Търсим квартира в София СПЕШНО!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Re: Търсим квартира в София СПЕШНО!!!

Мнение от Zapa » 01 Ное 2010, 21:54

колко взимат сега за да ти покажат някой вехтошарник, сигурно вече се назландисват на 5 кинта а :kuku: преди вървяха на 2-3лв за оглед
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Ное 2010, 22:23

Zapa написа:колко взимат сега за да ти покажат някой вехтошарник, сигурно вече се назландисват на 5 кинта а :kuku: преди вървяха на 2-3лв за оглед

5 лв на посещение
И аз мраза брокерите от дъното на душата си,от както една кифла ми искаше 5000 евро за една сделка,който разбирасе не дадох то и сделка нямаше както и да е
Скоро си дадох апартамента под наем,един френд се оказа брокер и съм доволен от него заслужи си парите човека,за наемите нема как без брокер много трудно
особенно ако собственика има предпочитания към хората като мен.
Брокера даже и посещава форума ника му е exotique
успех :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от Lord » 01 Ное 2010, 22:57

Doberman_vas написа:
Lord написа:Без брокери трудно ще стане спешно.
Вземете си от тия вестници с обявите. Разгледайте и imot.bg.

глупости на търкалета... поне 5 човека дават квартири от форума, а тия брокери са ебати безполезните паразити

и аз ги мразя..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Ное 2010, 10:38

И аз много мразя брокери,но когато се отдава под наем винаги е добре да се подпише договор при брокер,нека си земе комисионната за наема,ама после да ми е спокоино че в такива времена живеем че си е страшно...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 02 Ное 2010, 10:43

Е.Димитров написа:И аз много мразя брокери,но когато се отдава под наем винаги е добре да се подпише договор при брокер,нека си земе комисионната за наема,ама после да ми е спокоино че в такива времена живеем че си е страшно...

Е ако наемателите ти потрошат апартамента, брокера с какво точно ще ти помогне после ? :dunno: :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Ное 2010, 10:49

dimithur написа:
Е.Димитров написа:И аз много мразя брокери,но когато се отдава под наем винаги е добре да се подпише договор при брокер,нека си земе комисионната за наема,ама после да ми е спокоино че в такива времена живеем че си е страшно...

Е ако наемателите ти потрошат апартамента, брокера с какво точно ще ти помогне после ? :dunno: :mhihi:

Веднага ти казвам,след като си подписал договор с брокера,той започва да ти движи нещата със съд и тн,това го казвам от опит на познати,бяха навъртяли сметки за парно и телефон и избягаха,бтк и топлофикация започват да търсят собственика и по документа за наем (договора) които е подписан с брокер (агенция) отклониха исковете към въпросните наематели като брокера (лицензирана агенция) е свидетел на тая работа,щото има и случай с един мой познат,дето имаше сметка на бтк около 2000 лева и договорче дето не беше през лицензирана агенция,на 1 ва истанция спечели,на 2 ра загуби и в момента плаща около 10000 лева на бтк,а от своя страна той е завел дело срещу бившия си наемател,който няма нищо...адвокатите на бтк дори му казали че ако е имал договор през агенция-веднага излиза собственика от схемата-така че ти мисли за какво става въпрос

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 02 Ное 2010, 15:46

Миналата години търсех под наем апартамент ...нищо не направих освен ,че обикалях кварталите като луд . По тф -лукс на място -кочина .
Първата брокерка ,на която попаднах намери точно това, което исках .
Тази година тръгнах да купувам ...още на второто жилище се отказах да търся сам.
Пак брокер ...за 5 мин по тф му обясних точно какво търся/списъка беше от 10 позиции/ в кои квартали и за какви пари ...да не си губим времето напразно .
За един ден видях 6-7 апартамента и единия вече е мой .
В случая можех и аз да спестя комисионната .Продавача живееше в съседния вход но човека си ги заслужи .
Много съм доволен . Направи ми пазарлък повече от перфектен .Цената беше по-ниска от тази ,която му казах ,че съм готов да платя .

Аз съм твърдо за брокер .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Предишна

Назад към Извън Темата