Помощ за куче...!!??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Re: Помощ за куче...!!??

Мнение от VesoPesa » 11 Ное 2010, 18:20

Coulthard написа:Весо :) любовник е а ? :)

ти да му видиш физйономията... :weed:

п.с.: търсим му гадже :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Мнение от Anfiro » 11 Ное 2010, 20:14

Колега, един съвет от мен - ако купуваш куче, каквото и да е, търси добър развъдник. Да, по-скъпо е, но ще ти е мирна главата. Разгледай в http://www.dog.bg, ще намериш доста информация. Лабрадорът е отличен избор! Дано си намериш куче, което да обичате ти и семейството ти и то да обича вас! Успех!
P.S. Има една скала за интелигентност на кучетата (правена е на базата на това колко повторения са нужни на животното за да научи команда) ето и първите 10:
1.Border Collie 2.Poodle 3.German Shepherd 4.Golden Retriever 5.Doberman Pinscher 6.Shetland Sheepdog 7.Labrador Retriever 8.Papillon 9.Rottweiler 10.Australian Cattle Dog и т.н.
Това като доказателство, че изборът ти на порода е добър. А колкото за разликата между голдън ретривър и лабрадор ретривър:
Изображение Мисля, че е очевидно... ;)
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от alberto11 » 11 Ное 2010, 20:39

Дам,ние като взехме нашият мечок,цените на ретривърите в БГ бяха по 500лв,ние него го взехме за 1000лв от Унгария,но разликата в класата и вида е огромна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 11 Ное 2010, 20:54

Ето го моят красавец
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 12 Ное 2010, 22:12

Hito написа:
feel написа:Всъщност специално за Лабрадори и Ретривъри,само от чужбина(Унгария,Германия),ако се търси качество....иначе и от Бг взимай.Но наистина разликата е осезаема 99% от ретривърите,които виждам не приличат на нищо по тази причина.

Напълно съм съгласен с теб колега .....,НО на мен не ми трябва изложбено куче.
Искам просто домашен любимец които да радва мен и семейството ми .
От 25 години насам имам само Немски овчарки.... и след кончината на последната реших ,че е време за промяна относно породата.

Не знам защо сменяш немска овчарка с лабрадор но ако е за да е бяло ,то кучето, което ти трябва е швейцарска овчарка .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Предишна

Назад към Извън Темата