Честване на Пирогов.
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Честване на Пирогов.
за планирано едва ли е най-доброто място за избор. но за спешно аз си мисля ,че няма аналог. верно ,че приличат на касапи ,но докарат ли една камара народ от некоя катастрофа просто вадят и почват... а за травматологията просто нема кво да се говори. сглабят като от лего... да не дава господ да опираме до тех, ма стане ли нужда нема мърдане... обикновено най-нишият персонал прави най-големите поразии...! виждал съм как санитари искат за добутване с количка до кабинета 5лв или за смяна на чаршафи 10лв... гадна работа...
състоянието на болниците ни е огледално със състоянието на цялата държава....
състоянието на болниците ни е огледално със състоянието на цялата държава....
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Re: Честване на Пирогов.
НЕ не,там не е мястото за нищо .2006 г си срязвам 2 пръста , единия със скъсано сухожилие ! Отидох към 5 следобяд в спешното , в кабинета влезнах към 18:30 а в операционна зала към 21:45 .През цялото това време седях на една пейка стискайки пръстите в долната част с една мааалка локва кръв долу - дори не ме превързаха докато седя да чакам за операционна. Лечението е зашиване на сухожилие и на двата пръста и екстезия в костта на пръста със скъсаното сухожилие която трябва да седи минимум 90 дена !!! но това го научих от лекар от ВМА в последствие. Екстензията беше свалена на 20-ия ден и до ден днешен пръста е обездвижен със скъсано сухожилие ! Ето и един по пресен пример ,
Преди 2 години чупя 5-та кост на ходилото много малко парче, отивам пред 107 кабинет където влизам с рентгенова снимка направена предварително на друго мястото защото си знам че ако трябва да е в пирогов ще отнеме още около 4 часа, така от кабинета казват гипсов ботуш за кост на ходило с размер 3 мм !!! Това се случва към 11 на обяд , в 17:00 със скандал влизам в кабинета защото лекарят просто е захвърлил моя картон и аз си вися като сопол и никой не ме вика в гипсовъчна зала. До тук поносимо , времето за носене на тоя ботуш е 50 дена. На 10-ия ден отивам да ми се смени гипса с PVC гипсова шина при което лекаря с скандал и много арогантно отношение казва ами няма да го сменим а направо го сваляме защото не е необходимо да седиш в него, твойта травма се нуждае от оперативна намеса а не гипсове !!! Свалят гипса и ми набиват шута. И в крайна сметка пак ВМА си свършиха работата както трябва .... Нямам думи за там било травматология било хирургия не е там мястото.... Едно е грубото отношение , немърливост , НЕЗНАНИЕ !!!
Не искам да кометирам повече че .... Всичко това са мой лични впечатления и натрупан опит, със сигурност има и съвестни лекари там който могат, и знаят но определено са малко .
Преди 2 години чупя 5-та кост на ходилото много малко парче, отивам пред 107 кабинет където влизам с рентгенова снимка направена предварително на друго мястото защото си знам че ако трябва да е в пирогов ще отнеме още около 4 часа, така от кабинета казват гипсов ботуш за кост на ходило с размер 3 мм !!! Това се случва към 11 на обяд , в 17:00 със скандал влизам в кабинета защото лекарят просто е захвърлил моя картон и аз си вися като сопол и никой не ме вика в гипсовъчна зала. До тук поносимо , времето за носене на тоя ботуш е 50 дена. На 10-ия ден отивам да ми се смени гипса с PVC гипсова шина при което лекаря с скандал и много арогантно отношение казва ами няма да го сменим а направо го сваляме защото не е необходимо да седиш в него, твойта травма се нуждае от оперативна намеса а не гипсове !!! Свалят гипса и ми набиват шута. И в крайна сметка пак ВМА си свършиха работата както трябва .... Нямам думи за там било травматология било хирургия не е там мястото.... Едно е грубото отношение , немърливост , НЕЗНАНИЕ !!!
Не искам да кометирам повече че .... Всичко това са мой лични впечатления и натрупан опит, със сигурност има и съвестни лекари там който могат, и знаят но определено са малко .
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2