Търся Crack-ер
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Търся Crack-ер
Трябва ми кракер да свърши една малка работа срещу заплащане!
Тел. 0886969619 или на skype: kendjirocstime
Тел. 0886969619 или на skype: kendjirocstime
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Re: Търся Crack-ер
колега тука няма да намериш много кракери, но взависмост колко е проста работата може и някои дето не е кракер да ти я свърши, но може и да не намериш българин които да успее да ти помогне. Най-добре дефинираи сложността и се насочи към правилния форум.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Общо взето това което трябва да се направи е да не се заключва софта когато се пуснат 4-5 операции една след друга и също така факта, че програмата може да се инсталира само на една машина. Това са двете неща които трябва да се фикснат.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Кажи направо за коя програма става въпрос, че с тва "заключване след 4-5 операции" много заблудено звучи 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Програмата е за заложна къща! В нета няма безплатни такива, затова искам някой да я кракне ама като гледам и с пари нещът!!!!
а колко струва самата програма ? Нали се сещаш,че кракването не е толкова лесна работа понякога си отнема седмици... не е толкова просто.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Абе хора знам, че не е лесно и не съм казал, че е лесно! Преценил съм, че няма да дам толкова пари колкото искат и затова искам някой да я кракне за което ще си платя и независимо колко ще отнеме. Толкова сложно ли нещо казах, че не се разбра какво искам????
Търся кракер който да кракне програмата за което ще си платя! От тук нататък ще обяснявам само на хората които имат интерес да го свършат и да изкарат пари!
Търся кракер който да кракне програмата за което ще си платя! От тук нататък ще обяснявам само на хората които имат интерес да го свършат и да изкарат пари!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Веселин|Василев написа:...няма да дам толкова пари колкото искат
....ще си платя и независимо колко ще отнеме...
Първоначално реши дали ще плащаш или гледаш да минеш тънко/безплатно. Ако е второто бъди сигурен, никой няма да се навие да го направи. Иначе - кажи ми на ЛС коя е тази толкова скришна програма.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Слагайте ключ или трийте!
9 мнения
• Страница 1 от 1