Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България
Че ви се е... м...та... издебнахте една вечер да е по-дълга и веднага да се нАпиете, че ще има +1 час яденье и пиенье
)) ваш'та м... овча .... Хаха, сега да ви звънна ли да ви провЕря как сте 
Аз мисля да дойда, ако не съм объркал нещо със стрелките и да изпусна
)
Бтв преди малко смятах касата... бяха ми дали пари за миналия сезон още (и малка част и за новия) - вижте си дали правилно съм ги разпределил...
Другото, което забелязвам е че касата е с 134 лв. на МИНУС преди този мач (а с него ще стане 219 лв.) та се стегнете малко...
хайде, със здраве и наздраве

Аз мисля да дойда, ако не съм объркал нещо със стрелките и да изпусна

Бтв преди малко смятах касата... бяха ми дали пари за миналия сезон още (и малка част и за новия) - вижте си дали правилно съм ги разпределил...
Другото, което забелязвам е че касата е с 134 лв. на МИНУС преди този мач (а с него ще стане 219 лв.) та се стегнете малко...
хайде, със здраве и наздраве

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
gugichamp написа:Runnaway написа:Приемат се залози коя пияна свиня ще пише между 3 и 6 сутринта..
![]()
Моето не се брои. Аз се връщам от културно мероприятие.
Аз па нема да пиша нищУ
п.с. Мето е лабав,скри се като уй пред мъжки гъз
Дами и господа, имаме победител.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Момци - незнам какво искате от момчетата... играха си както трябва - твърдо , борба за всяка топка, минели нпкой център се търси фал и така. Това е свърши тая да ги минаваме и да ни гледат , просто няма такъв филм вече!
А за съдията какво да кажа - винаги когато ни свири Г-н Мустак винаги мача излиза извън контрол ние понеже сме балачета се поддаваме на провокации и съдийчето си се подхилква !
Понеже виждам че проблем бил само напред - преди сме вкарвали повече - е да така е ама и не са НИ вкарвали толкова нали ?!?
Другото което не може да се чака на 2-3 човека да вкарват и да изнасят мача....
Още повече който се чувства добре и мисли че може да вкарва топката в мрежата да заповяда да играе...
Последно : нека всеки от вас си помисли:
колко пъти ми е подал топката ?
Колко пъти ме е извел на позиция?
и като цяло дали ме търсите за игра ?
Аз знам какви са отговорите на тия въпроси ама ми е интересно кво ще кажете вие?
Аре стягайте се и това е.. цакаме си за кеф , здраве , тонус , както искате го наречете за купа е малко късно освен ако не искам пак тая Fair Play награда , която явно ни е по ценна след като играме като балерини и после мрънкаме колко грубо играли др отбори...
А за съдията какво да кажа - винаги когато ни свири Г-н Мустак винаги мача излиза извън контрол ние понеже сме балачета се поддаваме на провокации и съдийчето си се подхилква !
Понеже виждам че проблем бил само напред - преди сме вкарвали повече - е да така е ама и не са НИ вкарвали толкова нали ?!?
Още повече който се чувства добре и мисли че може да вкарва топката в мрежата да заповяда да играе...
Аз знам какви са отговорите на тия въпроси ама ми е интересно кво ще кажете вие?
Аре стягайте се и това е.. цакаме си за кеф , здраве , тонус , както искате го наречете за купа е малко късно освен ако не искам пак тая Fair Play награда , която явно ни е по ценна след като играме като балерини и после мрънкаме колко грубо играли др отбори...
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
xerial написа:Момци - незнам какво искате от момчетата... играха си както трябва - твърдо , борба за всяка топка, минели нпкой център се търси фал и така. Това е свърши тая да ги минаваме и да ни гледат , просто няма такъв филм вече!
Фико, лично мен ме дразни това, че сме отбор, а не се държим като такъв. Дори не се изслушваме, когато искаме да изгладим проблемите. Не сме сплотени. Не може да си подвикваме отвън навътре някакви неща, а отвътре да подвикват на нас - отвън. В играта вместо да си говорим и да си помагаме - ние си викаме и само се изнервяме. Не е правилно. Време е някой хора да се научат, че това, което се вика отвън и това, което се говори вътре по време на мача трябва да се забрави след последния съдийски сигнал. А не да се правим на ощипани.
Днес отново ни липсваше движение без топка. И не можахме да си вкараме положенията. Това е. Съдията е ясен. На него и моите очила да му дам - пак няма да види очевадните нарушения срещу нашия отбор. Явно при него по-важно е да чуе, че някой го боли. Т.е. че има фал.
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
xerial написа:...
Е, т'ва е несериозно ако някой казва, че "еди-кой-си" е виновен, защото не влизали голове...
Това е - цъкаме си и каквото стане... Днес не влиза гола - утре ще влезе и толкова - въпрос на късмет...
Ти може би имаш предвид това, което Мето каза, че миналия сезон си вкарвал от някакви НЕВЪЗМОЖНИ ситуации, а сега не става - ами не става, но е въпрос на време да стане... който си го може си го може

Лошото е че като някои отбори почнат да играят по-твърдо, а пък от друга страна за всяко нещо почват да лежат и да мрънкат - това е грозното и мач не се получава... Днес бяхме по-добрия отбор, но ни извозиха с тези голове - както напред сме си виновни, така и назад...
И наистина - нещо не си я подаваме, а се опитваме само напред да ритаме топката и там каквото стане след първото единоборство... Днес не успявахме да разиграваме в нашето поле и от там не успявахме да издърпаме нападателите им при нас и в тяхното поле оставаха много хора, които пречиха да стават опасни атаки... Ако разиграваме повече отзад ще се отварят повече пространства и напред тъй като 1-2ма човека от тях ще се изнасят в нашата половина...
А Юли да вземе да се стегне, защото това, което правят с/у него (а и с/у нас) само и само да го/ни ядосат, съдиите не го виждат и целта им е точно да ни изнервят и ако някой поддаде - да го изгонят... Та и ти покажи малко характер и не им се връзвай на глупостите - те като им е такова нивото, че да използват такива средства - не им падай и ти на него, че тогава няма да има разлика... Ние не сме събрани от кол и въже със селски манталитет, че да правим простотии... Както Фико вика "цакаме си за кеф , здраве , тонус" - тия дето дразнят ще горят в Ада (както е казал Кантона)... и те така...

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
не карай пил - стигни жив!

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Аз да задам само въпроса...като играеме за кеф както каза Фико...и както други хора се изразиха преди сезона и в началото му:
-Тая година ше играем за кеф...ще играят всички!
Е не си личи! Но как да е...сега вече като почти нямаме шанс за титла ще има ли малко игра за кеф или пак само на приказки?
Относно мача...без да се обиждат Крика,Фифо и Мето но закъсняха и много сбъркаха смените! И другото което е...мноо мудно се действаше днеска...почти нямаше хъс (изкл Фико и Пешо) и защо се играеше толкова миличко...да не са ни орали на нивата случайно...едно яко рамо...некой шут в глезена при борба за топката (та да не ви дадат картон) и ше им земете страха! Нищо бате...чак второто като ни почупиха от ритане и тогаа се сетихте! Шопов не искам и да коментирам щото то нема и кфо да се каже...нищо ново от негова страна!
Тетава е от мене,язе отиам на хелоуин парти! Ае със здраве!
-Тая година ше играем за кеф...ще играят всички!
Е не си личи! Но как да е...сега вече като почти нямаме шанс за титла ще има ли малко игра за кеф или пак само на приказки?
Относно мача...без да се обиждат Крика,Фифо и Мето но закъсняха и много сбъркаха смените! И другото което е...мноо мудно се действаше днеска...почти нямаше хъс (изкл Фико и Пешо) и защо се играеше толкова миличко...да не са ни орали на нивата случайно...едно яко рамо...некой шут в глезена при борба за топката (та да не ви дадат картон) и ше им земете страха! Нищо бате...чак второто като ни почупиха от ритане и тогаа се сетихте! Шопов не искам и да коментирам щото то нема и кфо да се каже...нищо ново от негова страна!
Тетава е от мене,язе отиам на хелоуин парти! Ае със здраве!

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Хм...мислех да дръпна един "хранителен" пост, но вече доста хора са ме изпреварили...съгласен съм с повечето от нещата, които са казани преди мен...несериозно е да се говори, че еди кой си е виновен и т.н. нали сме отбор...някой като не му е ден другите да компенсират...и точно там ни е проблема...от началото на сезона играем без грам желание и много високомерно...едва ли не като излезем на терена и другия отбор ще свали гащите и ще чака само да ги шибаме...е да ама не...малко или много за тия 5 години отбора е направил име в лигата и всички излизат пределно мотивирани и концентрирани срещу нас...за това ни бият отбори, които технически са по-слаби от нас...просто компенсират с желание и тичане...този сезон нямаме 1 мач, за който да се каже " евала, убихме ги" ... в момента играем като 90% от отборите в лигата...ритаме напред и каквото стане...щом играем за кеф и тонус, тогава защо постоянно се бучи и храни и т.н. дайте да си играем както сме играли винаги... на пас, със смислени комбинации...стига с това ритане напред...видя се че така нищо не става...
П.П. Юли, вземи се стегни малко, щото вече прекаляваш с простотиите...не може всеки мач да си на косъм да те изгонят за някакви безумни фалове...
П.П. Юли, вземи се стегни малко, щото вече прекаляваш с простотиите...не може всеки мач да си на косъм да те изгонят за някакви безумни фалове...
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
И още нещо...ако на някой не му се играе, не му е ден, няма сили и т.н. да си поиска смяна или въобще да не влиза...има достатъчно хора в момента, на които им се играе...аз лично го правя...даже днес ако Мето не ме беше сменил щях да си поискам смяна, защото бях слаб!
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Абеееее, я се стегнете бе, пишлемета!
(by raBpa)
Има много верни, но и много смешни изказвания и позиции.
Не са ли Ви учили, че утрото е по-мъдро от вечерта
Утре като преспите пишете, не веднага, щото става малко смешно на моменти
Аз лично смятам да направя така
(by raBpa)

Не са ли Ви учили, че утрото е по-мъдро от вечерта

Утре като преспите пишете, не веднага, щото става малко смешно на моменти

долен хранител

Какво да кажа..
Липсата на шанс пред гола ни изигра лоша шега.
Също така тая игра е на голове.
Освен това, тактическата постройка на противника попречи да си вземем нашето.
Нямам никакви претенции към съдията, но все пак можеше да ни даде поне две дузпи.
Доволен съм от момчетата, но .. да забравят за премиите дето им бех обещал.
Все пак съм сигурен че имаме нужният капацитет да излезнем от груповата фаза.
Липсата на шанс пред гола ни изигра лоша шега.
Също така тая игра е на голове.
Освен това, тактическата постройка на противника попречи да си вземем нашето.
Нямам никакви претенции към съдията, но все пак можеше да ни даде поне две дузпи.
Доволен съм от момчетата, но .. да забравят за премиите дето им бех обещал.
Все пак съм сигурен че имаме нужният капацитет да излезнем от груповата фаза.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
sinqta_strela написа:Абеееее, я се стегнете бе, пишлемета!
(by raBpa)![]()
Не са ли Ви учили, че утрото е по-мъдро от вечерта![]()
Утре като преспите пишете, не веднага, щото става малко смешно на моменти![]()
Утре вече ще ми е през нали се сещаш кое

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Неделя 07.11.2010г. Спортна София
12.30ч. BMW POWER vs. ПМЛ Юнайтед
Всички торбища в 12.00ч. там със сините екипи
Списък за четвъртък в Дружба :
1. АЗ
2. кМето
3. Пешо
4. Чичката
5. Велко - Торбата
6. Фифо
7. Емо
8. Рънърса
9. Шурата
10.Тошко
11.Мармот-Вратар
12.Божката-Вратар(или поне така каза)
12.30ч. BMW POWER vs. ПМЛ Юнайтед
Всички торбища в 12.00ч. там със сините екипи

Списък за четвъртък в Дружба :
1. АЗ
2. кМето
3. Пешо
4. Чичката
5. Велко - Торбата
6. Фифо
7. Емо
8. Рънърса
9. Шурата
10.Тошко
11.Мармот-Вратар
12.Божката-Вратар(или поне така каза)

Последна промяна gugichamp на 04 Ное 2010, 19:12, променена общо 6 пъти
от свинята лебед не става...
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Искам да ви уведомя, че тази седмица ще присъствам на мача с ПМЛ, но другата няма да съм в България за мача с VW. То не, че има значение де, но ще имате по-малко подкрепа от страни в резултат на моето отсъствие. Някакси се надявах да поиграя поне срещу последните, но явно такъв ми бил късмета.