Да извадим КАТ от храстите!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Да извадим КАТ от храстите!

Мнение от saleen » 08 Ное 2010, 19:09

Вместо да вадят КАТ от храстите да вземат умните глави да се запитат дали на въпросните храсти изобщо мястото им е край пътя, защото идва зима, ще има снегонавявания и всеки един храста става на пряспа и си ..ало мамата, щото иначе кво става напъва се планината, ражда мишка, ама тъй е, щото тия умнотии ги мъдрят хора, които никога не са спирали за проверка автомобил.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 08 Ное 2010, 22:59

Аз мисля, кат ги хвана прикрити, да ида ги погна с техните лафове-"Ам ко ше прайм ся"? Да взема да звънна на шефа ви а? И айде 20лв по богат :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от custom_clutch » 08 Ное 2010, 23:49

А другия особено тънак момент е с работното им време. Как точно аз да съм сигурен че не са частници? Или по скоро ударници? Душици доработват си. :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Ное 2010, 0:04

Dpy написа:Аз мисля, кат ги хвана прикрити, да ида ги погна с техните лафове-"Ам ко ше прайм ся"? Да взема да звънна на шефа ви а? И айде 20лв по богат :mhihi:

Никак не е лоша идея :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Само си подреждам всичко необходимо за което може да се заядат в багажника - демек крикове, крушки жилетки и тн, останалото всичко изрядно, фаровете регулирани, гумите с грайфер, стъклата светли, и ги почвам :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 09 Ное 2010, 1:20

Е па ако случайно ти открият нещо нередно, ставате квит :bchug: и по живо по здраво без лев за никого :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 09 Ное 2010, 9:53

Днеска на ботевградско, патрулката даже беше с пуснати фарове да се вижда отдалеч :mhihi: Ма единия и беше изгорял, са да хванат и да се самоглобят :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 09 Ное 2010, 10:52

Кучетата си лаят, кервана си върви! Всичко ще си е по старому според мен! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Предишна

Назад към Извън Темата