Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров

Мнение от P1tbuL » 14 Ное 2010, 17:55

А сега колеги след края на сезон 2010 кажете, вие "за кого" бяхте?
Според мен Фетел е много бърз но беше абсолютно незаслужено, защото Алонсо имаше доста преднина по точки и накрая работата я обърка да не кажа най- младия ама най- неопитния... к' во по дяволите правеше Петров пред Алонсо? :banghead:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров

Мнение от SKISA » 14 Ное 2010, 18:00

щях да ръкопляскам ако беше уебър....! въпреки ,че екипа много по-малко го подкрепяше,че съотборника му го удряше и какви ли не глупости му се случваха за мене е по-добрият пилот.
иначе бях за алонсо.
нещо не мога да включа руснака кога смени гуми и как се оказа пред испанеца...
всъщност алонсо се прецака сам на старта като изпусна третото място и после скапана тактика и лош късмет, намесили се и други неща и в крайна сметка имаме най-младият световен шампион.
правя евала на ред бул и отбора ,който сътвориха само за 6г.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 14 Ное 2010, 18:03

SKISA написа:щях да ръкопляскам ако беше уебър....! въпреки ,че екипа много по-малко го подкрепяше,че съотборника му го удряше и какви ли не глупости му се случваха за мене е по-добрият пилот.
иначе бях за алонсо.
нещо не мога да включа руснака кога смени гуми и как се оказа пред испанеца...
всъщност алонсо се прецака сам на старта като изпусна третото място и после скапана тактика и лош късмет, намесили се и други неща и в крайна сметка имаме най-младият световен шампион.
правя евала на ред бул и отбора ,който сътвориха само за 6г.....

напълно съм съгласен с теб че алонсо сам се прецака... а петров смени гумите в началото, алонсо попадна в трафик, забавиха го и петров излезна пред него. абе не ми се връзва това развитие на нещата... фетел кви простотий направи тая година не е истина... още си е хлапе... нека се радва на победата но трябва да порасне

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 14 Ное 2010, 18:06

Според мен по-добрият победи в крайна сметка
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 14 Ное 2010, 18:12

в крайна сметка ,който държи титлата начи я е заслужил....! квито и предпочитания да имаме - това е положението и трябва да го признаем.....! много ако-та ,много ама ,дали ,обаче в крайна сметка малкия е шампион. да са си оплели кошницата другите от преди ,та да не се налага в последния старт да се решава!
честита титла на фетел! :|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 14 Ное 2010, 18:14

Евалата на Петров, че издържа цяло състезание на атките на един бивш световен шампион. Е тва ако не е железна психика!?! Са колкото и да си кривите душата, Фетел си заслужавеше да е първи, а в Алонсо няма капка спортсменство, а такива хора са ми противни. Трябва да може и да се пада, ма испанския палячо не го владее тва и скоро нема да повтори титла :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 14 Ное 2010, 18:18

я да ми подскажеш кое не му е спортсменското на алонсо.... :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 14 Ное 2010, 18:25

Заповеди от бокса в следствие, на което спечели състезание, и какво подяволите искаше от Петров след финала. Човека си кара супер и не е длъжен да му прави реверанси щото той се борел за титлата!

Аватар

Мнение от SKISA » 14 Ное 2010, 18:33

да припомня ли колко заповеди имаше и към маса и към барикело едно време!?!?
тва е отбор, неприятно е ,но е тъпо да ги забраняват. и тва не е решение на пилота ,а на отбора.
а иначе след финала явно изпуши,не го оправдавам , но руснака кара с рено ,фетел и той ,така че нормално да му пречи.....!
още нещо-тук беше опасно да се атакува ,както би се атакувало през сезона ,защото отпадането слага края на всичко. сигурен съм ,че ако беше през сезона алонсо да беше отнесъл рендето като куцо пиле ,но го беше страх от удар....
всички се пазеха много от съприкосновение в тоя старт.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 14 Ное 2010, 18:52

нито на кубица нито на петров мястото им е пред алонсо... има си пилоти и пилоти... не може цяла година да си назад и да прайш ''хълкове'' на монца :mhihi: и в последното състезание да се перчиш на човека с най- голеи шансове за титлата... не ше изпуша ами и шамар ше му омаам да ходи да одари още 2 водки и да се замисли за коя година кара във F1 и дали е по добър от алонсо...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F25 2.0d

Мнение от Niki__ » 14 Ное 2010, 18:57

P1tbuL написа:нито на кубица нито на петров мястото им е пред алонсо... има си пилоти и пилоти... не може цяла година да си назад и да прайш ''хълкове'' на монца :mhihi: и в последното състезание да се перчиш на човека с най- голеи шансове за титлата... не ше изпуша ами и шамар ше му омаам да ходи да одари още 2 водки и да се замисли за коя година кара във F1 и дали е по добър от алонсо...

Еми според теб какво... Да бяха отбили встрани и да го пуснат ли?Честито на Фетел макар ,че аз бях за Уебър.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 14 Ное 2010, 18:58

P1tbuL написа:нито на кубица нито на петров мястото им е пред алонсо... има си пилоти и пилоти... не може цяла година да си назад и да прайш ''хълкове'' на монца :mhihi: и в последното състезание да се перчиш на човека с най- голеи шансове за титлата... не ше изпуша ами и шамар ше му омаам да ходи да одари още 2 водки и да се замисли за коя година кара във F1 и дали е по добър от алонсо...

:kuku: Викаш да даде десен мигач и да отбие, за да може Алонсо да се бори за титлата :mhihi: . Като е толкова по- добър пилот да го беше изпреварил...ама нъцки - то бива фенщина, ама твойто минава граници ;). Това е съзтезание и всеки си се бори за позиция - кой имал шансове, кой нямал...Именно в такива моменти си личи кой заслужава и кой не ;)

едит: хаха колегата горе ме е изпреварил :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F25 2.0d

Мнение от Niki__ » 14 Ное 2010, 18:59

Maverick_VS написа:

:kuku: Викаш да даде десен мигач и да отбие, за да може Алонсо да се бори за титлата :mhihi: . Като е толкова по- добър пилот да го беше изпреварил...ама нъцки - то бива фенщина, ама твойто минава граници ;). Това е съзтезание и всеки си се бори за позиция - кой имал шансове, кой нямал...Именно в такива моменти си личи кой заслужава и кой не ;)

:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 14 Ное 2010, 19:02

Напълно неразумно и неправилно е да се определя кой колко заслужава титлата по това колко опит и години има!!! Все едно Владо Арабаджиев от догодина да влезе във Ф1 и да започне да печели, а ние да го плюем щото е млад и неопитен :kuku: Фетел има хъс, има самочувствие, има и ТАЛАНТ... вроден!!! Трули колко години вече кара? Колко победи има? И сега къде е? В разпадащ се Лотус :mhihi: За простотии по пистите пък изобщо да не говориме, защото Фетел не е единствения, който прави такива...
За Петров също пишете пълни глупости! Няма пилот, който да подари място ей така. Бори се до последно и не е длъжен на никой! Алонсо да ходи да се оплаче на арменския поп!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 14 Ное 2010, 19:06

Maverick_VS написа:

просто не ми се връзва как пилот който все кара на задни позиций изведнъж на секундата почва да кара с темпото на алонсо да речем... примера ти го давам с хълкенбърг и оня странен пол позишън който даде... иначе честито на фетел :)

Следваща

Назад към Извън Темата