Практическо проучване - вътрешен одит доклад? Спешно.
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Практическо проучване - вътрешен одит доклад? Спешно.
Колеги имам задача за която трябва да се свържа с вътрешен одитор, лошото е че не познавам такъв. Ето и какво гласи задачата:
Да се влезе в контакт с произволно избран вътрешен одитор и да се проучи дейността му, като се изготви доклад. Обект на проучването е организацията и функционирането на службата за вътрешен одит в конкретен обект. Целта е студентите да получат познания за вътрешния одит като форма на последващ контрол. Резултатите от проучването се обобщават в доклад, изготвен по подобие на доклада на вътрешен одитор.
Всичко това трябва да е готово до другата сряда 10.11.2010г. Предполагам, че не е трудно за човек, който работи в тази област. Дано да има такъв тук или ако не да ме насочите към някой.
Да се влезе в контакт с произволно избран вътрешен одитор и да се проучи дейността му, като се изготви доклад. Обект на проучването е организацията и функционирането на службата за вътрешен одит в конкретен обект. Целта е студентите да получат познания за вътрешния одит като форма на последващ контрол. Резултатите от проучването се обобщават в доклад, изготвен по подобие на доклада на вътрешен одитор.
Всичко това трябва да е готово до другата сряда 10.11.2010г. Предполагам, че не е трудно за човек, който работи в тази област. Дано да има такъв тук или ако не да ме насочите към някой.

Re: Практическо проучване - вътрешен одит доклад? Спешно.
... задача зададена по подобие на българската действителност...
какъв одит?
финансов?- по външни стандарти? по вътрешни стандарти? процедурен ... ?
ит? по сигурност? инфраструктура? наличност? външни стандарти? вътрешн и стандарти?
човешки ресурси?
всеки един от горепосочените одити изисква определена структура на одита и на одитора.
мене ако ми зададат така задачата едно към гьотере- ще ходя да хвана мара от ткзс-то и ще опиша как брои касетките със сливите за ракия и ги сравнява с резултатите на берачите... нека после преподавателя да ми каже че при така зададена задача не съм по темата...
какъв одит?
финансов?- по външни стандарти? по вътрешни стандарти? процедурен ... ?
ит? по сигурност? инфраструктура? наличност? външни стандарти? вътрешн и стандарти?
човешки ресурси?
всеки един от горепосочените одити изисква определена структура на одита и на одитора.
мене ако ми зададат така задачата едно към гьотере- ще ходя да хвана мара от ткзс-то и ще опиша как брои касетките със сливите за ракия и ги сравнява с резултатите на берачите... нека после преподавателя да ми каже че при така зададена задача не съм по темата...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
тук освен за финансово-счетоводен за друг не се говори 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Предмета е СФК-Стопански и финансов контрол. Така че финансов, забравил съм да спомена тази "малка" подробност. 

© написа:тук освен за финансово-счетоводен за друг не се говори
хаха мда всички стават трейдъри щото гледали Wall street от '87ма
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Здравей, колега
Предлагам ти един линк : http://www.odit.info/?s=21&c=2&o=&p=1
Харесваш си звъниш на 20-тина и все един ще ти даде подробна информация. По-принцип аз се занимавам с Одит(но външен) и да ти кажа честно така както си го написал не разбирам какво точно трябва да направиш.
Предлагам ти един линк : http://www.odit.info/?s=21&c=2&o=&p=1
Харесваш си звъниш на 20-тина и все един ще ти даде подробна информация. По-принцип аз се занимавам с Одит(но външен) и да ти кажа честно така както си го написал не разбирам какво точно трябва да направиш.

Aim to be the best, live with the rest!

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
намери ме в скайп, аз писах подобен доклад и мога да помогна с някой друг материал
7 мнения
• Страница 1 от 1