Добро Change бюро в София?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Добро Change бюро в София?

Мнение от feel » 09 Ное 2010, 12:10

Колеги,някой може ли да сподели за Change бюро,което имат що годе хубав обменен курс като цяло.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Добро Change бюро в София?

Мнение от dimithur » 09 Ное 2010, 12:12

Като цяло, ходи в некоя банка най-добре
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 09 Ное 2010, 12:18

dimithur написа:Като цяло, ходи в некоя банка най-добре

глупости!

1. До банка "ДСК" срещу градинката на театър "Ивана Вазов".

2. На Витошка в посока от южния парк към пилоните на 50м преди пилоните има, един платен паркинг в дясно. Точно до него. Вратата е от към страната на паркинга, а не гледа към Витошка.

3. Другия вариант е подминаваш паркинга, стигаш пилоните и от ляво ти спирката на трамвая. Точно след нея правиш ляв в посока пете кюшета/по трамвайните релси на ляво/ и след 15м от лявата страна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 09 Ное 2010, 12:20

Все пак зависи за каква валута, щото хърватски куни няма в банките :mhihi:

Кво му има на чейнджа на Граф Игнатиев, аз екзотични валути оттам съм пазарил винаги и курса е 6+
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 09 Ное 2010, 12:26

deyan-enchev написа:Все пак зависи за каква валута, щото хърватски куни няма в банките :mhihi:

Кво му има на чейнджа на Граф Игнатиев, аз екзотични валути оттам съм пазарил винаги и курса е 6+

Принципно там е добра оферта,но все пак някъде може да има нещо по-изгодно,за това и питам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Ное 2010, 12:32

там на графа и на магурата кадето беше едно време са единствените чеинч бюра кадето винаги си има опашки,преполагам има защо

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 09 Ное 2010, 12:38

Ако си от младост или там някъде, до пазара на Младост 1, от ляво точно зад спирката посока бул. Ал. Малинов, май "мист" беше. /там може да договаряш курс, зависи кви суми/.

Другото е Младост три, до общината срещу сладкарница неделя, пак в блока зад спирката. Блока с мтел.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 09 Ное 2010, 12:44

тръгваш от патриарха по витошка към съдебната палата, мисля, че втората пряка в дясно. Огромни букви пише Всички валути. Много доволен, купуват и продават всякви валути по всяко време и курса е добър. В самата пряка е втория обект, не на витошка.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 09 Ное 2010, 13:11

kiko написа:там на графа и на магурата кадето беше едно време са единствените чеинч бюра кадето винаги си има опашки,преполагам има защо

:yes: Но и банката и сигурно място
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530d xDrive

Мнение от M3-CSL » 09 Ное 2010, 13:15

Пробвай в "Никар", адреса е "Граф Игнатиев" 36. Ние бачкаме от време на време с тях. Обаждат добри курсове и бачкат с каквито се сетиш валути :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 09 Ное 2010, 13:18

M3-CSL написа:Пробвай в "Никар", адреса е "Граф Игнатиев" 36. Ние бачкаме от време на време с тях. Обаждат добри курсове и бачкат с каквито се сетиш валути :)

Аз със тях работя,и принципно съм доволен,но проверявам и за по-добри оферти ако има.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530d xDrive

Мнение от M3-CSL » 09 Ное 2010, 13:28

feel написа:
M3-CSL написа:Пробвай в "Никар", адреса е "Граф Игнатиев" 36. Ние бачкаме от време на време с тях. Обаждат добри курсове и бачкат с каквито се сетиш валути :)

Аз със тях работя,и принципно съм доволен,но проверявам и за по-добри оферти ако има.

Явно си колега, та едва ли ще ти кажа нещо ново, но те курсовете във всяко по-голямо бюро подлежат на коментар според количеството на валутата. Ако въртиш постоянно пари, пък били те и не толкова много можеш да договориш нещо с тях.
*Сега им гледам курса на еврото и да ти кажа трудно ще намериш по-добър курс дори и в банка и дори и за голямо количество евро :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 09 Ное 2010, 13:42

M3-CSL написа:
feel написа:

Явно си колега, та едва ли ще ти кажа нещо ново, но те курсовете във всяко по-голямо бюро подлежат на коментар според количеството на валутата. Ако въртиш постоянно пари, пък били те и не толкова много можеш да договориш нещо с тях.
*Сега им гледам курса на еврото и да ти кажа трудно ще намериш по-добър курс дори и в банка и дори и за голямо количество евро :mhihi:

Аз работя с долари,да при голяма сума в зависимост от търсенето,предлагат по-добри цени от обявените.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 09 Ное 2010, 15:18

deyan-enchev написа:Все пак зависи за каква валута, щото хърватски куни няма в банките :mhihi:

Леле ,какво дърво е с тия Хърватски куни :bang: Тази година като се прибирах ,ме мързеше там да си сменям остатъка и ги смених тука на половината от стойността
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 09 Ное 2010, 16:13

vlad0 написа:
2. На Витошка в посока от южния парк към пилоните на 50м преди пилоните има, един платен паркинг в дясно. Точно до него. Вратата е от към страната на паркинга, а не гледа към Витошка.

Ей тоя и за мене е най.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Следваща

Назад към Извън Темата