ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: pistata9889, Harry Poter, Общи модератори
- xtremal
- Потребител
-
- Кара: BMW 330ci, Citroen Xsara 1.9TDI
- Мечтае да кара: с безплатно гориво
Re: ПЛОВДИВ-сбирки
Ей умряли от ГЛАД бе майна, спряха куклата от движение, заради някви гуми. Поне донъта беше много добър
ПС: Голямо БЛАГОДАРЯ на колегата Стефан, за резервната гума - пред куките нямаше ефект, но поне се прибрах до нас с над 20км/ч.

ПС: Голямо БЛАГОДАРЯ на колегата Стефан, за резервната гума - пред куките нямаше ефект, но поне се прибрах до нас с над 20км/ч.

- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
Понеже вчера забравих да попитам, някой да знае някъде в Пловдив песъкоструй интересува ме относно джанти къде и горе долу каква цена ? и евентуално прахово боядисване ? 

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
RxD написа:Понеже вчера забравих да попитам, някой да знае някъде в Пловдив песъкоструй интересува ме относно джанти къде и горе долу каква цена ? и евентуално прахово боядисване ?
тук

- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
Бисер_Гечев написа:RxD написа:Понеже вчера забравих да попитам, някой да знае някъде в Пловдив песъкоструй интересува ме относно джанти къде и горе долу каква цена ? и евентуално прахово боядисване ?
тук
мерсаж

- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
някои може ли да ми каже каде в пловдив мога да си купя допра части за колата като например комплект саединител. 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
with-fox написа:някои може ли да ми каже каде в пловдив мога да си купя допра части за колата като например комплект саединител.
Мкар бе бате!

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
pistata9889 написа:with-fox написа:някои може ли да ми каже каде в пловдив мога да си купя допра части за колата като например комплект саединител.
Мкар бе бате!![]()
![]()
Може и тук.

http://www.nicycar.com/services.html

- with-fox
- BMW fanatic
-
момчета искам да попитам нешто. имало некакжи пичове до 2-ро раионно които ги рециклирали дали някои може да ми каже дали да го рициклирам или да си купя нов и дали някои е ползвал техните услуги. за саединителят става вапрос
Последна промяна with-fox на 18 Ное 2010, 1:48, променена общо 1 път
with-fox написа:някои може ли да ми каже каде в пловдив мога да си купя допра части за колата като например комплект саединител.
ауто плюс , може да се уреди и някоя отстъпка !
- dimitar panayotov
- Потребител
-
- Кара: BMW 316
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Върви
Здравейте,колеги,искам да питам днес от 8 часа ще има ли хора на SNG?
- with-fox
- BMW fanatic
-
ще има разбирасе 

Здравейте съфорумци! Повечето от вас вече знаят, един от нас, Стоян Пенчев, е в тежко състояние и има спешна нужда от нашата помощ. Стоян спешно се нуждае от кръвопреливане. Моля всеки от вас, който има възможност да дари кръв в Окръжна болница в Кръвния център на Пазарджишко шосе с уточнението, че е за Стоян Пенчев. Кръвната група няма значение. Моля след това да си запазите бележката и да се свържете с мен тук, на лично съобщение, за да мога да събера бележките и да ги предам.
Благодаря на всеки един от вас за указаното съдействие и помощ. Точно сега той има голяма нужда от нашата подкрепа!
Ще отговоря на всякакви възникнали въпроси!!!
Благодаря на всеки един от вас за указаното съдействие и помощ. Точно сега той има голяма нужда от нашата подкрепа!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Renitu написа:Здравейте съфорумци! Повечето от вас вече знаят, един от нас, Стоян Пенчев, е в тежко състояние и има спешна нужда от нашата помощ. Стоян спешно се нуждае от кръвопреливане. Моля всеки от вас, който има възможност да дари кръв в Окръжна болница в Кръвния център на Пазарджишко шосе с уточнението, че е за Стоян Пенчев. Кръвната група няма значение. Моля след това да си запазите бележката и да се свържете с мен тук, на лично съобщение, за да мога да събера бележките и да ги предам.
мнението не отговаря на раздела,но от човешка гледна точка ще бъде пропуснато.
ако никой не познава въпросните хора,моля да се свържите с мен или колегите
за да изтрием този потребител ако молбата му не е коректна
ако всичко е ок. ще преместим мнението като тема в "извън темата за да бъде видяна от повече колеги

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- sezo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
Renitu написа:Здравейте съфорумци! Повечето от вас вече знаят, един от нас, Стоян Пенчев, е в тежко състояние и има спешна нужда от нашата помощ. Стоян спешно се нуждае от кръвопреливане. Моля всеки от вас, който има възможност да дари кръв в Окръжна болница в Кръвния център на Пазарджишко шосе с уточнението, че е за Стоян Пенчев. Кръвната група няма значение. Моля след това да си запазите бележката и да се свържете с мен тук, на лично съобщение, за да мога да събера бележките и да ги предам.
Към 11 ще съм там, ако има и други желаещи да заповядат.
Рени прати ми смс номера ти за да ти звънна, моя е 0883 33 95 63