Студентски заем!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Re: Студентски заем!

Мнение от HeBePeH » 09 Ное 2010, 19:17

По-добре един джет кредит за 1500 , и си готов
там неотказват :mhihi: освен ако си на 17-се :D
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 09 Ное 2010, 20:10

Супер са Жет кредита, таман кат земеш 1500, ще върнеш 2500 :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 09 Ное 2010, 20:31

Аз питах няколко големи банки за студентски кредит и навсякъде отговорът беше - при нас нама такова нещо...
иначе и аз бих теглил да си платя оставащите ми два семестъра по 500лв + държавния изпит 250 :(
ехх тази магистратура мн пари бе :banghead:
:)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Ное 2010, 20:42

моето мнение е че това което мислиш да направиш е безсмислена глупост.

не се навирай между шамарите за... нищо.

ако толкова искаш караш по-добра кола- продай си твоята, вземи си заема за които говориш и си купи с общите пари по-добра кола за да имаш да "покажеш" нещо срещу парите които си похарчил/взел на заем.

а така както описваш нещата- не мисля, че си на положение да пръскаш пари за приумици.

успех
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 09 Ное 2010, 20:52

Мисля че няма да стане. Парите които отпускат за студентски заем се превеждат ДИРЕКТНО на университета, в които си посочил че искаш да учиш. Ако ти отпуснат кредита ти тези пари няма как да ги пипнеш ;) . Поне така беше преди 1 2 години.

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 09 Ное 2010, 20:55

за пореден път казвам разполагам сяка седмица с пари но просто ако не зема от някъде на куп парите немога да ги стискам тия които ми остават все ги харча за некви глезотийки за колата!
относно това парите могат да се земат ако си с поръчител май!трява да не ти е държавата гарант!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 09 Ное 2010, 21:07

Нищо лично и изобщо не се заяждам, ама ми се вижда супер нереална ситуацията. Парите дето ги имаш всяка седмица и ги даваш за колата колко са? звучи ми като че говориш за 30-50 лева (200 на месец)... ако за по 200 на седмица (800 на месец) итересно каква е тази Е36-ца в която се набиват по 800 на месец....

Съвет - налягай си парцалите с тези заеми, защото нямаш представа кога ще се обърне положението и да знаеш че банките в България не са толерантни ама хич. Не ги ебе кризи, безработици, икономики и т.н. те си взимат своето.

Щом 1500 са ти проблем да ги събереш, значи че нямаш толкова сериозни доходи. Според мен всяка жаба да си знае гьола - не се хвърляй в подобни филми за няма нищо

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 09 Ное 2010, 21:12

Escape написа: не се хвърляй в подобни филми за няма нищо

Това е и моето скромно мнение ;) И както каза един колега, няма да ти излезе 1500лв, не се знае колко ще е цялата история...
А по отношение на Джет, или с карта да плащаш подобни авантюри- просто не си го помисляй ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 09 Ное 2010, 21:22

по темата-един или двама от родителите задължително трябва да е поръчител,нз кой ще ти е(мисля че каза приятел),но ако не си казал на вашите няма как да стане без да знаят

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Мнение от Bimmer_E36 » 09 Ное 2010, 21:43

Това БМВ да имаш е голяма краста :mhihi:
Винаги идва малко... :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от angel_lalov » 09 Ное 2010, 21:49

може да се заключи темата!ще се ходи до банката исках просто ако някой го е правил да сподели!а не някой да дава акъл дали да го правя или не!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 09 Ное 2010, 22:15

Споко пич аз ще ти дам инфо и то точно на 100 процента,поради причината,че жена ми тегли такъв кредит скоро.Та банките които отпускат такъв кредит са няколко-дск,цкб,алфа(там е само за бригада ако ходиш) и още една или две са само.В дск ще искат подпис от родител и поръчител.Мойта жена изтегли от цкб кредита и там искат само поръчител със сигурен доход,такси за разглеждане на документи няма има само при отпускането ако са те одобрили,лихвиният процент се определя от сумата и времето за което взимаш заема като може да имаш гратис период докато учиш,но тогава лихвата ти е по-голяма.Поръчителят ти трябва да му остава чист доход над 300 лв.без неговите заеми(ако има такива)и твойта вноска,също така и е желателно да няма кредитни карти защото тогава смятат че може в всеки един момент да изтегли парите от тях и тогава смятат и евентуалната вноска по тях от заплатата му.Трябва и уверение,че си студент и да пишеш че ти трябват парите примерно за издръжка и учебници.Парите не е задължително да се превеждат в университета ти може да ги вземеш и кеш наведнъж,но тогава лихвата ти е по-голяма.Ами това се сещам за сега ако те интересува нещо питай
Изображение

Аватар

Мнение от angel_lalov » 09 Ное 2010, 22:28

:bowdown: :bowdown: :bowdown: !е това се казва отговор!значи поръчителя го имам!това не е проблем!само проблема остана че имам на изплащане продукт който имам да давам 200 лева!но като дръпна заема ще го покрия!ако е проблем мога да го покрия и преди това знаеш ли нещо по въпроса и до колко време става!и с коя банка ми препоръчваш

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 09 Ное 2010, 22:31

а що не идеш на една бригадка за 4-5 месеца ще изкараш за доста повече от моторетка и няма да имаш заем... аз имам заем от 20 годишен и ти казвам, че хич не е приятно но...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 09 Ное 2010, 22:46

angel_lalov написа::bowdown: :bowdown: :bowdown: !е това се казва отговор!значи поръчителя го имам!това не е проблем!само проблема остана че имам на изплащане продукт който имам да давам 200 лева!но като дръпна заема ще го покрия!ако е проблем мога да го покрия и преди това знаеш ли нещо по въпроса и до колко време става!и с коя банка ми препоръчваш

Продукта си го плати изцяло,защото банките имат обща система нещо като кредитен регистър и в момента в който ти въведат егн-то ти излизат всички заеми и задължения на куп,но не пише кое към коя банка е и по колко ами общо.Така,че тия пари ще излязат,а е хубаво да си но нула.Аз след обстойното проучване което направих покрай зеама и разговори с познати банкерки избрах цкб за студентски зеам.Но пак ти казвам най-важен е поръчителя.
А доколкото дали си заслужава по-скоро недей,но ако си се решил вече пък какво толко са 1500 пари се изкарват и връщат
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата