Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Алонсо и Фетел... и малко Витали Петров

Мнение от Владо » 15 Ное 2010, 0:54

относно ред бул и отборната тактика май има леко приложение в това състезание...
пусках много пъти разговора на уебър в 51-та обиколка... не се разбира много заради коментаторите тука, но накрая му дадоха карт бланш да атакува алонсо... 4 обиколки преди края...
не може да не се забележи, че уебър се возеше общо взето след бокса... ако елегантно са му намекнали да не дразни алонсо, и това може да е изиграло някаква роля за фалшивата увереност у ферари... като видяха в ред бул, че алонсо и да изпревари петров, кубица е далеч напред, "отвързаха" уебър... но късно де...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 15 Ное 2010, 1:32

Владо написа:относно ред бул и отборната тактика май има леко приложение в това състезание...
пусках много пъти разговора на уебър в 51-та обиколка... не се разбира много заради коментаторите тука, но накрая му дадоха карт бланш да атакува алонсо... 4 обиколки преди края...
не може да не се забележи, че уебър се возеше общо взето след бокса... ако елегантно са му намекнали да не дразни алонсо, и това може да е изиграло някаква роля за фалшивата увереност у ферари... като видяха в ред бул, че алонсо и да изпревари петров, кубица е далеч напред, "отвързаха" уебър... но късно де...

Не знам... Алонсо определено имаше някакъв проблем защото в последната серия от обиколки започна много да излиза в зоната за сигурност и изобщо не беше тоя Алонсо който съм гледал да речем на Монца или на Сингапур. Дали му дойде в повече напрежението или настройките на колата на бяха в ред за Яс Марина не знам, но определено се представи зле. А за Ред Бул мога само добри неща да кажа... като изключим глупостите на Фетел ако не се лъжа в Турция, то представянето им като отбор и отделна пилотна работа си беше брилянтно. Уникални коли просто, много по бързи от всички други и с бая добро шаси... не най- доброто, но достатъчно.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 15 Ное 2010, 2:37

Аз си бях за Уебър и редбул по принцип. Алонсо си е келеш, още 2005-та там 2006 като спечели не ми се понрави и още ми е противен. Щеше да е много жалко, ако той беше станал шампион. С ебаните им игри на ферари на Хокенхайм, когато Маса го пусна тоя педал, че да дръпне със 7 точки. Така му се пада на лайното рядко. Че и ми се нерви накрая на Петров. Той кво иска секи да му отстъпва мястото си като Маса. Много хубаво направи даже Виталийския как кривна върху него :mhihi: Също се радвам, че и другия простак Хамилтън барабар с бутон ли бътън ли къв е там не можаха да направи нищо :mhihi:

Бе добър сезон беше, очаквах шуми да направи тва онова, ма няколкото години отсъствие от пистата му се отразили зле. Маса и той не можа да се възстанови напълно след катастрофата. Дано 2011-та да е по-добре, неговото каране е доста по-добро от на Халонсо, Хамилтън и Бутонката, ама пак ще съм за редбул :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 15 Ное 2010, 8:26

От Редбул искаха просто Фетел да е шампион.И без това цял сезон седяха зад гърбаму и срещу Уебър - или поне с такова впечатление оставаха всички.Имам чувството,че те Не искаха Уебър да е шампион.А и без тва като го гледам колко бе спокоен вчера и как се упитваше да не заспи до края май не заслужаваше титлата.Уебър е от типа пилоти,който ако не е най-отпрет е безпомощтен - много състезания проспа.Единственото,което съм запомнил от Уебър бе когато стартира 2-ри и изпревари на старта Фетел - не помня къде беше състезанието.Колко нападки имаше срещу него,колко малоумни изказвания от отбораму по негов адрес,а той все отговаряше тихо и спокойно сякаш отборътти да е срещу теб е нещо нормално.
Ако Шампиона се определяше по добротата и спокойствието на пилота Уебър щеше да е пръв.
А ако говорим за карачи - Хамилтън си е номер 1.Плътно зад него е Кубица - е тея двата къфто и булид да им дадеш все ще направят страшно каране.
Едно време плюех срещу Хамилтън защото наистина много му връзваше през 2008-ма и имаше много нечестни прояви от страна на отбораму.Но сега след няколко сезона се вижда,че той просто може да кара.
-Фетел:"Нямам никаква видимост - немога да продължа състезанието"
-Уебър:"Нямам никаква видимост"
-Алонсо:"Няма видимост - колата за сигурнос трябва да чака да намалее дъжда"
-Хамилтън:"Аре ве тоя от пред няма ли да ни пуска да караме" :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Ное 2010, 9:03

бе не знам хамилтън па къде с друга кола го видяхте ,та карал каквато му дадат и все добре!??? той е закърмен с коляновия вал на рон денис-... алонсо е пилота ,който и с кьопава кола няколко сезона направи над максималното и извади всичко от спрелите си болиди. той е и пилота,който се бори до последно/като изключа яз марина/ във всяко състезание и от всяка позиция. никой не го е толерирал толкова ,никъде не е бил най-..... маса е един барикело и никога няма да е шампион ,освен ако не стане чудо. той просто няма сърце за това. фетел беше толерирания пилот в ред бул ,винаги на него поднасяха пръв ,въпреки видимият напредък на марк уебър и по-доброто му представяне.
ок. взе титлата младока ,но ако си сложиме ръка на сърцето и прецениме представянето този сезон кой според вас трябваше да е шампион!?!?!? според мене уебър.

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 15 Ное 2010, 9:28

SKISA написа: кой според вас трябваше да е шампион!?!?!? според мене уебър.

:yes:
Няма да забравя една крилата фраза на Уебър след една победа на скоро , точно след пресичане на старт - финала :
'' Поздрави с победата за целият ни тим . Поздравът е от пилот номер 2 ''
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Ное 2010, 10:15

Да му е честито на малкия шумахер....уебер сам се прецака в южна корея, ако не се беше ударил /сам/, ся той щеше да е шампион...А Петров направо тряяше да го резне онова испанско :censored:, за мен тоя никога не е бил пилот /смисъл за шампион/, още когато имаше кола номер 1 при уилямс...тогава пре спокойно можеше да стане шампион сяка година, но уви....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 15 Ное 2010, 10:37

Сондьора написа:А Петров направо тряяше да го резне онова испанско :censored:, за мен тоя никога не е бил пилот /смисъл за шампион/, още когато имаше кола номер 1 при уилямс...тогава пре спокойно можеше да стане шампион сяка година, но уви....

Това за Алонсо ли се отнася или аз нещо не съм разбрал ? Той никога не е бил пилот на Williams.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Ное 2010, 11:06

Извинявам се бъркам ги рената, то кой ли не беше рено.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 15 Ное 2010, 12:11

Прекалено остри мнения... моля темата да се заключи! Колеги говорех нещо за уважението ама май никой не го е прочел... много обичате да "храните" пилотите които не харесвате и точно по тая причина нека бъде заключена темата и си запазете нападките за вас си.

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 15 Ное 2010, 13:39

'Начи ако храниме Петров или Фетел е ок, ма като каже някой лоша дума за Алонсо - много остри били мненията... :) Всъщност Алонсо и Фетел доста си приличат - арогантни, толерирани от отборите си "шампиони".
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 15 Ное 2010, 14:33

За мене Алонсо и Уебър не заслужаваха, защото цяло състезание разчитаха отпред някой да се удари и нещата сами да си дойдат на мястото. Алонсо последните обиколки натисна яко и тия излизания от пистата бяха точно заради това. По същия начин Хамилтън се измъчи с Кубица, той поне не спираше да прави опити за изпреварване, за тва и при едно късно спиране блокира предна лява гума, в следствие на което се получи петно на гумата и т.н. Общо взето Петров и Кубица ако излезат догодина с малко по-добри коли, има много да се пречкат на фаворитите. Бътън май се забави с бокса, той трябваше да натрупа преднина с меките гуми, но вместо това времената почнаха да му падат.

Зопчнах да се интересувам от формула когато Шуми стана шампион с Бенетон, станах му фен, а покрай него и на Ферари след това. Така до тази година след изцепките, които направиха. То и преди са ги правели, ама аз от фенщина не съм ги забелязвал. В момента няма какво да ме накара, да подкрепям Шумахер или някой състезател на Ферари!

Автора уцели греда с тая тема :mhihi: Мислеше, че всички дружно ще плюеме по Виталий и са се тръшка като ощипана мома като не му изнася :winky:
Последна промяна Valentin_Peev на 15 Ное 2010, 14:45, променена общо 1 път

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 15 Ное 2010, 14:35

За мен трябваше да стане Алонсо, защото просто бях за него, но уви...Фетел спечели последното съсстезание и излезна пред всички по точки за това той заслужи титлата. Не може да се каже той не я заслужава. Да не забравяме, че е най-младия шампион в Ф1 и щом е бил сред фаворитите за титалата значи я заслужава. И както се казваше в един филм "не е важно дали водиш в началото или средта, важен е края". В това състезание Алонсо не покажа нищо от това което може и това го изигра и отделно, че тактитката беше супер малумна... Аз се надявам, че догодина Алонсо пак ще е фаворти за титлата и дано я вземе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 15 Ное 2010, 14:50

Такива са времета - по принцип в днешно време няма как да станеш шампион ако не си толериран от отбора си - пример - Уебър!
Всичко зависи,кой колко пари ще печели за отбора.Примерно - Редбул - те печелят само от това че името им е в Формула 1.Ако спечелят титла им е просто като някакъв бонус,все пак това е фирма за енергийни напитки.Боли го фара Хорнер дали ще е Уебър или Фетел.Просто Фетел е пилота с по-голяма преспектива за в бъдеще и човека,който ще привлече нови спонсори.И ми се струва,че провала на Уебър беше планиран.
Но пък Фетел наистина си кара не бе за Шампион този сезон,можеби следващия,но все пак си я е заслужил.
Вярно допусна много грешки през сезона,но все пак никой не успя да се възползва на 100% от тях.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 15 Ное 2010, 15:18

се пак излизането на петров от пита си беше... затвориха си очите там
иначе да кажеш, че уебър не е заслужавал, па тва малко мрънкало с глупостите си през сезона... не знам

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата