На Бензиностанция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 540i

На Бензиностанция

Мнение от kobrata_levski » 11 Ное 2010, 13:00

Колеги, едно приятелче ми звъня притеснен, че сипал бензин за около 30 лева на незнам коя бензиностанция и Уж забравил да плати... Това било преди 3 дни. Може ли да му дойде някаква призовка като са видяли номера или нещо друго ? :|
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: На Бензиностанция

Мнение от dimithur » 11 Ное 2010, 13:04

100% са му видяли номера, щото на всяка читава бензиностанция има камери, дето снимат точно кой зарежда. Да ходи да си ги плати, шото вероятно ще го пуснат в полицията за издирване и ще го водят кражба и ще загази вероятно доста ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Ное 2010, 13:24

И аз забравих да платя на една бензиностанция,дъра-бъра си правихме с бензинджията и така,но помолих по-късно приятел да мине и да плати че вече пътувах към друг град,не за нещо ами удържали са ги от бензинджията тея пари,а хората там получават доста ниски заплати,по-добре да мине и да си плати защото е страшно грозно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Ное 2010, 13:37

Да отива и да си плаща :!: Това са некви 30лв.......
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 34

Мнение от Munich Machine » 11 Ное 2010, 13:43

До човека си е, ако го е замислил ще си понесе риска и евентуалните последствия.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 34

Мнение от Munich Machine » 11 Ное 2010, 13:44

Признат грях е половин грях, но не и пред закона. Кражбата си е кражба.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Ное 2010, 13:49

Е.Димитров написа:И аз забравих да платя на една бензиностанция,дъра-бъра си правихме с бензинджията и така,но помолих по-късно приятел да мине и да плати че вече пътувах към друг град,не за нещо ами удържали са ги от бензинджията тея пари,а хората там получават доста ниски заплати,по-добре да мине и да си плати защото е страшно грозно

тва е най-тъпото в ситуацията щото собственика не е вътре никога
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 11 Ное 2010, 14:41

Случвало ми се е и на мен такова нещо да не си платя газ за 40лв :mhihi: като бях с предишната ми кола. Точно като заредих ми се обадиха спешно и в бързината забравих да платя и излетях под тревога. В последствие ме бяха пуснали даже за издирване от полицията, но понеже се водя на 1 адрес, а живея на друг, така и не ме открили. Съвсем случайно след около 2 месеца пак минах да заредя на същата бензиностанция и служителката ми каза, че миналия път като съм зареждал не съм платил и съм пуснат за издирване :shock: :mhihi: , чак тогава зацепих и се сетих че наистина съм излетял без да платя. Естествено си платих дължимото и всичко беше ок.
Та по принцип и за дребни пари да става въпрос те пускат за издирване моментално. Един познат в районното до нас ми беше казвал че на ден постъпват по 10тина сигнала за неплатено гориво....незнам като има камери как си мислят, че ще изкярат некой литър гориво и колко ли ще са на далавера :mhihi: ........

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 11 Ное 2010, 15:01

То може и никой да не е разбрал,че не е платил.... Като засекат на края на смяната,момчето,което е било на смяна ще излезе -30 лева....
Вместо да те кара да пускаш теми и т.н. не е ли по-добре да иде да си ги плати,щото ако не иде излиза,че не е "забравил" да плати,а е съвсем целенасочено :winky:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 11 Ное 2010, 15:10

Yanko Petrov написа:То може и никой да не е разбрал,че не е платил.... Като засекат на края на смяната,момчето,което е било на смяна ще излезе -30 лева....
Вместо да те кара да пускаш теми и т.н. не е ли по-добре да иде да си ги плати,щото ако не иде излиза,че не е "забравил" да плати,а е съвсем целенасочено :winky:

Tц, ще го засекат веднага, като некой друг зареди на същатата колонка и отиде да си плати на касата ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 11 Ное 2010, 15:13

dimithur написа:
Yanko Petrov написа:То може и никой да не е разбрал,че не е платил.... Като засекат на края на смяната,момчето,което е било на смяна ще излезе -30 лева....

Tц, ще го засекат веднага, като некой друг зареди на същатата колонка и отиде да си плати на касата ;)

Може може,в БГ не знам,ама тука съм работл доста време на бензиностанция,парите се плащат на човека,който сипва,имало е случаи дето някой не плаща и като излезнеш на края на смяната минус,никой не те пита кво-що..... удържат ти от заплатата....

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 11 Ное 2010, 16:05

Да ходи да си плаща приятеля ти, че аз преди 10-тина години нощувах в районното, защото заредих за 5лв и забравих да си платя. На всичко отгоре 2ма приятели бяха с мен в колата когато ни спряха.. и те намазаха безплатна нощувка, нищо че не бяха с мен когато заредих :mhihi:

Преди 2-3 седмици също гледах едни красавци с Нисан Патрол на ОМВ-то на бул. България, бяха ги закопчали точно поради тази причина. Само дето тези тарикати са го правели редовно, без да подозират че бензиностанциите си разпращат снимчици на тея дето не си плащат :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 11 Ное 2010, 16:18

:OT: то това си е хит. Крадат ти предния номер и хайде на някоя бензиностанция до горе бенз.
Верно че е кокошкарска работа, но ...

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 11 Ное 2010, 16:29

Аз най-обичам към края на седмицата в пиковите часове да зареждам на шел или омв на цариградско-като се зареди една километрична опашка, заставам сипват ми да кажем 70-80 лв и оня докато зарежда влизам вътре, купувам си кола от половин литър и докато стигна до касата и платя колата става тотално мазало и ходи разбери после кой не си е платил :mhihi: , но вече по- рядко го правя ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 11 Ное 2010, 17:05

kemakozeE36 написа:Аз най-обичам към края на седмицата в пиковите часове да зареждам на шел или омв на цариградско-като се зареди една километрична опашка, заставам сипват ми да кажем 70-80 лв и оня докато зарежда влизам вътре, купувам си кола от половин литър и докато стигна до касата и платя колата става тотално мазало и ходи разбери после кой не си е платил :mhihi: , но вече по- рядко го правя ;)

И какво има толкова трудно да се разбере, вижда се коя колонка не е платено и кой е сипвал там. И веднага става ясно,че си ти...

Следваща

Назад към Извън Темата