открадната M броня - внимавайте като купувате !

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316i
Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3

открадната M броня - внимавайте като купувате !

Мнение от Василев » 31 Окт 2010, 9:58

здравейте ,

Някой нещастник ми е откраднал предната М броня през нощта в кв.Редута.
Явно е опитен техник защото я е свалил без да се включи алармата .
Купил съм я чисто нова и си играх доста докато я направя идеално на колата .
Моля всички да се замислят преди да купуват бронята на снимката , защото съм я пуснал и в КАТ за издирване .
Решетката е сива - напръскана със спрей , халогените за залепени със уплътняваща пяна за дограма и отгоре със силикон , на лип-а отдолу липсват два винта , тоест малко ще се озорят да намерят същите .
Нека нещастниците които са свалили бронята да се поизпотят докато я оправят .
А молбата ми към вас е който купува - да пита от къде е , що е . Да не се хвърляте веднага без да я огледате .
На всеки може да се случи и на мен ми писна честно казано , затова ще я пусна за продан .

DSC07325.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Василев на 31 Окт 2010, 10:10, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Re: открадната M броня - внимавайте като купувате !

Мнение от fedoracore » 31 Окт 2010, 10:01

пак ли бе дееба и гладиаторите
къде се е случило това :?:
номера не са ли го хвърлили някъде
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Василев » 31 Окт 2010, 10:04

е тя кризата до къде ни води ..
но поне да си помогнем едни на други , които прочетат това .
то ясно че ония цървули вече са я пребоядисали , свалили са ми номера нарязан изтрит .. хвърлен на дъното на някоя кофа . но поне малко внимание като купуваме да отделим .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 31 Окт 2010, 10:07

лошото е че трябва пререгистрация
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 31 Окт 2010, 10:31

Въпреки,че живеем в България не мога да према за нормално някой да ти открадне нещо от колата,камо ли и бронята :bang: Какви нещастници има само :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 31 Окт 2010, 10:51

тази простотия ми се струва че се засили в послените години... от къде извират тия кретени не знам...
когато ми откраднаха огледалата пак пуснах жалба.. и някакъв ТЪП ПРОКУРОр !!! забележете ТЪП!
ми написа писмо че случката била маловажна... и нямла никакво обществено значение...
замислете се какво гето е БГ..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 31 Окт 2010, 11:02

последния месец се засилиха кражбите .
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 31 Окт 2010, 11:39

ares2 написа:тази простотия ми се струва че се засили в послените години... от къде извират тия кретени не знам...
когато ми откраднаха огледалата пак пуснах жалба.. и някакъв ТЪП ПРОКУРОр !!! забележете ТЪП!
ми написа писмо че случката била маловажна... и нямла никакво обществено значение...
замислете се какво гето е БГ..

Деянието не е с висока обществена опасност. Кофти, трябва да се внимава наистина какво се купува от форума, но всеки ще ти заяви, че разкоства неговата кола, а за м броните, огледалата, лайстните, праговете и халогените най-добре да си вземаме нови от темите в сервизи.
Но никой да не види нищо-как се краде броня и никой да не забележи, чуе и т.н., баси държавата, баси народа.
На гнусните крадци трябва да им режат поне едната ръка, иначе няма оправия.
Последна промяна baitun на 31 Окт 2010, 16:35, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 31 Окт 2010, 13:43

baitun написа:[ Деянието не е с висока обществена опаснос. .

Ами то щото обществото е "болно" за това растът и се развиват именно антисоциалните и негативни прояви в него ! Защото от сите балкански народи , ние сме най-загубения , само мрънкаме , но нищо не правиме по въпроса .... Кризата ни била виновна , не е кризата , ми сме си загубени .... Само един бегъл пример : Спирам оня ден пред работа , излизам от колата , заключвам я и се качвам в офиса ... , по едно време гледам през прозореца едни деца се въртят до колата , която е пред моята ... , едното тръгва да драска с нещо по задния капака на тая кола , а другото прикляка пред моята кола и зяпа нещо от преде , след секунда се пресяга и почва да пипа по бъбреците ..... и аз е така :shock: :censored: :banghead: :ranting: . Другата кола почва да й вие алармата (щото едното келешче явно я надраска сериозно ) и през това време никой от минаващите , ама НИКОЙ не реагира да каже нещо да викне да ги пита кво правят тия келеши .... Това става на центъра на града пред погледа на всички .... Аз се развиках от горе от офиса и те избягаха .... Какво има да говориме повече , щом децата не се страхуват посред бял ден да пипат по колите на хората , кво остава за възрастните !
Това не е първата тема в която колега съобщава за кражба , няма да е и последната , за съжаление ... :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 31 Окт 2010, 14:10

То си е световно известен факт,че сме изгнил народ,както ние мислим за циганите,така цял свят мислят за нас.Такива случки са просто резултатите.Аз последно се разочаровах,като исках да поръчам една стока от сайт от сащ, и като попитах може ли да го изпратите до България,оня ми каза "ООо не,имаме много лош опит от търговия с българи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 31 Окт 2010, 15:44

Номер можеш да си направиш без пререгистрация. Фирмата се казва "BMV" и имат офис на Мария Луиза където срещу талона правят нов номер. Те са и фирмата изпълнител за номерата в КАТ. Във форума има детайли бяха го писали в една тема пак за открадната м броня, поразрови и ще видиш. Това ще те улесни поне по тоя проблем.

Потребител
Аватар
Кара: Смело и безотговорно

Мнение от Lil@vi@ S@ncho » 31 Окт 2010, 16:35

Колега пожелавам ти успех с издирването на бронята, има секви утрепки.. ако това ще те успокой според мене си минал тънко само с броня.. на един френд му цапнаха преди седмица целия М пакет + фарове, бъбреци, стопове, цялата музика и на сичкото от горе, целия салона без корите на вратите :mhihi: :mhihi: .... попринцип не е смешно ама представи си как изглеждаше колата ....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
BMW E36 EVO M3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Василев » 31 Окт 2010, 17:44

на мен ми хрумна една идея .. не знам дали има такива датчици но ето за какво говоря -
ще се опитам да направя датчик (или схема) който се задейсва при прекъсване на веригата а не при задействане на верига .
идеята е че се слага допълнителен двужилен кабел или кабели към халогените който се свързва накъсо .
привързваме ги към кабелите за халогените .. и хайде да видим като ги срежат какво ще стане :) - задейства се алармата .
Може да се измисли и друг вариант с магнит и една рийд-ампула . махат бронята - веригата се задейства .
друго - като си купите броня .. така и така сте дали пари доста , аз даже и чаках доста време защото не ги рина тези пари , хващате един поялник и отвътре си пишете името .. но леко за да не пробиете бронята пък :)
така ще има знак и за да го премахнат , ще трябва да я претопят или да сложат кит но и в двата случая ще се поозорят май .

а за номера .. купих си апартамент в София и имам вече софийска регистрация и мисля да я регистрирам със софийски номер , защото мисля че една от причините която ги подтиква да крадат е първо с какъв номер е колата .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 31 Окт 2010, 17:54

GuFi-M написа:Колега пожелавам ти успех с издирването на бронята, има секви утрепки.. ако това ще те успокой според мене си минал тънко само с броня.. на един френд му цапнаха преди седмица целия М пакет + фарове, бъбреци, стопове, цялата музика и на сичкото от горе, целия салона без корите на вратите :mhihi: :mhihi: .... попринцип не е смешно ама представи си как изглеждаше колата ....

:kuku: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
Мечтае да кара: пак Е38

Мнение от bobeca111 » 31 Окт 2010, 23:38

Василев написа:на мен ми хрумна една идея .. не знам дали има такива датчици но ето за какво говоря -
ще се опитам да направя датчик (или схема) който се задейсва при прекъсване на веригата а не при задействане на верига .
идеята е че се слага допълнителен двужилен кабел или кабели към халогените който се свързва накъсо .
привързваме ги към кабелите за халогените .. и хайде да видим като ги срежат какво ще стане :) - задейства се алармата .
Може да се измисли и друг вариант с магнит и една рийд-ампула . махат бронята - веригата се задейства .
друго - като си купите броня .. така и така сте дали пари доста , аз даже и чаках доста време защото не ги рина тези пари , хващате един поялник и отвътре си пишете името .. но леко за да не пробиете бронята пък :)
така ще има знак и за да го премахнат , ще трябва да я претопят или да сложат кит но и в двата случая ще се поозорят май .

а за номера .. купих си апартамент в София и имам вече софийска регистрация и мисля да я регистрирам със софийски номер , защото мисля че една от причините която ги подтиква да крадат е първо с какъв номер е колата .

Аз съм сложил такъв,на гащите на жена ми :mhihi: Сега некой ше каже ,тя ако реши да ги смъкнееее....!Сериозно има логока.в написаното от колегата :yes:

Следваща

Назад към E36