На Бензиностанция
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: На Бензиностанция
Да знам го това ама аз предложих да им оставя нещо за гаранция,че ще се върна.Но явно съм им вдъхнал доверие,а и наистина се почувствах неудобно от неловката ситуацията и са видяли,че не се правя на луд
И сега предварително бъркам в джоба преди да вляза в бензиностанцията 

8.32
kemakozeE36 написа:Не ме разбирайте погрешно, не искам да се заяждам с никой , но мисълта ми беше съвсем друга, става въпрос не за това какво съм направил и колко често се случва, а затова, че не е 100% сигурно че могат да изловят някой.Тези номера ги правех докато имах газ, защото по-бързо се зарежда, и докато платя се зареждаха с газ още поне 10-на коли и просто нямаше начин да се разбере кой не си е платил, но сега с бензина не смея да го правя този номер.
Както и да е, хайде със здраве и бензин да има в излишък
Евала ! ГолЕм си !
Т'ва като излезе възможност да се прояви дребен/клошарски тарикатлък винаги трябва да се възползваме от възможността, нали ?

Ем газчица- тънкана, ем без пари...яко кеф !

Как пак не си сложил газ се чудя ?
Като заредиш фор фрии мини и през нЕкой хранителен магазин в навалицата да вземеш нещо дребно за похапване и нЕкое редбулче... да има какво да консумираш докато показваш възможностите на бегачката.
Само като ти гепнат халогенките, огледалцата или нещо друго от колата да не ревнеш, просто се е появила такава възможност за някой друг твой колега и той се е възползвал...к'во лошо има...
kemakozeE36 написа:Не ме разбирайте погрешно, не искам да се заяждам с никой , но мисълта ми беше съвсем друга, става въпрос не за това какво съм направил и колко често се случва, а затова, че не е 100% сигурно че могат да изловят някой.Тези номера ги правех докато имах газ, защото по-бързо се зарежда, и докато платя се зареждаха с газ още поне 10-на коли и просто нямаше начин да се разбере кой не си е платил, но сега с бензина не смея да го правя този номер.
За пръв път чувам за бутилка 80л, и за колонка на газ която нулирва без да си платил ...
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
GRIPEN написа:kemakozeE36 написа:Не ме разбирайте погрешно, не искам да се заяждам с никой , но мисълта ми беше съвсем друга, става въпрос не за това какво съм направил и колко често се случва, а затова, че не е 100% сигурно че могат да изловят някой.Тези номера ги правех докато имах газ, защото по-бързо се зарежда, и докато платя се зареждаха с газ още поне 10-на коли и просто нямаше начин да се разбере кой не си е платил, но сега с бензина не смея да го правя този номер.
Евала ! ГолЕм си !
Т'ва като излезе възможност да се прояви дребен/клошарски тарикатлък винаги трябва да се възползваме от възможността, нали ?![]()
Ем газчица- тънкана, ем без пари...яко кеф !
Как пак не си сложил газ се чудя ?
Като заредиш фор фрии мини и през нЕкой хранителен магазин в навалицата да вземеш нещо дребно за похапване и нЕкое редбулче... да има какво да консумираш докато показваш възможностите на бегачката.
Само като ти гепнат халогенките, огледалцата или нещо друго от колата да не ревнеш, просто се е появила такава възможност за някой друг твой колега и той се е възползвал...к'во лошо има...
Да нищо лошо няма те я окрадоха цялата нали дай да крадат от мен пък аз да си купувам.Е нема да стане, като ми откраднат халогенките или огледалцата, аз ще си ги намеря лесно още повече, че имам и каско, та хич недей да ме плашиш.Познай през какво ми е за тая кола

За 80 литровата газова ще кажа само, че руснаците са велики

kemakozeE36 написа:,,,,,,,,,,,
Да нищо лошо няма те я окрадоха цялата нали дай да крадат от мен пък аз да си купувам.Е нема да стане, като ми откраднат халогенките или огледалцата, аз ще си ги намеря лесно още повече, че имам и каско, та хич недей да ме плашиш.Познай през какво ми е за тая колаа тия дето продават нафта и бензин на тънко, купувате си нали(предимно дизелджиите)ама и тя е крадена ма нали я взимам на 1,80 не на 2,43 си викате.Хайде стига моля ви се.
За 80 литровата газова ще кажа само, че руснаците са великиИмаше и 90 литра, но не влезна в багажника
ма ти сега от 9 кладенеца ше донесеш вода, за да оправдаеш измекярщината си....

хуу, откраднал си....на кой ли не се е случвало...ма грозното в случая е, че си се изтъпанчил пред целия форум и се биеш в гърдите "вижте ме колко съм велик" ...схващаш ли?
чудно ми е като те хванат и те сгънат като дърводелски метър дали пак ше пишеш с гордост "откраднах, ма си получих заслуженото" ....

kemakozeE36 написа:Да нищо лошо няма те я окрадоха цялата нали дай да крадат от мен пък аз да си купувам.Е нема да стане, като ми откраднат халогенките или огледалцата, аз ще си ги намеря лесно още повече, че имам и каско, та хич недей да ме плашиш.
Пхаха...да те плаша ?
"Намирай" си каквото и от където искаш, нито ти нито твоята кола са ми нЕкакъв кахър та да ги мисля и да "плаша". Нямам бензиностанция, нямам БМВ, живееш (слава богу) доста далече от мен, та пресечни точки надали ще имаме та познай колко си ми през.....

Ходи по тъмно набавяй си необходимото, риска от гризване на дръвцето все пак си е твой.
Времето за плашене и възпитание е отминало безвъзвратно....отдавна си си "изградил" ценностна система и навици...
kemakozeE36 написа: а тия дето продават нафта и бензин на тънко, купувате си нали(предимно дизелджиите)ама и тя е крадена ма нали я взимам на 1,80 не на 2,43 си викате.Хайде стига моля ви се.
Ако обичаш да не ме причисляваш към твоята категория "купувачи".
Да наистина си купувам бензин, отивам на бензиностанцията наливам 100 октана, отивам до касата (представи си да!) и не си купувам Кола-Кола а си плащам налятото гориво!
Някак си ми е под достойнството да влизам в графата "дребни тарикати" (тук може да се използва и по-силно определение) за няколко литра бензин....
Meжу другото това което цитираш, с купуването на такова гориво...надявам се отчиташ факта, че има някакво КУПУВАНЕ....а не изнизване по терлици след като си си сипал...
Последна промяна GRIPEN на 16 Ное 2010, 19:29, променена общо 1 път
- kemakozeE36
-
-
Е па плащай щом имаш пари в повече, не знам какво толкова е станало, че 2 пъти съм сипал безплатно, ако на всеки един от вас му напълнят до зъбите бензин няма ли да се радва а кажи ми.Човек трябва и такива дни да има не мислиш ли?Не сме германци, българи сме и сме така устроени, че да извличаме аванта един от друг, пък нека те ощетява непрекъснато държавата, нека крадат от теб па ти си плащай колкото трябва
за съжаление това е истината пък вие си ме хранете колкото искате.

kemakozeE36 написа:Е па плащай щом имаш пари в повече, не знам какво толкова е станало, че 2 пъти съм сипал безплатно, ако на всеки един от вас му напълнят до зъбите бензин няма ли да се радва а кажи ми.Човек трябва и такива дни да има не мислиш ли?Не сме германци, българи сме и сме така устроени, че да извличаме аванта един от друг, пък нека те ощетява непрекъснато държавата, нека крадат от теб па ти си плащай колкото трябваза съжаление това е истината пък вие си ме хранете колкото искате.
Човек теб през първите 7-10 години от живота ти са те отървали тотално някъде на "самоотглеждане и самовъзпитание"!

Мслех да го направя ама очевАдно няма смисъл да ти коментирам умозаключенията....

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
kemakozeE36 написа:Е па плащай щом имаш пари в повече, не знам какво толкова е станало, че 2 пъти съм сипал безплатно, ако на всеки един от вас му напълнят до зъбите бензин няма ли да се радва а кажи ми.Човек трябва и такива дни да има не мислиш ли?Не сме германци, българи сме и сме така устроени, че да извличаме аванта един от друг, пък нека те ощетява непрекъснато държавата, нека крадат от теб па ти си плащай колкото трябваза съжаление това е истината пък вие си ме хранете колкото искате.
Докато има такова мислене и то се среща масово... оправията ни е през крив макарон.
Не се наемам да коментирам изобщо

E34, E38
КамикадзеЕ36, да знаеш само, че има един физичен закон, известен като трети закон на Нютон, който гласи:
На всяка действаща сила в една затворена система противодейства равна по големина и обратна по посока сила.
Казано иначе, на всяко твое действие има същото противодействие в обратна посока. Това е най-важния закон който съм научил и до сега винаги се е потвърждавал в живота. Така че горивото дето си изкярил със сигурност ще си го платиш по един или друг начин, а тва че сме били българи и сме устроени да извличаме аванта един от друг е пълна глупост, ТИ си българин-измекяр и вярваш, че трябва да извличаш аванта от останалите българи, аз не искам да извличам аванта от никой, както и никой да извлича от мен. И не купувам крадени вещи, защото знам, че някой е супер преебан заради шибания крадец и знам какво е да ми откраднат нещо на мен. Призовавам ви да не спонсорирате шибаните крадци да вършат работата си, колкото по-малко се купува от тях толкова по-малко те ще крадат...
На всяка действаща сила в една затворена система противодейства равна по големина и обратна по посока сила.
Казано иначе, на всяко твое действие има същото противодействие в обратна посока. Това е най-важния закон който съм научил и до сега винаги се е потвърждавал в живота. Така че горивото дето си изкярил със сигурност ще си го платиш по един или друг начин, а тва че сме били българи и сме устроени да извличаме аванта един от друг е пълна глупост, ТИ си българин-измекяр и вярваш, че трябва да извличаш аванта от останалите българи, аз не искам да извличам аванта от никой, както и никой да извлича от мен. И не купувам крадени вещи, защото знам, че някой е супер преебан заради шибания крадец и знам какво е да ми откраднат нещо на мен. Призовавам ви да не спонсорирате шибаните крадци да вършат работата си, колкото по-малко се купува от тях толкова по-малко те ще крадат...
- kemakozeE36
-
-
Аз този закон го знам много добре и съм го изпитал на моя си гръб, което е причината да правя такива неща РАЗБИРАШ ЛИ или трябваше всичко до сега да напиша с главни букви та поне един от вас да разбере какво искам да кажа.Нито един от вас не вникна в написаното от мен, а един от вас се хвана за нещо и останалите като стадо овце почнахте да ме храните.Ок, от тук нататък аз повече няма да коментирам измекяр неизмекяр тва е положението, сипвам си колкото искам и за колкото искам, правя си каквото си искам а вие нямате власт да ми се бъркате в живота ДА ВИ Е ЯСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Кога ще ходим на някоя бензиностанция да ми заредиш 80 литра газ, по-бързо от 80 литра бенз 
Поне като ще лъжеш, прави го както трябва.
Невиждам какво има да ти вникнем в това, че си откраднал нам си кво.
И кво, ние нямаме власт да ти се бъркаме в живота, ма ти имаш да се бъркаш в живота на бензинджията а ?

Поне като ще лъжеш, прави го както трябва.
Невиждам какво има да ти вникнем в това, че си откраднал нам си кво.
И кво, ние нямаме власт да ти се бъркаме в живота, ма ти имаш да се бъркаш в живота на бензинджията а ?

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
kemakozeE36 написа:...
(х)ем си тъп, (х)ем си чук...
а освен това си и крадец
дано ти нашокат рЕпата, та да се осафериш малко

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kemakozeE36
-
-
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Какво го налазихте.То е ясно че лъже като циганин,а вие се палите