Полицаи и роми в масово сбиване
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Полицаи и роми в масово сбиване
София. Двамата пострадали след инцидент в столичния ромски квартал “Факултета” полицаи са настанени в “Пирогов”, предаде репортер на Агенция “Фокус”. В момента им се оказва медицинска помощ, но състоянието им не е тежко, потвърдиха от пресцентъра на МВР.
Около 20.30 часа в МВР е получен сигнал за отвлечено дете. На сигнала се е отзовал полицейски патрул. В момента, когато са засекли колата, с която най-вероятно е отвлечено детето, те са били нападнати от живеещи в околните къщи. Били са замеряни с камъни, бутилки и други подръчни материали. На местопроизшествието е изпратено подкрепление и в момента ситуацията е овладяна.
Както “Фокус” съобщи, засега се знае, че един гражданин от ромски произход е задържан. Инцидентът е станал в района на последната спирка на трамвай №10 в столицата
www.focus-news.net
Около 20.30 часа в МВР е получен сигнал за отвлечено дете. На сигнала се е отзовал полицейски патрул. В момента, когато са засекли колата, с която най-вероятно е отвлечено детето, те са били нападнати от живеещи в околните къщи. Били са замеряни с камъни, бутилки и други подръчни материали. На местопроизшествието е изпратено подкрепление и в момента ситуацията е овладяна.
Както “Фокус” съобщи, засега се знае, че един гражданин от ромски произход е задържан. Инцидентът е станал в района на последната спирка на трамвай №10 в столицата

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Ето за това мразя циганите!Тия тъпанари стават само за крадци,просяци и изнасилвачи!!!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Гост
-
Re: Полицаи и роми в масово сбиване
Терзийски написа:един гражданин от ромски произход е задържан
Ама "Българин с ромско самосъзнание" звучи доста по-добре, **** им ***** проста

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Точно така, за дето им се дава свобода на тая паплач,сега на нас ще ни се
майката
Много се радвам за всички,които са избягали от тая тъпа държава :!:
П.С. Ако двамата полицаи бяха били ,олигофрена,после щяха да ги осъдят
Мразя тая държава,колкото мразя циганите
Георги Пенчев

Много се радвам за всички,които са избягали от тая тъпа държава :!:

П.С. Ако двамата полицаи бяха били ,олигофрена,после щяха да ги осъдят

Мразя тая държава,колкото мразя циганите

Георги Пенчев
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Penchev написа:Мразя тая държава,колкото мразя циганите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
начи има едно понятие "циганска работа"
то си е много точно за пореден път се убеждавам в тва
на обекта има едни цигани дет едно говорат др вършат точно тва имам в предвид
а то пенчев що трее да се махаш като не ти изнася то сички дет не им изнася ако се махнат в тая държава ще останат само политиците мутрите и циганите
тия проблеми трее рано или късно да се разрешат и циганите да се изселат в индия при другите джамуги 
то си е много точно за пореден път се убеждавам в тва
на обекта има едни цигани дет едно говорат др вършат точно тва имам в предвид

а то пенчев що трее да се махаш като не ти изнася то сички дет не им изнася ако се махнат в тая държава ще останат само политиците мутрите и циганите

Аз все съм се чудил,гадните мангасари винаги са искали права като на всички останали,а накрая излиза така че имат по големи права от нас българите дето си живееме в родината,и някви циганиори ни се качват на главите.Като искат права като на всички останали,почват да учат на 7години,завършват средно,влизат във ВУЗ или казарма и работа,както е положението при нас!!!Те цял живот ни киснат на гърба,плащаме данъци,те само гонят някакви помощи заради които ние се лишаваме от нещо,защото парите отиват за гадните мангали а не за нещо друго по нужно,те само крадат бият и т.н и после права нямали,човек трябва да си заслужи правата.Както е тръгнало в България почва да става все по трудно за българина,а за циганина турчина и т.н все по добре!!! После що бягаме от тука,ми че ко да праиме??? ВСИЧКИ ЦИГАНИ ДА СЕ ИЗБИЯТ ДО КРАК!!!
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
да а и сички имат по 5++ деца,не ползват ли к****и тия боклуци не че съм расист ама от сичко най-много мразя циганите 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Това за ромите е стар и наболял въпрос
...каквото и да се каже е излишно и коментирано много пъти но факта си е факт,
който не трябва да се подмине с лека ръка
.....аз имам чувството, че се опитват да всеят някакво мощ, сила или единство
...знам ли
.....което е равно на провал но както и да е
.... и пак стигаме до проблема наречен ПОЛИТИЦИ (дЪРЖАВА) 

Абе тея цигани не ви ли писна да ги говорите... Ся гледам тука БТВ в "Факултето" не искали да гледат сините лампи. Мама им проста. Кфи са тея истории. Да се изнесат всички да си напраат ена държава Мангалия и да видим тогава кой ще ги издържа като само деца моат да правят. Ще умрат от глад до 1 година всичките.

In Ban We Trust!
Penchev написа:Точно така, за дето им се дава свобода на тая паплач,сега на нас ще ни семайката
![]()
![]()
![]()
Много се радвам за всички,които са избягали от тая тъпа държава :!:![]()
![]()
П.С. Ако двамата полицаи бяха били ,олигофрена,после щяха да ги осъдят![]()
![]()
![]()
Мразя тая държава,колкото мразя циганите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
НАПЪЛНО СЕ СЪГЛАСЯВАМ С ТЕБ.
1:Свободата е за всички- лошо няма- но и задълженията са за всички... Там куца работата и затова на нас ще продължава да ни се

2: И аз се радвам за тея дето избягаха, но развалят мнението за страната ни.... Не че мнението и без циганите е много положително, но те ни дозакопават
3:Полицаите щяха да ги осъдят, да ги уволнят и да дават пари на олигофрена... Държавата направо се подиграва с нас...
4:Мразя държавата и циганите, но си харесвам страната и ще остана Макар и да се мъча...
BMW & RAMMSTEIN RULES

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2