и-нет доставчици в младост 4

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 13 Дек 2005, 0:12

Ми значи ходил съм във всички и мога да съм ти полезен.Най-добрият е в Младост 1 125 училище,другия хубав е Младост 2 128 Училище,има в Младост 3 144 Соу,но аз лично не съм очарован,също така има и в Младост 1А 145 СОУ и е хубав,но е много забутан.В Кондор не ти препоръчвам да ходиш,защото е пич*арски фитнес и е малък,а и уредите са женски повечето.В Младост 1 на 43 има голям спортен център с фитнес,но е много скъпо и не ти препоръчвам.В Младост 1 в блока до Цариградско има също голям спортен център,но и там е цифромания и не си заслужава.
Фитнесите в 128 и 125 Соу са най-изгодни оферти,но тоя в Мл.1 е много пълен.Най-добре да е да се разберем на ЛС и да те разведа ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 13 Дек 2005, 12:41

SpUd3r написа:Аз съм от Младост 4, пробвал съм ги повечето, Нет ис Сат, Интех, Ексел Нет, Ню Ейдж.От всичките най-добрият е New Age,за 25 лева на месец тегли6 с по 1,5 MB от бг сайтовете,a в арената рекорда 4 mb/s.Ексел нет са отврат особенно след като ги купи Бол.бг. В интех и нет ис сат единственото хубаво е че кабелите са под земята иначе теглиш горе доло с около 300 кб/с.Ако си от горната част на Младост-4 мисля,че там още няма покритие на Ню Ейдж,но все пак ако искаш ще ти дам телефона им и да ги питаш. Няма да съжеляваш от техния интернет :)
:OT: Добре сте вие.. аз плащам 37лв.. за 32кб/сек първите 2ГБ трафик.. после ми пада на 8кб/сек от вътрешния тегля със 3-4МБ/сек..

Предишна

Назад към Извън Темата