искам да си купя БМВ моля ви помогнете ми
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: не се базикам просто нямам кещ а искам да си взема на изплаш
DJMartoO написа:кажете си мнението за едно 318 и тъмно син металик седан за 6999 от мобиле бг автокъшата е до хилтън
Щом е тъмно син металик много ще ти харчи , те тия тъмните коли ги грее слънцето и им дърпа от батериите , заеби

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- DJMartoO
- Потребител
-
- Кара: e36 320i coupe
- Мечтае да кара: бмв е46 М3Csl
аиде стига де престанете да се ебавате
искам да си взема на изплашане
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: искам да си купя БМВ моля ви помогнете ми
DJMartoO написа:ами искам да си взема на изплащане бмв е46
Човека май верно иска да си вземе е46

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
DJMartoO написа:ами искам да си взема на изплащане бмв е46 модел 2001 г тумно син мет за 6999 318и но нз дали си струва не мога да пусна линка от мобиле.бг иначе бих помогнал
Ако тези 600 лв. идват всеки месец могат да бъдат документно доказани, като ежемесечен доход от заплата или наем от пълнолетно лице, ще се намери Авто-Къща, която да даде бaзово Е46 318 1999г., на изплащане, но ще има и първоначална вноска от поне 35% - към 2700 лева за такъв стар автомобил.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
BTW момчето е сериозно. Вече разбрах.
Si non confectus, non reficiat.
- DJMartoO
- Потребител
-
мерси за разбирането просто нешо ми се бъгна лаптопа и не мо
а за храненето нп . харесах си в мобиле.бг едно бмв 318 и 2001 година тъмно син металик седан за 6999 лж ама нешо климатроника не духа а свети и работи иначе . знам зашото вече го карах и така .но нз цената как е спорен вас???????
- DJMartoO
- Потребител
-
Демирев написа:DJMartoO написа:ами искам да си взема на изплащане бмв е46 модел 2001 г тумно син мет за 6999 318и но нз дали си струва не мога да пусна линка от мобиле.бг иначе бих помогнал
Ако тези 600 лв. идват всеки месец могат да бъдат документно доказани, като ежемесечен доход от заплата или наем от пълнолетно лице, ще се намери Авто-Къща, която да даде бaзово Е46 318 1999г., на изплащане, но ще има и първоначална вноска от поне 35% - към 2700 лева за такъв стар автомобил.
искам аз от сега понеже нямам 18 да си го капарирам и всеки месец да давам по около 500лв и като направа 18 това което остава да се доплати за 1 год мах
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
- DJMartoO
- Потребител
-
именно а през това време което го изплашам докато направа 18 ше ми дават документ колко пари кога съм дал .другия варян е е36 320 и ама мн харчи а и като всеки нормален човек искам нещо ново
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Недей от толкова млад, да се прекарваш с тия лизинги и изплащания. Че като свикнеш, един ден ще се окаже ,че остатъка от живота си ще прекараш в изплащане на лихви. Лизинга е измислен да прецака човек.
Ако ще дължиш пари на някой то поне да си ги взел за нещо смислено, а не за стара кола.
Ако ще дължиш пари на някой то поне да си ги взел за нещо смислено, а не за стара кола.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
DJMartoO написа:Демирев написа:DJMartoO написа:ами искам да си взема на изплащане бмв е46 модел 2001 г тумно син мет за 6999 318и но нз дали си струва не мога да пусна линка от мобиле.бг иначе бих помогнал
искам аз от сега понеже нямам 18 да си го капарирам и всеки месец да давам по около 500лв и като направа 18 това което остава да се доплати за 1 год мах
На непълнолетни не се дава нищо на изплащане!
Само бургаските лихвари дават пари на всеки срещнат и след 30 дена, ако не си ги върнал с 400 % лихва, идват да приберат нотариалното за апартамента.
Може да се вземе бавареца на името на баща ти/майка ти, на 17 г. и на твое име - няма как да стане сега.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Като му отговорих в темата в Е46 подфорума, незнаех, че така стоят нещата
Много ми е интересно откъде 17 годишен ще има по 500лв. на месец чисти само за... вноска, отделно за ядене, обличане, училище, гаджета, дискотечки и прочие
Може, да, мама и тате... но ако е така, то те ще се заемат с това, надали ще го оставят да се оправя сам... 

Много ми е интересно откъде 17 годишен ще има по 500лв. на месец чисти само за... вноска, отделно за ядене, обличане, училище, гаджета, дискотечки и прочие

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo

Човек не си мисли че като е с по малък мотор ще е по икономично,точно обратното е!
Оставете го малко да се поизкаже,вие го нахранихте тука

- ves_v8
- Потребител
-
- Кара: Виенското метро
- Мечтае да кара: BMW E46 coupe
На мене ми се вижда малко безмислено да плащаш една година за кола, която ще стои и няма да се кара. Колата ще застои. А и има нещо друго, че след една година този автомобил със сигурност ще бъде на по-ниска цена. По смислено ми се вижда, ад си заделяш парите всеки месец и когато станеш на 18 да имаш някъква сума, с която да разполагаш за закупуването на лек автомобил. БМВ Е46, било то и 316 за първа кола на мен лично ми се вижда да ти е нанагорно, ако мислиш да я поддържаш сам. Все пак при цена от 2.30 лв за литър бензин
а колата не е само бензин, има такси и консумативи по-добре да вземеш нещо по-ефтино да свикнеш с шофиорлъка. Например Е36 също е чудесен автомобил, могат да го потвърдят поне няколко стотин човека тук, както и аз като бивш собственик. Позаинтересуваш се колко струват всички такси и неща които задължително плащаш на година за Е46, която си харесал, раздели ги на месец и прецени как ще е спрямо твоите възможности. Но с 600лв в ръката да питаш за Е46

а колата не е само бензин, има такси и консумативи по-добре да вземеш нещо по-ефтино да свикнеш с шофиорлъка. Например Е36 също е чудесен автомобил, могат да го потвърдят поне няколко стотин човека тук, както и аз като бивш собственик. Позаинтересуваш се колко струват всички такси и неща които задължително плащаш на година за Е46, която си харесал, раздели ги на месец и прецени как ще е спрямо твоите възможности. Но с 600лв в ръката да питаш за Е46

BMW E39 530D... ein Flugzeug
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Що не вземеш да ги спестяваш една година тия 600 лв на месец, че като навършиш 18 да се напериш с 7200 лв и да тръгнеш из автокъщите
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5