помощ от адвокат, проблем със стока от техномаркет
Модератор: Общи модератори
Re: помощ от адвокат, проблем със стока от техномаркет
acer написа:
Изкуството на войната? Как да надхитриш глупака? Не можеш!трансфервам се в NYC в 3-ти курс, опрявяйте се с тия луди
А дано(и да се трансферираш, и да се опрайм). И пиши верно много ли е гъчканицата, че да знам да ми се идва ли

На мен от Техномаркет не искаха да ми признаят гаранция на МП3-плеър. Та ходих три пъти, на третия го изпратиха в София(не ми бяха писали нещо в гаранционната карта, затова не искаха да я признава) и после го бавиха две седмици, докато разберат, че трябва да се зарежда на ОН

Идиоти навсякъде, мислете позитивно.
то аз се трансфернах, ама мисля че след по 8 часа работа и 8 учене ще ми липсва бюрокрацията и най-вече колежките лентяйки 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:оправих се, върнаха ми парите след като им показах несъответствие + жалба от КЗП. - 2 дена си изгубих +30 40лв нафта и телефон
странни птици сме иначе българите, ся тъкмо братовчед ми се върна от турция и ми разправя как яко те мааат само и само за да те спечелят като клиент, тука не могат си направат елементарна сметка, че губят клиенти..!
закона за 3-то дена е на европейско ниво, така че разни дебелогъзовци ще си приемат стоките обратно без да гъкват, освен, ако не е счупена
Ще кажеш ли ако е удобно в кой точно закон го пише това за 3-те дена?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Топло-топло по темата.... http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite ... elite.html
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
не знам, звъннах на един уважаван адвокат 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Ryapoff написа:acer написа:
Изкуството на войната? Как да надхитриш глупака? Не можеш!трансфервам се в NYC в 3-ти курс, опрявяйте се с тия луди
А д и после го бавиха две седмици, докато разберат, че трябва да се зарежда на ОН.
Идиоти навсякъде, мислете позитивно.
Общо взето продавачконсултанти и изобщо персонал в тези хипермаркети са големи капацитети..
Последният път в караудио секцията един "господин" ме обеждаваше как с рекламирания от него продукт(събуфер),колата ми щяла да "дъни мноо яко"

П.С. Не ти се занимава,не го правиш,респективно не го работиш...