И отново за Маляките..
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: И отново за Маляките..
Моля,не ме разбирайте грешно,аз всъщност ако някой ме запуши и след малко мине и каже "извинявайте" съм готов и с бира да го почерпя,всеки който ме е засичал по улиците и ми е махнал с ръка за извинение после-веднага ми е минавало,даже изпитвам някакво уважение към човека,става ми приятен,но това което виждам в българите като манталитет-ей Бога ми,ако беше разрешено поставянето и изтрелване на ракети от автомобилите или една мънинка катречничка 50 калибър-всеки щеше да си сложи и въобще немаше да се чуди дали да натисне копчето...
Тука,щото сме тъпа държава и милицията идва бързо само ако има да земе 50 кинта и за това не опираме до милицията,казах хипотетично,че българина ако разполагаше с бързодействаща милиция-никой не би се поколебал да накаже натрапника,нема значение българин или марсианец-отма го е праснал...после ще му се разлее една блага усмивка зад стъклото на тъпата му кола...
Тука,щото сме тъпа държава и милицията идва бързо само ако има да земе 50 кинта и за това не опираме до милицията,казах хипотетично,че българина ако разполагаше с бързодействаща милиция-никой не би се поколебал да накаже натрапника,нема значение българин или марсианец-отма го е праснал...после ще му се разлее една блага усмивка зад стъклото на тъпата му кола...
Е.Димитров написа:гледаш нек'в гръцки манаф е паркирал пред твоята кола с нек'в номер на мобилен телефон,и си викаш-ей ся ше го разпоря,щото милицията идва бързо и има закон че веднага ше го махнат...значи ако некой каже че ше звънне на номера оставен на гадния грък и нема да се обади на примерно стройната и бързодействаща система на кат-ше го нарека лъжец и лицемер...
Колкото и да ги презирам като цяло дебелогъзестите гърчоля, преди да викна милиция задължително ще направя няколко неща:
1. Ще разпитам някой наблизо (ако има някой разбира се) дали знае нещо
2. Ще ритна гумите няколко пъти да се разпищи алармата на гъррчоляшкия автомобил
3. Ще вкарам яки бибитки на моята кола за 1-2 минути, така че да наизлязат по балконите хората
4. Ще звънна на телефона
Дори при най-бързата милиция, тия 4 неща (ако дадат резултат разбира се) са 99.73% са по-бързи от милицията.

И да викам полиция - при положение, че мога да реша проблема много по-бързо и да не си губя времето - значи да съм долен гръцки педерунгел най-общо казано

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Дабе,ти земи си надуй клаксона тъкмо когато съм приспал детето (за ся немам дете де) или съм легнал да си почивам и ела да видиш сеир...
Иначе това което е направила женицата от повествуванието на колегата е правилна европейска законова постъпка,това твоето(не мисля че точно ти би надул клаксона но примерно) е селско-малоумно българска история...
Що аз като се прибера пред блока и обикалям и оглеждам на някого да не преча ,да не му е тесно когато се опитва да си влиза в колата и дори когато съм супер уморен и ми се спи-ше я закарам другаде колата а некой колеги ше гледат у входа да я мушнат че да им е "под ръка"...
Иначе това което е направила женицата от повествуванието на колегата е правилна европейска законова постъпка,това твоето(не мисля че точно ти би надул клаксона но примерно) е селско-малоумно българска история...
Що аз като се прибера пред блока и обикалям и оглеждам на някого да не преча ,да не му е тесно когато се опитва да си влиза в колата и дори когато съм супер уморен и ми се спи-ше я закарам другаде колата а некой колеги ше гледат у входа да я мушнат че да им е "под ръка"...
Е.Димитров написа:земи си надуй клаксона тъкмо когато съм приспал детето (за ся немам дете де) или съм легнал да си почивам и ела да видиш сеир...
Пфффф, ти ако си ми съсед нема да смея да пръдна на балкона, че ша ме съдиш после за морални щети

Сериозно - говоря за бял (делничен) ден, когато всички хора са в движение (или поне будни

Е.Димитров написа:Иначе това което е направила женицата от повествуванието на колегата е правилна европейска законова постъпка,това твоето(не мисля че точно ти би надул клаксона но примерно) е селско-малоумно българска история...
Бате, идеята на клаксона е точно да привлича внимание

Иначе е верно, че внимание може да се привлича по мноо селски начин

Но използването на клаксона за целите и при условията, които обясних по-горе, мисля, че е съвсем уместно

А за "правилната европейска постъпка" май малко се пооливаш ми се струва

Все едно кучето на съседа да се изака пред твоята врата и ти вместо да приемеш извинението му или да му дадеш да го изчисти - да го съдиш, щото това е "правилната законовата постъпка"

Интересна работа стана.
Верно, 'земи вечерта някой като те е запушил се разсвири(колегата я е запушил вечерта, доколкото разбирам), па после гледай хората к'во правят.
А за европейската постъпка - примера с кучето е много правилен. Айде ако може да не сме такива европейци, а? Първо сме хора, после европейци, гърци или бушмани.
Верно, 'земи вечерта някой като те е запушил се разсвири(колегата я е запушил вечерта, доколкото разбирам), па после гледай хората к'во правят.
А за европейската постъпка - примера с кучето е много правилен. Айде ако може да не сме такива европейци, а? Първо сме хора, после европейци, гърци или бушмани.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Ryapoff написа:Интересна работа стана.
вечертя спряхме.. а случката се разви на сутринта..
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3