и отвори двигателя преди това, извади буталата и ги накисни в масло, ама е много важно да го държиш на 23,5 градуса...
Що се излагате бе... грес, лайна...да не карате на прадедо си жигулито... Остави ключа на некой да врътка по 2-3 км на месец и си питай к...
Що се излагате бе... грес, лайна...да не карате на прадедо си жигулито... Остави ключа на некой да врътка по 2-3 км на месец и си питай к...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
заложи я в някоя оторизирана къща примерно за 500лв за една година.. като се върнещ ще платиш да кажем 100 за лихвата ама пак ще е по ефтино от това да наемеш гараж за една година.. пък и колата ти никой няма да я пипне.. 

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
lordlosh написа:Мога ли да знам какво ще и стане ако я оставиш така?
Ми........... нищо.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
Kinopi написа:Предстои ми една година в чужбина.През това време колата няма да бъде карана.Тъй като нямам възможност за гараж колата ще бъде в двор на открито.
Идеята е колата да бъде покрита с найлон, платнище и отгоре пак с найлон както, и евентуално да бъде оставена на трупчета.
Този вариант удачен ли е и какво още ще трябва да се направи за да може да бъде запазена максимално?
ако ще я покриваш в найлон - много внимавай да не може да влезе вода отдолу (или да се събира на земята под колата) защото хване ли влага под найлона... ще изгние...
сложи я на някое "хълмче".. или поне не я слагай на ниско където водата може да се стича под колата...
имаше тема за консервацията... иди прочети за другите неща
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
pepitoooooooooo написа:lordlosh написа:Мога ли да знам какво ще и стане ако я оставиш така?
Ми........... нищо.Моята последната кола стоя така две години, че може и повече. Изхвърлих паднялия акомулатор, сложих нов- запалих и карам. Толкова. Само термостата се скапва и иска нов.
Питам защото, моето Ауди седя 5-6 месеца, че дори и през зимата без да кара и после само aкумулаторa ми беше паднал ...
Тука некви найлони, гресове, и кви ли не глупости се казват, че да не изгниела колата, че иначе като я карате, да не би да и слагате найлони всеки ден, нема и нищо на колата.
Слагай едно покривало на таблото и на седалките ако има кожа и едни стари гуми и си ок. Може да я сложиш и на трупчета и толкова. Дай акумулатора на някой да го ползва
.

- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Абсолютно никакъв проблем на два пътри ми се налага за по година различни коли да оставям-но акумулатор и газзз 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2