препоръка дерматолог?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

препоръка дерматолог?

Мнение от acer » 15 Ное 2010, 1:35

в нашенско супер много ме е страх да хода на докторите без препоръка и желязна репутация!!! като ги знам кви са лальовци (гипсиран пръст накриво, повторна пъпна херния и др) и си търся дерматолог-хирург, който да ми премахне над 15 бенки там с хистологичните му изследвания и глупости, знам че е опасно и не е за всеки, и не бих тръгнал да ги махам ама са на фейса и ръцете ми са пълни с тях и продължават да се появяват постоянно, дразни и все се крия от слънце като дявал от тамян

пс1. една уникална глупост, която сигурно ще ме вкара в бисерите, като смеся млечен продукт с риба ставам на пъпки или ми излиза нова - тази легенда е за ловците на митове! :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Re: препоръка дерматолог?

Мнение от vankatagsi » 15 Ное 2010, 9:31

Те щом ти избиват постоянно намери причината поради която се появяват, пък после започвай да ги махаш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 15 Ное 2010, 10:33

изглежда да е бад генетик, просто кофти кожа :oops: ям плодове и спортувам 3 пъти, не пуша и не пия много - кръвната картина ми е перфектна, затва и търся добър специалист, няма значение от къде
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GANIN » 15 Ное 2010, 10:39

Колега, отивай в София в околологична болница - търси д-р Павлова - 28 кабинет. Трябва да си запазиш час за след около 20 дни че има навалица. Мн съм доволен от нея . Там са ми махали бенка и да знаеш че за такива работи - там е най- добре!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 15 Ное 2010, 10:41

Военна болница,доц.Катурина или доктор Литов,аз там съм махнал 2 бенки.Според мен там найстина си разбират от работата.По-скъпо взимат,но с това шега не бива и предпочитам да дам повече,но да ми е по-спокойно.Ако искаш мога да ти дам телефон на Литов.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 15 Ное 2010, 12:00

Ако ти се ходи до София- доктор Матеев със сигурност ще ти свърши работа според мен (мен ме е оправял и приятели е консултирал и лекувал за 0 време ;) . Кабинета муъ се намира до Мадарската градинка ще потърся визитката му да ти дам кординати колега

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 15 Ное 2010, 12:09

520i написа:Военна болница,доц.Катурина или доктор Литов,аз там съм махнал 2 бенки.Според мен там найстина си разбират от работата.По-скъпо взимат,но с това шега не бива и предпочитам да дам повече,но да ми е по-спокойно.Ако искаш мога да ти дам телефон на Литов.

Колега, доцентката е Кадурина, а не Катурина и от гледна точка на технологично оборудване там наистина е най-добре!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2010, 12:26

acer написа:изглежда да е бад генетик, просто кофти кожа :oops: ям плодове и спортувам 3 пъти, не пуша и не пия много - кръвната картина ми е перфектна, затва и търся добър специалист, няма значение от къде

Колега,отиваш в токуда,има там такава клиника и търсиш шефката,за съжаление не си спомням името и,много са добри и като специалисти и като отношение,дамата е много внимателна и ще ти направят това което искаш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 15 Ное 2010, 12:33

а пък аз от варна да ти кажа :) смесването на млечни продукти + риба винаги води до проблеми :) особено не яж млечна салата или по-точно кисело мляко и осолена/маринована риба, че в токсикологията ша те направят шашав.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 15 Ное 2010, 14:19

дайте некъв гсм на тази Катурина и на мен ми се струва най-добре там, иначе смесих 2 пъти фитнес протеинче веднъж с неква риба, втория път с хайвер = 2 бенки :mhihi: смешно звучи, ама не си измислям...! преди бях гледал как смесват некви риби с млечни сосове и си мислих, че тва е неква измислица, ама пфф :mhihi:

пс1, аз се свързах с мирослава кадурина
Последна промяна acer на 15 Ное 2010, 15:48, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 15 Ное 2010, 15:48

свързах се, ама най-рано можела 31 януари, да хода ли в същата клиника по дерматология че ми се струва добра или при матеев? Токуда е също оферта, ама без име ще се лутам наоколо

Назад към Извън Темата