В гр.Пловдив, на 11 срещу 12ти ноември ми откраднаха лайсни
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
В гр.Пловдив, на 11 срещу 12ти ноември ми откраднаха лайсни
В гр. Пловдив на 11ти срещу 12ти ноември ( ноща на четвъртък срещу петък ) ми откраднаха дясната лайсна от вратата и от калника , заедно с щипките . Явно на някой са му ги откраднали и си ги е набавил или някой стяга някоя Е36ца .
На този които ми ги е откраднал мога да му кажа да си ги пъхне знае къде , а с отвертката с която е свалял щипките (които са стотинки) и ми е съсипал боята ( като я е надрал до ламарина ) да направи същото !
Също така му благодаря за оставените отпечатъци по колата които са от полза ....
Може ли такива работи ... ?! Колеги сме караме еднакви коли , а да се правят такива мизерии , или пък този които е оставил колата си за ремонт като напр. блъсната дясна страна и това е станало г/д тези дни нека попита от къде са частите с които са му отремонтирали колата .
На този които ми ги е откраднал мога да му кажа да си ги пъхне знае къде , а с отвертката с която е свалял щипките (които са стотинки) и ми е съсипал боята ( като я е надрал до ламарина ) да направи същото !
Също така му благодаря за оставените отпечатъци по колата които са от полза ....
Може ли такива работи ... ?! Колеги сме караме еднакви коли , а да се правят такива мизерии , или пък този които е оставил колата си за ремонт като напр. блъсната дясна страна и това е станало г/д тези дни нека попита от къде са частите с които са му отремонтирали колата .
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: В гр.Пловдив, на 11 срещу 12ти ноември ми откраднаха лайсни
Колега, е36 е технически форум. Подобни пожелания към извършителите по-скоро за за "Извън Темата".
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: В гр.Пловдив, на 11 срещу 12ти ноември ми откраднаха лайсни
Ако всеки на който са му откраднали лайстни, емблема, капачки или каквото и да било подобно започне да пуска теми за това, ще трябва да се направи не нов подфорум, а направо нов форум, например www.bmwstolen-bg.net 

4 мнения
• Страница 1 от 1