На коя бензиностанция зареждате гориво?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
На коя бензиностанция зареждате гориво?
Знам, че това е дискутирано, но ме интересува в момента къде зареждате.
Аз забелязвам, че на различните бензиностанции горивото е различно. Усеща се и то много.
Незнам дали е заради кризата или защото така или иначе трябва да зареждаме и просто бензинаджиите печелят повече.
Моля да се аргументирате.
Аз забелязвам, че на различните бензиностанции горивото е различно. Усеща се и то много.
Незнам дали е заради кризата или защото така или иначе трябва да зареждаме и просто бензинаджиите печелят повече.
Моля да се аргументирате.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: На коя бензиностанция зареждате гориво?
Зареждам на Лукойл откак имам кола
. Не знам дали горивото е много читаво, но имам 10ст/ литър отстъпка
. Зареждал съм 2 пъти инцидентно и на Шел, но трети път няма да има, там горивото е отврат за мене, незнам с какво го бъркат, обаче и разход ми скочи и вървенето се промени.... Та това е моя скромен опит.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Ромпетрол.И съм доста доволен.
От 4-5 години само на lukoil. На омв обслужването ми е отвратително и не искам да стъпвам там, само когато нямам избор. Еко ми се струват добри. За другите нямам особени впечатления. По принцип зареждам газ
.
Иначе разлика в газ-та не намирам между различните бензиностанции
.

Иначе разлика в газ-та не намирам между различните бензиностанции

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
не съм гласувал, понеже са общо три...Лукойл, ОМВ и Ромпетрол, и пробвах тия дни на няква бензиностанция, ми няма разлика....чат пат на ОМВ се смущава някой път...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Едно време зареждах 98 на Лукойл после минах на Super 100 на OMV. Имаше осезаема разлика - ис-ката харчеше по-малко и вървеше повече. Ако Лукойл имаха еквивалентен бензин на Carrera 100 щях да продължа да зареждам от Лукойл, от тях нямам оплаквания.
Виж за дизела, човек трябва да е по-внимателен към избора на бензиностанция. И Паджеро-то го пълня от OMV - обикновено Sprint Diesel, не виждам осезаема разлика ако сипя Premium Diesel.
Виж за дизела, човек трябва да е по-внимателен към избора на бензиностанция. И Паджеро-то го пълня от OMV - обикновено Sprint Diesel, не виждам осезаема разлика ако сипя Premium Diesel.
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Сондьора написа:не съм гласувал, понеже са общо три...Лукойл, ОМВ и Ромпетрол, и пробвах тия дни на няква бензиностанция, ми няма разлика....чат пат на ОМВ се смущава някой път...
И за теб има отговор: "Комбинация от няколко бензиностанции"
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Avia на Сливница преди мол Сердика. Другия вариант е ЛукОйл. На останалите бензиностанции не стъпвам.

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
На Лукойл зареждам... Горивото е прилично, и имам 5 ст отстъпка на литър
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Старая се само на Еко ,но се случва да спирам инцидентно и на други (ако няма Еко особено в провинцията)
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
само от омв - 95 ако не е критично, но разлика до момента не съм усетил съществена никъде .. даже на събора зареждах на бензиностанцията до пистата (което си беше приключение, ако някой се е мъчил знае) и пак същото - върви си, гори си, пък тя е една .. както и да е.
съгласен съм, че има значение бензиностанцията за качеството на бензина, но не мисля, че през 6 месеца се променят бензиностанциите с читав бензин. тия хора разчитат на поток от автомобили все пак .. и ако са читави собствениците (щото не всички омв-та и тн. са на един човек) едва ли биха си позволили сериозни експерименти с качеството .. а пък и не бих ходил до майната си, само защото знам, че бензина там е ОК, защото някой така е казал, защото коли и двигатели всякакви в общи линии - на един му върви с 100 октана от екото, на друг с омв, на трети с ви пауър рейсинг.
и в тоя ред на мисли анкетата едва ли ще покаже нещо различно от предишните или хората ще кажат друго ..
съгласен съм, че има значение бензиностанцията за качеството на бензина, но не мисля, че през 6 месеца се променят бензиностанциите с читав бензин. тия хора разчитат на поток от автомобили все пак .. и ако са читави собствениците (щото не всички омв-та и тн. са на един човек) едва ли биха си позволили сериозни експерименти с качеството .. а пък и не бих ходил до майната си, само защото знам, че бензина там е ОК, защото някой така е казал, защото коли и двигатели всякакви в общи линии - на един му върви с 100 октана от екото, на друг с омв, на трети с ви пауър рейсинг.
и в тоя ред на мисли анкетата едва ли ще покаже нещо различно от предишните или хората ще кажат друго ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
err0r написа:Avia на Сливница преди мол Сердика. Другия вариант е ЛукОйл. На останалите бензиностанции не стъпвам.
Не лъжи в Дружба на ОМВ беше преди 2 седмици

Иначе лукойл дизелче съм доволен

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

С тоя франчайз почти навсякъде горивото е различно. Даже и на една верига да бензиностанции пак има разлики.
Последно сипвах на omv казичене и съм доволен. Ама е на майната си..
Последно сипвах на omv казичене и съм доволен. Ама е на майната си..
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Само Ромпетрол, имам карти с отстъпки за Шел и Лукойл, ама не ги ползвам. С румънския бензин колата се държи по-добре и харчи по-малко. Иначе съм зареждал на абсолютно всички бензиностанции, но най-доволен съм от Ромпетрол.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Омв на окръжна и омв на излизане от бургас

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4