Търсим квартира в София СПЕШНО!!!
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KepeHcku
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е36 M3
- Мечтае да кара: BMW 2002, BMW Z3 MCoupe
Търсим квартира в София СПЕШНО!!!
Спешно се търси квартира в София, в кварталите Дружба 2, Младост 1, 1А, 2, 3, Дървеница, Мусагеница, Слатина, Гео Милев ... общо взето източните квартали. Апартамента трябва да е обзаведен и да има две самостоятелни непреходни стаи. СПЕШНО!!!
За връзка:
GSM: 0883 33 04 97
E-Mail: KepeHcku@gbg.bg
Или на ЛС.
За връзка:
GSM: 0883 33 04 97
E-Mail: KepeHcku@gbg.bg
Или на ЛС.
На три морета граници ще мием,
БЪЛГАРИЯ ще бъде земен рай,
победно знаме гордо ще развеем,
на хаоса ще сложим край!!!

- KepeHcku
- кандидат ентусиаст
-
Re: Търсим квартира в София СПЕШНО!!!

Без брокери трудно ще стане спешно.
Вземете си от тия вестници с обявите. Разгледайте и imot.bg.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Lord написа:Без брокери трудно ще стане спешно.
глупости на търкалета... поне 5 човека дават квартири от форума, а тия брокери са ебати безполезните паразити
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
другия вариант е в-к Позвънете
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Doberman_vas написа:Lord написа:Без брокери трудно ще стане спешно.
глупости на търкалета... поне 5 човека дават квартири от форума, а тия брокери са ебати безполезните паразити
Добре де... 5 човека да дават максимум 10 апартамента под наем.
Агенция може да ти предложи поне 20 различни. Отделно обаждаш се на 4-5 агенции и за 3 дена ще ти организират поне 10 огледа.... и няма да е проблем да си избереш
Не разбирам логиката да спестиш 1/2 наем, обаче да си скъсаш нервите от притеснение и накрая да се хвърлиш на първото попаднало, тъй като няма да къде...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
логиката е тия от агенциите да им паднат малко акциите че нещо си мислиха че са хванали св. петър за наметалото
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:логиката е тия от агенциите да им паднат малко акциите че нещо си мислиха че са хванали св. петър за наметалото
а баш

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:deyan-enchev написа:логиката е тия от агенциите да им паднат малко акциите че нещо си мислиха че са хванали св. петър за наметалото
а баш![]()
![]()
аман от прекупвачи в тая държава.
Па са и нагли, един чак очакваше да му се чувствам длъжен, що веднага не съм бил давал парите за коптора дето го пробутваше . Щех да му избия зъбите направо. Оттогава гледам да си нямам вземане даване с брокери, че не се знае кога ще си изпусна нервите и ще си орезиля досието

- KepeHcku
- кандидат ентусиаст
-
Прегледал съм всички обяви в imot.bg
Боркери от 3 различни агенции ни водят по огледи и всичко е смрад. Обиколих 6-7 апартамента вече и нищо не става.
Темата я пуснах, ако има някой от форума който предлага, виждал съм такива теми и преди ...
Боркери от 3 различни агенции ни водят по огледи и всичко е смрад. Обиколих 6-7 апартамента вече и нищо не става.
Темата я пуснах, ако има някой от форума който предлага, виждал съм такива теми и преди ...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз имам такава,апартамента е с голям хол с тъмна кухня,отделно баня,малко коридорче и спалня,обзаведено е всичко,има пералня,печка с плотове,хладилник,тв,спалнята е много добра...бе добре си е,в младост 3 до верона...но цената е 250 евро,ако имаш интерес-моля пиши
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
dimithur написа:Doberman_vas написа:deyan-enchev написа:логиката е тия от агенциите да им паднат малко акциите че нещо си мислиха че са хванали св. петър за наметалото
а баш![]()
![]()
аман от прекупвачи в тая държава.
Па са и нагли, един чак очакваше да му се чувствам длъжен, що веднага не съм бил давал парите за коптора дето го пробутваше . Щех да му избия зъбите направо. Оттогава гледам да си нямам вземане даване с брокери, че не се знае кога ще си изпусна нервите и ще си орезиля досието
не им обръщаите внимание,нека си водят хора няма лошо,аз така една брокерка от голяма агенжия спокоино си я прескочих като намери хора които са готови да платят,изчаках да си тръгнат с брокера преди това дръпнах едната купувачака,само и взех гсм номера малко ме гледаше така

KepeHcku написа:Прегледал съм всички обяви в imot.bg
Toчно преди 2-3 месеца пак ме беше налегнала музата да се местя, та гледам си аз в имотите, така с по завъртяни снимчици апартаментчета, звъня си на брокера и викам интересувам се от еди коя си обява. - Ма ние го дадохме това вече, ма имаме още към 100 други елате в офиса и ще ви ги покажем. - Викам немам време да се разкарвам по офиси, пратете ми ги на мейла да си ги гледам там. Ма така не можело

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз дадох ,ма и не са в търсените квартали.
а за брокерите -гадна история! на тия ,дето доведоха наемателите сега им дадох, щото не ми се разправяше ма преди години при покупка неква пръцла ми вика-на мене !!! кво на тебе ,ма!?!? дължиш ми!! що ти дължа!? ти нали си на продавача брокер!?!? и на тебе съм!! брей....!! и от кога тва!?!? ми не може без брокер!! е са ше си намера брокер! брат ми,я ела бе ,че ми требваш! е ми го брокера!! ма той не е брокер!! а ти ква си!? да не си от марс ,че да ти дам 2000 евра!?!? я пАли!! ви като линейка пред нотариуса,щела да развали сделката ,ма продавача да не е луд! той човека му е за продаване! па и цената го устройва! отшибах я като въшка....!!! брокер била!! и аз съм брокер! на мене си.....
а за брокерите -гадна история! на тия ,дето доведоха наемателите сега им дадох, щото не ми се разправяше ма преди години при покупка неква пръцла ми вика-на мене !!! кво на тебе ,ма!?!? дължиш ми!! що ти дължа!? ти нали си на продавача брокер!?!? и на тебе съм!! брей....!! и от кога тва!?!? ми не може без брокер!! е са ше си намера брокер! брат ми,я ела бе ,че ми требваш! е ми го брокера!! ма той не е брокер!! а ти ква си!? да не си от марс ,че да ти дам 2000 евра!?!? я пАли!! ви като линейка пред нотариуса,щела да развали сделката ,ма продавача да не е луд! той човека му е за продаване! па и цената го устройва! отшибах я като въшка....!!! брокер била!! и аз съм брокер! на мене си.....
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
SKISA написа:аз дадох ,ма и не са в търсените квартали.
Скиса както винаги вкарва и хумор в историята

Към автора: аз съм много доволен от " Явлена наеми " и по-специално Руми Стоилкова, от нея наех и офиса и един апартамент.

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2