Летиш с 200 на пътя – плащаш и си тръгваш....
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Munich Machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 34
Re: Летиш с 200 на пътя – плащаш и си тръгваш....
Винаги ще има корупция. С говорене нещата няма да се оправят.

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Munich Machine написа:Винаги ще има корупция. С говорене нещата няма да се оправят.
А с мълчане още повече

- trance4life
- Потребител
-

Няма книжка няма респект пари имаш ли си карай както искаш!
Пълна простотия,тея хора защо не влизат по форумите да четат да видят хорското мнение
:)
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Munich Machine написа:Накрая се оказва, че когато си на път приготвяш 50 на цяло и караш без ядове и както си искаш.
бе не съм сигурен,че насякаде ше мине тва 50 на цяло . аз за превишена скорост 46++ давах 400 и му ги тиках в джоба и не ги земаха пък незнам

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Вчера ме спряха естесвтено с 31 км/ч над ограничението (за което съм си изцяло сам виновен!) Та въпроса ми е някой знае ли колко ще излезне акта и колко точки ще ми вземат?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Чл. 182. (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водач, който превиши разрешената максимална скорост в населено място, се наказва, както следва:
4. за превишаване от 31 до 40 км/ч - с глоба 150 лв. и 1 месец лишаване от право да управлява моторно превозно средство + 7 к.т.;
(2) Водач, който превиши разрешената скорост извън населено място, се наказва, както следва:
4. за превишаване от 31 до 40 км/ч - с глоба 100 лв. и 1 месец лишаване от право да управлява моторно превозно средство + 7 к.т.;
4. за превишаване от 31 до 40 км/ч - с глоба 150 лв. и 1 месец лишаване от право да управлява моторно превозно средство + 7 к.т.;
(2) Водач, който превиши разрешената скорост извън населено място, се наказва, както следва:
4. за превишаване от 31 до 40 км/ч - с глоба 100 лв. и 1 месец лишаване от право да управлява моторно превозно средство + 7 к.т.;
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
BMW_RIDER написа:Ако щете ме хокайте, но аз съм за тази промяна. Така ще се съберат повече пари. Второ и без това който е превишил с над 50 или въобще не спира на полицията, или им плаща солидно, за да си запази книжката, или си си има връзка в кат която да му управи проблема. Айде за шофиране пиян, или ако си минал с 200 пред някое училище разбирам. Ама както на един приятел му взеха книжката за малумното ограничение 40 на три лентов празен път пред арена младост е пълна тъпотия.
Най-трезвото изказване

trance4life написа::ranting: Вместо да увеличат глобите за пияни те си измислят така законите,че пари да влизат в хазната!!!![]()
...
Пълна простотия,тея хора защо не влизат по форумите да четат да видят хорското мнение
Бе аз само 2 неща да ти кажа:
- На тия дето пият и карат (с нормална скорост) - ония трезвите с превишената скорост са им виновни. Изобщо всеки вика "Другия е по-виновен от мен, що не накажете първо него, а се заяждате с мен?!"

- Ако политиците се съобразяваха с мненията във форумите...

- obvinqemiq djo
- Потребител
-
Аз съм за глобите,много мнения чета, че тука даваш 150 там даваш още толкова и накрая като се бие тотала,какво излиза че си дал на куките над хилка,примерно.Само че това няма как да стане при повечето хора в нашата държава,защото рейсърите са много,а баровците малко.Знаете ли колко повече боли и колко по поучително би било ако те стръскат с пари отколкото месец без книжка,особенно при по младите на 18-19 год събрали 1000-2000 хил,къде от майка и татко къде от рожденни дни и си купили евтина кола в която има бенз.за 10-15лв и изведнъж бам 400лв глоба или 150 рушвет.Защото замислете се в трафика скъпите возила са 10 процента най-много, а летящите голфове и 320-ки,астри и т.н са в пъти повече,а всяка кола вдига над сто,няма значение в града или извън него.
понякога човек удря греда,ама русото си е русо
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Принципно от една страна е добре,щото ще си имаш книжка,щото иначе караш 1,2-5 месеца без,както нашия шофьор във фирмата взеха му я за скорост и 2 месеца без караше с по 50 лв в джоба,кво да прави трябва да яде и тои.
Аз мисля,че сега ще наслагат яко камери за скорост,и ще ни щават яко,което рано или късно щеше да се случи,но сега ще приберат повечко кинти,щото ако взимат книжките,в София ще стане пусто по пътищата,а сега сичко ще е Ок ще дължим по 1-2 К и готово
Аз мисля,че сега ще наслагат яко камери за скорост,и ще ни щават яко,което рано или късно щеше да се случи,но сега ще приберат повечко кинти,щото ако взимат книжките,в София ще стане пусто по пътищата,а сега сичко ще е Ок ще дължим по 1-2 К и готово

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
obvinqemiq djo написа:Аз съм за глобите,много мнения чета, че тука даваш 150 там даваш още толкова и накрая като се бие тотала,какво излиза че си дал на куките над хилка,примерно.Само че това няма как да стане при повечето хора в нашата държава,защото рейсърите са много,а баровците малко.Знаете ли колко повече боли и колко по поучително би било ако те стръскат с пари отколкото месец без книжка,особенно при по младите на 18-19 год събрали 1000-2000 хил,къде от майка и татко къде от рожденни дни и си купили евтина кола в която има бенз.за 10-15лв и изведнъж бам 400лв глоба или 150 рушвет.Защото замислете се в трафика скъпите возила са 10 процента най-много, а летящите голфове и 320-ки,астри и т.н са в пъти повече,а всяка кола вдига над сто,няма значение в града или извън него.
Да това имах впредвид. Не се залъгвайте всеки втори си мисли ,че е баровец, но всъщност тия които имат възможност да плащат по 100 лв на ден за глоби са много по малко от 10 % даже и 1 незнам дали има. А дори и на тях им се свиди. Така ,че по високи глоби си е едно горе долу добро решение за скоростта.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ако могат да ги събират тези пари, да... но само тогава. щото като караш без книжка и направиш нещо ще боли страшно много (няма гражданска, няма каско)... и така или не караш или караш без и си примерен. така си го представям аз.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Извинявам се, ама това прието ли е или само предложение....и ако е прието оставали си акт над 31 км/ч??
Най-тъпото според мен в този закон ще е ,че на 3-тото провинение да ти взимат книжката...Ами ако тези три пъти съм превишавал скоростта с не повече от 4-5км да ме оставят без книжката просто ми се вижда абсурдно.До сега съм имал 2 фиша ,единият беве за 2км над ограничението ,а вторият за 5км и сега ако има още един какво оставам без книжка...

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4