открадната M броня - внимавайте като купувате !

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i седан .03
Мечтае да кара: Това което има
Детайли за колата: Черна.

Re: открадната M броня - внимавайте като купувате !

Мнение от Dream_BMW » 03 Ное 2010, 0:10

vld написа:
j_enev написа:на мен два пъти ми крадът лайсните и много ме ядосват само да ги хвана ......... сега всичко лепя с полиоретанов силикон и определено върши много работа относно броните най добрия вариант е заварка на гайката ама не само капчица да ги видим тогава шибаните крадци как ще овиснат

И какво като завариш? нищо не им пречи да ти разкопчаят пластмасовите щипки и пак да я дръпнат без гредата ;)
Имайте в предвид, че повечето такива неща се крадат от пишман фенове дето четат и пишат тук правят мили очички после оп някой без броня.
Имайте си едно наум и внимавайте с кой какво споделяте...

Повече от сигурен съм че по-големия процент апаши които ни крадат частите по колите ги продават после тук.Тук най-лсено се оттърваш от кавато и част да е без контакт с отсрещния купувач и без да има опасност някой да те пита дори от къде я имаш дадената част.И се получава така че си ги връткаме.Моите части ги купува някой на когото са му лепнали неговите а аз купувам неговите и всичко е наред.За минути наглите копилета си припечелват хубаво на наш гръб.

Аватар

Мнение от Mihmor » 03 Ное 2010, 0:38

А тъпото е че тука с ентусиазъм се хвалим кой, какво и къде е направил, снимки пускаме, без да махаме номерата, даже и къде живеем и къде паркираме колите си пишем, което не е лошо, но даваме безценна информация на тези дето си "пазаруват". Станали са безкруполни и нагли, аз бях паркирал колата на светло, на главна улица, на 4 метра от будка с охрана и си я намерих с увиснала броня и развити болтове на джантите, добре че ми е супер чуствителна алармата и може би ги е стреснало. Хубаво е да имаме малко колегиалност и да проверяваме за такива откраднати неща, преди да закупиме нещо съмнително и да изискваме подробна информация от продавача от къде и как се е сдобил със стоката ;)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Ное 2010, 0:49

Mihmor написа:Хубаво е да имаме малко колегиалност и да проверяваме за такива откраднати неща, преди да закупиме нещо съмнително и да изискваме подробна информация от продавача от къде и как се е сдобил със стоката ;)

Когато ПОНЕ 1/3 от дупетата почне да им пука, когато им предлагат откровенно крадени чаркове и вместо да ги купуват тънко почнат да отказват... тогава може и да се получи... но докато дори в този форум има хора, които спокойно биха си взели нещо "каширано" и дори да си поръчват да им гепят нещо от "нощният магазин"... няма да се случи нищо реално :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 03 Ное 2010, 1:03

Това със поръчките си го има на 100%. Преди няколко месеца отивам в една гумаджийница в "Аспарухово" (Варна) и те работниците там някви мангалета бяха и 2-3 други черни индивида се мотаеха наоколо.Отидох там, понеже приятел ми ги беше препоръчал като майстори, че имах и джанти да изправям.Да ама те били 2 гумаджийници една до друга и естествено съм сбъркал, чак като бяха почнали да смъкват гумите го разбрах тва,ма си викам ае ко толкоз моат объркат....Та докато бачкаха,няккъв мангал се приближи до мен и вика "Бате, нещо яко тря ли ти за колата?" и аз :shock: казвам: "В къв смисъл да ми тря"? И оня: "Ми ако си харесаш нещо от някоя друга баварка,само казваш и на другия ден е твое" и пак :shock: В същото време ме извикаха другите че не моат ми махнат гумите,че бяха рънфлат :mhihi: Та си викам на акъла,а идеално и се преместих 20 метра,до истинската гумаджийница.Не ги наредих нищо,че да не земат ми нарочат колата и да я намеря на части.

Потребител
Аватар
Кара: е36 320i 97г.

Мнение от Sen7inel » 04 Ное 2010, 1:53

Добре дошъл в клубът на окрадените на мен до сега са ми крали Лаисните по вратите лаисната която закрива резбата за куката емблемите по джантите мигачите с фасонките чистачките тапите на праговете за криковете бъбреците и се опитеха да ми разбият багажника, отделно ми рязаха горивопровода с клещи и аз си излях близо 40 кинта бензин за земята.... Но бронята вече е нагло :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316i
Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3

Мнение от Василев » 04 Ное 2010, 10:31

е това пък нищо не прилича .. откраднали са ти все неща които могат да се купят с малко пари . и на мен ми бяха откраднали единия от бъбреците - 10 лв .. защо само единия божа работа :) .. лайсна за 10 лв - мързи го да иде до магазина ли какво .. счупил ми огледалото - и как ще го сложи :) - явно само машинката му се е прецакала .. пак 10 лв за какво говорим :)
но ме е яд сега че за тази броня събирах доста време защото не съм бизнесмен :) а за номера чаках 6 месеца .
той ще си го получи , то се връща .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 04 Ное 2010, 17:18

е това с бензинопровода си е вече грубо..
явно някои те е нарочил
Изображение

Предишна

Назад към E36