ало.. метълите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

ало.. метълите?

Мнение от alx » 10 Ное 2010, 0:06

я да ви видя сега- тариа или анет?

:mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: ало.. метълите?

Мнение от Maverick_VS » 10 Ное 2010, 0:09

Луд ли си - TARJAAAAA :bowdown: :bowdown: :bowdown: - не съм метал, даже съм доста далеч от това понятие, но Nightwish с Tarja ги обожавам! От Анет -> само Bye Bye Beautiful ;)

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 10 Ное 2010, 0:13

Koя па е тая анет (ми*ет :mhihi: ) . Мен ми звучи като някоя посредствена кънтри певица. Найтуиш бяха Найтуиш заради Тариа ... са не ги знам какво са, нямам и желание да ги слушам :mrgreen:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 10 Ное 2010, 0:15

Тариа неа равна.

ПС: Аз се определям като музикално прасе - всичко слушам.
ПСПС: Аве и без нея имат 2 песни дето стават :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Ное 2010, 0:25

bye bye beautiful ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Ное 2010, 0:26

dimithur написа:Koя па е тая анет (ми*ет :mhihi: ) . Мен ми звучи като някоя посредствена кънтри певица. Найтуиш бяха Найтуиш заради Тариа ... са не ги знам какво са, нямам и желание да ги слушам :mrgreen:

не забравяй, че повечето песни са писани са тариа и нейния "обхват"... каквото е писано за анет- анет го пее много силно ;)

тариа има много въртящ момент докато анет се върти на 14к оборота.. въпрос на стил и глас :mrgreen:

само казвам...
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Ное 2010, 0:33

steeN написа:bye bye beautiful ;)

да.. amaranth... изобщо всичко от "dark passion play" и след това...

тариа е страшен глас, но е прекалено школуван (оперно) и на моменти ми идва много... поне на мене.

мисълта ми е че и двете си имат преимущества и като пеят песни за писани за тях- звучат добре всяка за себе си...

да не говориме че като хора тариа изглежда че е самозабравила се патка ;) ма то дивите (дива- мн.число) са така...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Ное 2010, 0:37

Те това е глас :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Ное 2010, 0:39

http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14 :)
фен съм и на Анет по убава е :mrgreen: и както каза алекс песните писан иза нея си ги пее как си требе разцепва,и беше и време групата да поеме по нов път
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 10 Ное 2010, 0:42

alx написа:тариа има много въртящ момент докато анет се върти на 14к оборота.. въпрос на стил и глас :mrgreen:

само казвам...

Хахаха е това ме разби - има много логика в сравнението и като се замисля е много вярно, ама колкото пъти го прочета и само на зверски смях ме избива :mhihi: . Иначе според мен просто Тариа ги правеше уникални именно с нейната оперна школовка - сега с Анет са едни от всичките, някак си :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 10 Ное 2010, 0:46

чисто субективно естествено, но да точно. не знаех как да го напиша, прекалено оперен глас?, изпъкваше някакси в песните и наистина идваше в повече. предполагам че дори останалите от групата са се чувствали на заден план за да я пуснат тая песен (bye bye beautiful). в интерес на истината с тази песен ми привлякоха сериозно вниманието.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 10 Ное 2010, 0:54

Де да знам, нещо тия по новите метъл групи немогат да ми харесат толкова. Освен Godsmack и някое друго изключение и Drowning pool ама и те се пишат стари вече.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 10 Ное 2010, 0:56

шведите са много силни. но хайде да не развалям темата, ако искаш мога да ти метна няколко на лични.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 10 Ное 2010, 1:05

Малко са ми лигави ама определено Тайра :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 10 Ное 2010, 1:06

steeN написа:шведите са много силни. но хайде да не развалям темата, ако искаш мога да ти метна няколко на лични.

Метни, ако се отнася до мене, ако не - пак метни :lol: :bchug:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Следваща

Назад към Извън Темата