Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България
А честито Браво Стоянчо
)
Жив и здрав... ама то това си е функция на пиенето та при теб няма да е проблем
та освен по-малко да се нервираш и винаги да има място за още една бира
)) пък другото ще се нареди
)

а за неделя ще гледам да дойда, но още ми е подут глезена и ме боли, ама дано мине до тогава
'бах тази старост-нерадост :П

Жив и здрав... ама то това си е функция на пиенето та при теб няма да е проблем

та освен по-малко да се нервираш и винаги да има място за още една бира

а за неделя ще гледам да дойда, но още ми е подут глезена и ме боли, ама дано мине до тогава

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Да си ни жив и здрав бай Стоене!
Ногу рЕкия,биръ,водкъ и зелйев сок
да изпиеш!

Ногу рЕкия,биръ,водкъ и зелйев сок
да изпиеш!

от свинята лебед не става...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Евала Стоянчооооуууу ! Жив И здрав и още дълги години да си правиш оня готиния финт с прибирането на топката

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Сини свини
1.Мармот-Вратар
2.кМето
3.Пешо
4.Чичката
5.Гарсес
6.Рънърса
еБели-дебели
1.Божката-Вратар
2.Аз
3.Фифо
4.Шурата
5.Велко
6.Тошко
1.Мармот-Вратар
2.кМето
3.Пешо
4.Чичката
5.Гарсес
6.Рънърса
еБели-дебели
1.Божката-Вратар
2.Аз
3.Фифо
4.Шурата
5.Велко
6.Тошко
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Я ке го играем у неделята...мое и отстрани да е ама ке съм там!

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
LIVERPOOOOOOLLLLLL LIVERPOOOOOOLLLLL
ахах...Станка, къде си бе
))))))))))
П.П. Ебати бездарниците сме
ахах...Станка, къде си бе

П.П. Ебати бездарниците сме

Понякога слънцето огрява и кучия гъз
П.П. Верно сте бездарници

П.П. Верно сте бездарници

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Чакайте да напиша и тук как се води касата, че да не стават грешки...
Има две ОТДЕЛНИ каси - едната за сезон 2009-2010 и една за 2010-2011.
Съответно:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=0Agqs-bxietcBdHZieFkxcmVheHhweVRHbWtsSG1XREE&gid=1
и
https://spreadsheets.google.com/pub?key=0Agqs-bxietcBdGpnWEw2WUoxMGw4OGRjTVozSDdSWEE&hl=en&gid=1
Когато някой ми даде пари - гледам дали за 2009-2010 всичко му е чисто и ако не е - ги попълвам парите за 2009-2010... Ако там е чисто ги попълвам за 2010-2011...
Това по-принцип е малко объркващо, защото ми се отваря двойна работа, да проверявам наляво-надясно и т.н. и вероятността да направя грешка се увеличава - за това казвам всеки път да си ги проверявате... А освен това ми отнема и много време (което в момента нямам особено)...
Целта ми е всички да си платят за сезон 2009-2010 за да я затворя окончателно и да започна да се занимавам само с новия сезон...
А и е хубаво да се събират редовно - както го говорихме, когато се събирахме на Чепеларе - първата седмица на месеца всеки да ми дава за да после има пари за мачовете, за топки, за екипи и т.н.... А сега аз давам от себе си за мачовете, Гената дава от себе си за мостри на екипите, а за екипите няма кой да се прецака да даде (освен ако не си ги съберем сами) и не може да ги направим вече цял сезон, което си е срамота от където и да се погледне...
Ааа има и друго - на тези две страници, които споменах по-горе има по един TAB "движения по чл. внос" (съответно http://spreadsheets.google.com/pub?key=0Agqs-bxietcBdHZieFkxcmVheHhweVRHbWtsSG1XREE&gid=4 и https://spreadsheets.google.com/pub?key=0Agqs-bxietcBdGpnWEw2WUoxMGw4OGRjTVozSDdSWEE&hl=en&gid=3 ), в който може да си гледате кой кога ми е дал и да видите дали не съм изпуснал нещо там...
хайде, гледайте ако има някакви грешки - казвайте...
Има две ОТДЕЛНИ каси - едната за сезон 2009-2010 и една за 2010-2011.
Съответно:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=0Agqs-bxietcBdHZieFkxcmVheHhweVRHbWtsSG1XREE&gid=1
и
https://spreadsheets.google.com/pub?key=0Agqs-bxietcBdGpnWEw2WUoxMGw4OGRjTVozSDdSWEE&hl=en&gid=1
Когато някой ми даде пари - гледам дали за 2009-2010 всичко му е чисто и ако не е - ги попълвам парите за 2009-2010... Ако там е чисто ги попълвам за 2010-2011...
Това по-принцип е малко объркващо, защото ми се отваря двойна работа, да проверявам наляво-надясно и т.н. и вероятността да направя грешка се увеличава - за това казвам всеки път да си ги проверявате... А освен това ми отнема и много време (което в момента нямам особено)...
Целта ми е всички да си платят за сезон 2009-2010 за да я затворя окончателно и да започна да се занимавам само с новия сезон...
А и е хубаво да се събират редовно - както го говорихме, когато се събирахме на Чепеларе - първата седмица на месеца всеки да ми дава за да после има пари за мачовете, за топки, за екипи и т.н.... А сега аз давам от себе си за мачовете, Гената дава от себе си за мостри на екипите, а за екипите няма кой да се прецака да даде (освен ако не си ги съберем сами) и не може да ги направим вече цял сезон, което си е срамота от където и да се погледне...
Ааа има и друго - на тези две страници, които споменах по-горе има по един TAB "движения по чл. внос" (съответно http://spreadsheets.google.com/pub?key=0Agqs-bxietcBdHZieFkxcmVheHhweVRHbWtsSG1XREE&gid=4 и https://spreadsheets.google.com/pub?key=0Agqs-bxietcBdGpnWEw2WUoxMGw4OGRjTVozSDdSWEE&hl=en&gid=3 ), в който може да си гледате кой кога ми е дал и да видите дали не съм изпуснал нещо там...
хайде, гледайте ако има някакви грешки - казвайте...
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
не карай пил - стигни жив!

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Така...
Понеже се излагаТЕ като кифладжии, считано то следващият официален мач влизат в сила няколко нови правила:
- играят само и единствено хората които са си платили членският внос
- в игра могат да се появят само хората които предварително са заявили във форума, че ще присъстват на определният мач
- парите за екипите ще ги взема от Гената и докато не се изчистят членските вноски на всички ще играем с каквото имаме
- на този етап няма да се купува нищо ново като екипировка (топка, потници, вратарски ръкавици и прочие...)
И не на последно място: трагични сме, и мисля че е време да се постегнем, че станахме за смях...
Понеже се излагаТЕ като кифладжии, считано то следващият официален мач влизат в сила няколко нови правила:
- играят само и единствено хората които са си платили членският внос
- в игра могат да се появят само хората които предварително са заявили във форума, че ще присъстват на определният мач
- парите за екипите ще ги взема от Гената и докато не се изчистят членските вноски на всички ще играем с каквото имаме
- на този етап няма да се купува нищо ново като екипировка (топка, потници, вратарски ръкавици и прочие...)
И не на последно място: трагични сме, и мисля че е време да се постегнем, че станахме за смях...
долен хранител

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Неделя 14.11.2010 Спортна София
14.00ч. VW Team vs. BMW Power
Всички мърди в 13.30ч. там
С Методи и Пацо съм съгласен!Време е да се организираме малко!
Прилагам няколко графики за треньорския щаб,но внимавайте,че
скоро ще изглеждаме като последната,ако не се стегнеме уеко!
14.00ч. VW Team vs. BMW Power
Всички мърди в 13.30ч. там

С Методи и Пацо съм съгласен!Време е да се организираме малко!
Прилагам няколко графики за треньорския щаб,но внимавайте,че
скоро ще изглеждаме като последната,ако не се стегнеме уеко!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
В четвъртък съм на линия! В събота съм на неделя! Относно вноските по мой спомен само за ноеври не съм дал поради простата причина че нямам киорава стотинка...което ми напомня че Рънърсчето е крайно време да ги изнамери тия парите от чепеларе да ми ги върне! А иначе като имам пара ке опраим вноските!
Последна промяна Knight_Rider на 10 Ное 2010, 12:04, променена общо 1 път

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Knight_Rider написа:В четвъртък съм на линия! В събота съм на линия! Относно вноските по мой спомен само за ноеври не съм дал поради простата причина че нямам киорава стотинка...което ми напомня че Рънърсчето е крайно време да ги изнамери тия парите от чепеларе да ми ги върне! А иначе като имам пара ке опраим вноските!
Като се върна от Холандия ще ти ги върна. Извинявам се. Забравих сега - уикенда, а имах парЕ.
Дечица - четвъртък и неделя няма да идвам на ясла с вас.
Другата седмица съм на линия за тренировъчното мачле, ма Викенда може пак да ме нема.