И отново за Маляките..
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: И отново за Маляките..
Демирев написа:Как бързо и тактично подмина момента със запушването. Не е истина как гледаш само от собствената си камбанария.
Кое гледам.. при условие че всички спират така.. и си оставят номера.. можеше да звънне и да слезем да мръднем колата.. а тя е точно пред нашия вход.. ама тъпата гъркиня направо на полицията звъни..

uricatoli написа:Демирев написа:Как бързо и тактично подмина момента със запушването. Не е истина как гледаш само от собствената си камбанария.
Кое гледам.. при условие че всички спират така.. и си оставят номера.. можеше да звънне и да слезем да мръднем колата.. а тя е точно пред нашия вход.. ама тъпата гъркиня направо на полицията звъни..
Човек, и ти да видиш някакъв чуждоземен номер с "+" отпред, ще се замислиш дали да звъниш на него , може па да е некой импулсен

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
в конкретния случай не може много да им се сърдиш... може колите да са на едно семейство, на съседи, на хора където тръгват заедно, и т.н.... ти си с чужда регистрация, не очаквай, а и никой не е длъжен, да ти звъни...
по другия въпрос обаче... това с номерата... значи ти ако беше риба, с бастун щеше да се хващаш... нямаш право да се движиш без номер, да не говорим без номера
... и никакви извинителни бележки не важат
... не знам какви ти ги е говорил митничара, обаче първия полицай щепе да те улепи веднага, даже виц щяха да измислят в твоя чест... колата само на платформа... имай го в предвид и за по-нататък...
по другия въпрос обаче... това с номерата... значи ти ако беше риба, с бастун щеше да се хващаш... нямаш право да се движиш без номер, да не говорим без номера

Владо написа:в конкретния случай не може много да им се сърдиш... може колите да са на едно семейство, на съседи, на хора където тръгват заедно, и т.н.... ти си с чужда регистрация, не очаквай, а и никой не е длъжен, да ти звъни...
по другия въпрос обаче... това с номерата... значи ти ако беше риба, с бастун щеше да се хващаш... нямаш право да се движиш без номер, да не говорим без номера... и никакви извинителни бележки не важат
... не знам какви ти ги е говорил митничара, обаче първия полицай щепе да те улепи веднага, даже виц щяха да измислят в твоя чест... колата само на платформа... имай го в предвид и за по-нататък...
Владо,в маляка ленд е национална традиция да карат без номера.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
GVT написа:Владо написа:в конкретния случай не може много да им се сърдиш... може колите да са на едно семейство, на съседи, на хора където тръгват заедно, и т.н.... ти си с чужда регистрация, не очаквай, а и никой не е длъжен, да ти звъни...
по другия въпрос обаче... това с номерата... значи ти ако беше риба, с бастун щеше да се хващаш... нямаш право да се движиш без номер, да не говорим без номера... и никакви извинителни бележки не важат
Владо,в маляка ленд е национална традиция да карат без номера.Куките не ги барат.
така е.. точно полицая в Солун ми го каза.. каза дори че мога да мина границата.. дори гръцкия митничар отиде в митницата да пита кво става.. голям идиотщина.. а номера който бях лепнал с големи цифри на предния джан беше Гръцки а не български.. Глобата от 40е беше най-малкия проблем.. Проблема е че първо идва патрулка.. смъква номера и вика да ти вдигат колата и тя си заминава.. глобата беше платена 20 мин след това в първата поща..
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
за у нас говоря ... там явно това не им прави впечатление
... но тук са те оактували на секундата ...

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Владо написа:за у нас говоря ... там явно това не им прави впечатление... но тук са те оактували на секундата ...
е то у нас.. веднага на място.. а там разправия..

Много гадна история , колега.И на мен ми предстои скоро пътуване до Солун.А за тая гъркиня , която не ти се е обадила нямам думи.Трябва да има толерантност между шофьорите,независимо откъде са.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Е аз па за тва съм си ламинирал едни хартиени номера спИциално и с комплименти за гръчките манафи. Като мина границата си го лепвам за 3 минути на мястото на предния и си перкам
досега не са го барали, ама че барат мекия

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа:Е аз па за тва съм си ламинирал едни хартиени номера спИциално и с комплименти за гръчките манафи. Като мина границата си го лепвам за 3 минути на мястото на предния и си перкам![]()
![]()
![]()
Като ти изкъртат задния с козия крак май ти ще бараш мекия

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
GVT написа:E34 написа:Е аз па за тва съм си ламинирал едни хартиени номера спИциално и с комплименти за гръчките манафи. Като мина границата си го лепвам за 3 минути на мястото на предния и си перкам![]()
![]()
![]()
Като ти изкъртат задния с козия крак май ти ще бараш мекия![]()
![]()
Не си виждал колко "нежно" ги къртат пед.растите номерата.
Явно помниш Темата

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хайде сега да обърнем нещата-ставаш сабалянта и гледаш нек'в гръцки манаф е паркирал пред твоята кола с нек'в номер на мобилен телефон,и си викаш-ей ся ше го разпоря,щото милицията идва бързо и има закон че веднага ше го махнат...значи ако некой каже че ше звънне на номера оставен на гадния грък и нема да се обади на примерно стройната и бързодействаща система на кат-ше го нарека лъжец и лицемер...
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Е.Димитров написа:Хайде сега да обърнем нещата-ставаш сабалянта и гледаш нек'в гръцки манаф е паркирал пред твоята кола с нек'в номер на мобилен телефон,и си викаш-ей ся ше го разпоря,щото милицията идва бързо и има закон че веднага ше го махнат...значи ако некой каже че ше звънне на номера оставен на гадния грък и нема да се обади на примерно стройната и бързодействаща система на кат-ше го нарека лъжец и лицемер...
Аз казвам, че ше звънна на номера.Особено, ако бързам.Ако никой не вдигне, тогава звъня, където трябва.Макар че на 01.01.2010 г. сутринта тръгвам към гаража си в Разлог, за да си изкарам колата и

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
в гърция фатката с номера е постоянна и традиция. всички си оставят телефоните по колите! не е да се е сетил един или двама. за това е гадно ,че е постъпила така ,щото всички така правят там и няма начин да не го знае...! там и колите се оставят по паркингите с ключовете /въпреки ,че аз не посмях
/ за да могат да си ги местат и да не се запушват...
така че лелята е постъпила гадно ,нарочно и преднамерено....просто е видяла ,че е български номер и е изревала като заклана,за да бере ядове заека. случвало се е мен да ме запуши трети ред...повтарям трети ред коли като съм спрял на улицата и просто отивах да пия още едно кафе наблизо и ги чаках да се мръднат....не съм минал с ключа по вратите им ,както обикновено се прави тука...
така че гръцката леля-

така че лелята е постъпила гадно ,нарочно и преднамерено....просто е видяла ,че е български номер и е изревала като заклана,за да бере ядове заека. случвало се е мен да ме запуши трети ред...повтарям трети ред коли като съм спрял на улицата и просто отивах да пия още едно кафе наблизо и ги чаках да се мръднат....не съм минал с ключа по вратите им ,както обикновено се прави тука...
така че гръцката леля-

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Е.Димитров написа:Хайде сега да обърнем нещата-ставаш сабалянта и гледаш нек'в гръцки манаф е паркирал пред твоята кола с нек'в номер на мобилен телефон,и си викаш-ей ся ше го разпоря,щото милицията идва бързо и има закон че веднага ше го махнат...значи ако некой каже че ше звънне на номера оставен на гадния грък и нема да се обади на примерно стройната и бързодействаща система на кат-ше го нарека лъжец и лицемер...
да ама доколкото разбрах маляките само са му свалили номера,не са му депортирали колата,такак че проблема със запушването остава,не знам тая ква мазохистка е при положение че може да си реши проблема с 1 позваняване и 5мин. тя избира 1 позваняване и....колата може и утре да си я махна и чак тогава да разбера че съм без номера и съм пречил изобщо
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3